Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 alina574

rozstanie ;(

Polecane posty

Go艣膰 alina574

Dwa dni temu rozsta艂am si臋 z ch艂opakiem. To ja zerwa艂am. Denerwowa艂y mnie ci膮g艂e k艂贸tnie, kt贸re g艂贸wnie dotyczy艂y tego, 偶e nie uprzedza mnei o tym, 偶e b臋dzie chla艂, poza tym po alkoholu nie potrafi艂 si臋 zachowa膰 (stawa艂 si臋 agresywny). Druga przyczyna k艂贸tni: brak zaanga偶owania. Je艣li ja nie naciska艂am na wakacje to nie by艂o szans na jego inicjatyw臋. Nie b臋d臋 mno偶y膰 przyk艂ad贸w, bo wszytsko do siebie podobne. Kilka dni temu, zn贸w si臋 nar膮ba艂, dowiedzia艂am si臋 o tym dopiero jak zadzwoni艂am a on odebra艂 kompletnie pijany i jeszcze pr贸bowa艂 mi wm贸wi膰, 偶e jest trze藕wiutki. Co艣 we mnie p臋k艂o i po kilku dnaich nie przechodz膮cego 'focha' zdecydowa艂am si臋 na rozstanie. Nasz zwi膮zek (ponad roczny) prze偶y艂 kilka rozsta艅, ale po kilku godzinach do siebie wracali艣my. Mieli艣my poczucie, 偶e b臋dziemy si臋 偶re膰 ale nic nas nie z艂amie. Teraz mijaj膮 dwa dni od rozstania. Chcia艂膮bym, 偶eby wr贸ci艂, ale wiem, 偶e sama nie mog臋 wyj艣膰 z inicjatyw膮 bo wyjdzie na to, 偶e zn贸w ja ten zwi膮zek ci膮gn臋 w prz贸d. On do mnie pisze. Og贸lnie o tym, 偶e cierpi, 偶e musi si臋 z tego wyleczy膰, pyta czy dobrze mi samej, ale nie proponuje wprost zej艣cia si臋. Dzi艣 napisa艂am mu, 偶e skoro podj臋li艣my decyzj臋 to nie ra艅my si臋 wi臋cej. Waszym zdaniem jest to zimna wojna kto si臋 pr臋dzej ugnie, czy ostateczne rozstanie? Oboje jestesmy cholernie dumni i uparci.Odezwie si臋 jeszcze? Wiem, 偶e nie jeste艣cie wr贸偶kami ale zale偶y mi na waszej opinii.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
mog臋 Ci zada膰 takie okrutne pytanie? Po choler臋 chcesz do niego wr贸ci膰? Czekasz, a偶 brzydko m贸wi膮c, bu藕k臋 Ci obije?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mandarynka bez pestek
My艣l臋 偶e on czeka na Tw贸j ruch, skoro pisze smsy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alina574
W stosunku do mnie nigdy nie by艂 agresywny. ALe raz wr贸ci艂 pobity, innym razem rozwali艂 g艂ow臋 o jaki艣 s艂up. Martwi艂o mnie to, 偶e kt贸rego艣 razu mo偶e zrobi膰 sobie krzywd臋. Napisa艂 mi, 偶e oboje sie kochamy, ale nie potrafimy ze sob膮 by膰. On w og贸le o mnie nie zawalczy艂 po rozstaniu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alina574
On wie, 偶e z mojej strony ruchu nie b臋zie, bo mia艂am do niego pretensje, 偶e ani razu nie zawalczy艂 w tym zwi膮zku o mnie, 偶e wiecznie ja by艂am dla niego nie on dla mnie. Napisa艂膮m mu to w odpwoeidzi na jeden z sms贸w. Pr贸bowa艂am mu zasugerowa膰, 偶e teraz m贸g艂by si臋 wykaza膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozstanietoniekoniec
Je艣li chcesz zbudowa膰 poprawn膮 relacje z partnerem to powinna艣 wiedzie膰, 偶e jedno z was powinno wzi膮膰 sprawy w swoje r臋ce inaczej b臋dziecie ca艂y czas uczestniczy膰 w turnieju. Polecam na pocz膮tek zebys zobaczy艂a kilka filmikow na videoblogu http://jakzdobywac.pl/filmy.php o relacjach damsko meskich tam przedstawione sa ciekawe techniki, moze to cos zmieni w waszych relacjach.

