Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestempodwrazeniem...

Niepełnosprawni, a jednak sprawni.

Polecane posty

Przez przypadek trafiłam na filmik pewnej niepełnosprawnej dziewczyny, której pasją jest makijaż. Jestem pod wrażeniem jej zaciętości, pasji i w ogóle urocza jest. Niestety pewnie tutaj też znajdą się osoby, które nie rozumieją niepełnosprawności i tego, że osoby z problemami też mają pasje i chęci do życia. Dużo dobrego dla niej. Jest bardzo zdolna :) Polecam Wam jej filmiki. Bogusiu, jesteś rewelacyjna. FB Bogusi https://www.facebook.com/AniolNaResorach Kanał na YouTube http://www.youtube.com/user/aniolnaresorach Ja dołączyłam wczoraj. Pokażmy jej jak wiele osób wspiera niepełnosprawnych.

Oj chyba ,coś na nie ten portal trafiłaś...Nie wiem czy tu cosik wskórasz-ale oby. Bo tu są sami "sprawni";) A przynajmniej fizycznie :P Więc może być niejaka trudność -ale nadzieję trzeba mieć.Ja też życzę wszystkiego naj,-też mam niepełnosprawne 2 koleżanki,są wspaniałymi osobami.Pozdrawiam

Mam nadzieję jednak, że znajdą się tu osoby, które zachwycą się Bogusia, jak ja. :)

Gość cięzarny bronek
czy bogusia jest dziewicą?

Ona ma chłopaka od czterech lat, więc pewnie nie, zlosliwy czlowieczku. Poogladaj jej filmiki. Facet jest mega przystojny. :) Zazdrosci zzera? :)

Gość cięzarny bronek
nie,nic mnie nie zżera,chciałbym sex z kaleką

Kurcze Bronek,Ty już jesteś ciężarny, to musisz się oszczędzać, żadnych seksów narazie,bo jeszcze zaszkodzisz dziecku :P

Gość cięzarny bronek
masz racje,dziękuje,ze sie martwisz o mnie

Gość gość
hej, a w waszych domach/blokach sa platformy np takie jak robia oni www.tryb-dzwig.pl/oferta.html bo w moim bloku przydaloby sie coss takiego, ale nie wiem do kogo sie zglosic;/

Gość gość
" jestempodwrazeniem... 2013.02.07 Ona ma chłopaka od czterech lat, więc pewnie nie, zlosliwy czlowieczku. Poogladaj jej filmiki. Facet jest mega przystojny. usmiech.gif Zazdrosci zzera?" xx Że co ??, mega to jesteś Ty Bogusiu, w wymyslaniu i kłamaniu' Twój chłopak ma conajmniej 50 kg nadwagi.....zresztą Ty też

Gość gość
Buhuuhaha..oglądalność tych dennych filmików spadła, to trzeba tu zareklamować ? Wstyd !, no ale co się można po tobie spodziewać, pewnie potrzebna kasa na nowy wymysł, co tym razem ? kurs robienia na drutach ?

Gość gość
jestempodwrazeniem... 2013.02.07 Przez przypadek trafiłam na filmik pewnej niepełnosprawnej dziewczyny, której pasją jest makijaż iii Przez przypadek to chłop w g****o wlazł.

Gość gość
w naszym kochanym kraju renta wynosi 600-700 zł osoby chore i niepełnosprawne muszą pracować żeby żyć często ciężej niż osoby zdrowe ,bo dla takich jest tylko praca fizyczna

Gość gość
mój sąsiad jest niepełnosprawny ale z wielką sprawnością znęca się nad żoną i dziećmi ,policja i panie z MOPS bardzo mu współczują bo to taki biedny i pokrzywdzony przez los człowiek

Gość gość
na marketingu zawsze szkolą żeby nie reklamować czegoś CZEGO WŁASNĄ OSOBĄ NIE DAJESZ POTWIERDZENIA tzn jeśli masz zepsute zęby to nie możesz reklamować pasty do zebów klientowi żeby kupił bo sama używam więc jeśli tak kaleka jest wstrętna i brzydka a reklamuje kosmetyki i makijać bo nie potwierdza tego własną osobą jedynie jest ciekawym eksponatem do oglądanie tak jak w zoo w 19 wieku oglądało sie kobiete z brodą

A ja nie jestem pod wrażeniem, nie uważam aby byla urocza.Masz jakieś dziwne odczucia estetyczne.