Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluto111111

Duzo znajomych na facebooku

Polecane posty

Gość pluto111111

oznaka narcyzmu ? -.- dzisiaj uslyszalem ze jestem narcyzem xD

Gość hirrrirrriri
idź ciołku do szkoły albo kup sobie słownika albo najlepiej mitologie Parandowskiego

Gość trhrt
porownywano liczbe przyjaciol z liczba punktow uzyskanych w tescie na poziom narcyzmu, jest korelacja dodajesz znajomych, ktorych nie znasz, nie znasz dobrze, nie lubisz - tylko po to by podbic sobie liczbe? zmieniasz czesto zdjecie profilowe, co chwile dodajesz onfo co wlasnie zjadles i zobaczyles ? szanse sa ze jestes narcyzem.

Gość lubię snickersy
ja kiedyś przypakiem widziałam profil kogoś znajomego mojej znajomej - ta osoba miała ... prawie 9 tysięcy znajomych :O ja mam 128 i uważam, że to bardzo dużo. jedna moja znajoma ma blisko 600 i to już jest mnóstwo, ale 9 tydięcy ??????? :O :O

Gość trhrt
ilu masz przyjaciol? do 120 jest ok, jak masz 300 + to zaczynaja sie podejrzenia

Masz tylu znajomych i masz jeszcze czas na kafe siedzieć? Dziś znajomi są po to by... i nie trzeba nawet nikogo znać by mieć znajomych.

Gość A.B1287
facebook jest miejscem dla plebsu, gdzie ludzie wstawiają idiotyczne zdjęcia z jeszcze bardziej idiotycznymi uśmiechami, śmieję się z tego portalu od początku do końca:) Dziękuję.

Gość A.B1287
Wstawianie jakiś normalnych zdjęć jeszcze jest w miare, ale wstawianie muzyki i komentowanie wszystkiego co się da jest już żalosne, i świadczy o tym że jest się plebem do potęgi. Bo niby kogo obchodzi czego Ty słuchasz/oglądaszetc? ahahah Pozdrawiam facebookowiczow;O

Gość prawa noga
co ma liczba znajomych do nazwania Cię narcyzem? Narcyz to zakochana w sobie osoba. Jesli uważasz że jesteś piękny, uroczy i naj naj naj bez wad, to zasłużyłeś sobie na to miano.

Gość ghnb
ja nie jestem na zadnym portalu bo to idiotyzm

Gość nvbnvnvnvbnvnvnvc
to jest narcyzm?? czy desperacja informowac wszystkich co sie zje na obiad i jaka sie kupe rano zrobi?? litości ludzie, do książek!