Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia21 w rozterce...

Pierwszy raz a niepewność?

Polecane posty

witam , mam 21 lat mam chłopaka od roku i nie uprawialismy jeszcze sexu chciałabym niedługo z nim wspolzyc z tym , że mam duzy problem on jest ateitą ja katoliczka . Moim idealem jest sex po ślubie i zawsze tak chciałam , ale zakochałam sie i chciałabym zmienić swoje zasady. Jedynym problemem jest nadszarpnięty brak zaufania , pół roku temu flirtował z inna i o mało mnie nie zdradził .. Tłumaczył sie tym że mnie nie było bo byłam 2 miesiace zagranicą i niewie co mu sie stało .. Zaczynam sobie uświadamiać że zaden facet z tym do ślubu nie poczeka ale mam wątpliwości co do mojego faceta i niewiem co mam robić .. Powiedziałam mu kilka dni temu że jestem gotowa a tak naprawde nie jestem , kocham go a jednoczesnie nie ufam mu .. Czy może ktoś mi pomóć??>..

Gość Chcę Ci powiedzieć
Kasia...sama czujesz że jest coś nie tak prawda ? Jeżeli nie jesteś pzekonana nie rób tego być może będzie to próba Waszego związku powodzenia 🌻

Gość qiqqa
Kasiu, facet, który NA PRAWDĘ będzie Cię kochał, bez problemu poczeka. Znam pary, w których chłopak rozumiał taką zasadę swojej dziewczyny i wytrzymywał.

Gość bhethteh
wiec uwazasz ze jak popuscisz mu szparki to zatrzymasz go przy sobie ?

Gość dziwne to jakięs kochana
po pierwsze, moim zdaniem (jestem ateistką, mój mąż też) nie wydaje mi się, żeby ateista i katolik mogli stworzyć udany związek. to coś jakby razem chceili być zwolennik PiS-u i Palikota... ;-) po drugie, rok bez seksu? wątpię, żeby chłopak tytle wytrzymał - chyba, że też jest prawiczkiem, ale jak przed związkiem z Tobą uprawiał już seks z poprzdnią dziewczyna, to raczej na niemal stówę nie jest ci wierny... nie piszę tego złośliwie. na plus jest to, że jesteś jeszcze dziewicą bo mam już dość, jak wokól pełno 16/17-latek seks uprawia albo jęczy, że są "takie stare a jeszcze dziewice" :O

Gość kolokiu
A mnie zostawił po 4 tyg. bycia razem bo nie chciałam się bzykać i nie potrafił tyle wytrzymać