Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

tak bardzo go chyba kocham...i patrze mam go ciągle na liście czatowej fb...

Polecane posty

chociaż prawie zawsze jestem offline nawet jak jetsem a on ciągle tam... a kiedys go ne bylo a teraz ciagle im mniej chce myslec o nim tym wiecej go w przestrzeni to takie dziwne..

zabawne jest to,że tuż nad nim jest mój ex :D dzisiaj myślałam o exie, o naszych początkach...jak było niesamowicie ijak go po rozstaniu kochałam...i jak myślałam,że to na pewno to...a potem sie uwolniłam a potem spotkałam mój ideał... i wszystko stało się jasne

własnie osiągnełam mój cel zroku 2012 - 365 tematów ... jak założyłam ten profil na kafe byłam inną osobą... teraz wszystko jest już dobrze, jest lepiej ale czy ja to nadal ja?

nie chce mi sie spotykac ludzi... mam faze anty teraz... a jak pomysle o facetach? żaden mnie nie kreci...żaden który nie jest nim...jest tylko on..zajety...moja obsesja...dlaczego musze go widziec? ale moze tak musi byc... jak widze jego imie, nazwisko...wszystko takie idealne...jak wszedl na egzamin to czuła jakoby był mój... że mam prawo na niego tak patrzyć jak patrzę... kto mi dał takie prawo?