Udost臋pnij ten post

ale b臋dzie - tak to w艂a艣nie dzia艂a. Niech on najpierw p贸jdzie si臋 leczy膰, dopiero potem b臋dzie mo偶na zacz膮膰 my艣le膰 o powrocie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mandarynka bez pestek
Powiem Ci 偶e ja bym ju偶 nie wraca艂a do niego, skoro tak si臋 upija do nieprzytomno艣ci to nie jest odpowiedzialny, a po 艣lubie mog艂oby by膰 jeszcze gorzej. Znajd藕 lepiej kogo艣 kto b臋dzie bardziej odpowiedzialny i normalny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mojprzyjacielu!
Ne martw si臋 zachowa艂a艣 si臋 ok i na pewno w 偶yciu sobie wszystko pouk艂adasz! Nie wracaj do niego po co Ci on? Nie pisz, nie odbieraj itp. Samo przejdzie po pewnym czasie. Mi zwi膮zek 2letni przeszed艂 po tygodniu bo w tamtym tygodniu zostawi艂a mnie dziewczyna z tym 偶e z innych powod贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alina574
Problem z alkoholem G艁脫WNIE mia艂 na pocz膮tku zwi膮zku. Moje ci膮g艂e gderanie spowodowa艂o, 偶e si臋 ogarn膮艂 w miar臋. Ale, gdy zdarza艂o mu si臋 takie zachowanie zn贸w, wzbudza艂 we mnie strach, 偶e wr贸ci do tego co by艂o na starcie. St膮d ten olbrzymi foch na samym koncu. To czy wroce czy nie zalezy od wielu rzeczy. Bardziej interesuje mnie to czy on wyjdzie z taka inicjatywa. To co napisze bedzie bardzo dziecinne, ale dopiero gdy zmienil status na fejsie to rozstanie do mnie dotar艂o. Bo nigdy w czasie tych 'rozstanek' nie og艂膮szalismy tego swiatu, bo podswiadomie czulismy, ze wrocimy. Boje sie, ze to przez moj ruch "skoro podjelismy decyzje to juz sie nie ranmy" on zniechecil sie do starania sie (na ten jego chory sposob). Potem oka偶e si臋, 偶e to z powodu mojej oboj臋tno艣ci on si臋 zniech臋ci艂. Ale przecie偶 nie b臋de za nim biega膰, nie tym razem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alina574
up ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alina574
uuuup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alina574
nie ma i szybko miec nie bedzie. Troszke go znam

Udost臋pnij ten post

prawda jest taka ze jakby mu zalezalo to ruszylby sie i zawalczyl. nie oszukuj sie

Udost臋pnij ten post

prawda jest taka, 偶e jakby mu zale偶a艂o to nie pi艂 jak nienormalny rozwalaj膮c sobie g艂ow臋 po jaki艣 dziurach.

Udost臋pnij ten post

Daj sobie z nim spok贸j :(. Facet, kt贸ry ma problem z alkoholem, nie panuje nad sob膮 i jeszcze potrafi sobie rozbi膰 g艂ow臋 to nic innego jak pospolity menel... Przecie偶 z takim kim艣 nigdy nie stworzysz normalnej rodziny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alina574
alez ja sie g艂upio lecz mocno zakochuje;/

Udost臋pnij ten post

kilka rozsta艅, ale po kilku godzinach do siebie wracali艣my. te偶 mi rozstania :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha10
呕A - 艁O - SNE!!!!! takiego faceta wybra艂a艣 sobie na ojca soich dzieci autorko???!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hapeczek85
Autorko! Jakbym czyta艂a o sobie. Moja historia bardzo podobna. Tez roczny zwi膮zek! Tez 2 dni temu odesz艂am. Tez pi艂 i te偶 nie walczy! (chocia偶 nigdy nie by艂 wobec mnie agresywny). Wiem, 偶e teraz cierpi ! Ja bardzo t臋sknie (status na FB zmieni艂am sama). Nie mog臋 si臋 z艂ama膰! Nie mo偶esz i ty! B膮d藕my w ko艅cu KONSEKWENTNE! Szukajmy swego szcz臋艣cia u boku odpowiedzialnych facet贸w z g艂ow膮 na karku i bez na艂og贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alinka574
Ludzie, czytajcie uwa偶niej, napisa艂am,偶e wobec mnie nigdy nie by艂 agresywny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poruszenie.
Kurwa, co za czasy. Status na "fejsbuku" sta艂 si臋 oficjalnym wyznacznikiem statusu zwi膮zku. Dop贸ki nie zmieni艂 statusu, to jest zwi膮zek. Jak zmieni艂 na "wolny", to w p艂acz. Ro艣nie nam pokolenie debili :-(.

Udost臋pnij ten post

dziewczyno, czys ty zwariowala? jak sie ozeni to sie odmieni? nie, bedzie tylko gorzej. ciesz sie, ze cie nie naciska na powrot, nic lepszego nie moze ci zrobic.

Udost臋pnij ten post

"Ro艣nie nam pokolenie debili" podobno ostatnio sie troche poprawia :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha10
g贸wno tam si臋 poprawia - jest coraz gorzej

Udost臋pnij ten post