Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edfr

szukam ciula który wybierze mnie zniszczoną, podstarzałą

Polecane posty

Gość edfr

i agresywną samotną matkę zamiast młodej, atrakcyjnej i bez zobowiązań panny. oferuję cały wachlarz zeksu już na pierwszej randce. ona ci tego nie da! ty bedziesz utrzymywał tylko mnie i moje bachory (ojcowie mi alimentów nie płacą) :O a ja ci będę dawać regularnie dupy! nie czekaj ciulu! pisz! dzwoń!

Gość dawno się tak nie ubawiłam
motzny temat:D

Gość edfr
no i z czego się cieszysz głupia?? :O wczoraj objaśniłam/wyjaśniłam/zajaśniłam jednemu ciulowi że jest mega-ciulem sądząc że samotna matka, w wieku zwanym trzecią świeżością jest o wiele lepszą partią niż młoda, piekna panna bez zobowiązań - a ten ciul (hiper-ciul) chyba mi nie uwierzył :(

Gość jestem ciulem
Daj numer to zaraz zadzwonie :classic_cool:

Gość edfr
pierwszy kontakt ciulu na maila efdr_poszukiwaczka_ciuli@o2.pl wysyłasz skan konta i fotę samochodu. może być też fota penisa. czekam tylko na poważne, ciulskie ofermy. tzn oferty!

Gość mamusie są słodkie
A Ty do tego konkretna laseczka :) daj namiar :)

Gość dawno się tak nie ubawiłam
ale chamka :o:o ty se nie myśl kobito że poleci tu na ciebie jakiś zwykły ciul z taką mordą niewyparzoną to tylko na mega ciula możesz liczyć i nic więcej :o🖐️

Gość edfr
no przecież od samego początku tłumaczę że szukam mega-ciula ma mnie i bachory utrzymywać i w zamian dam mu co jakiś czas dupy. to przecież sprawiedliwy układ! w dodatku zgodny z najnowszymi trendami na temat praw kobiet!

Gość hgbvob
To juz taniej wyniesie opłacanie dziwki,pięknej i młodej Spadaj stara,zuzyta dupo !