Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małolatatatatata

Kocham go nad życie!

Polecane posty

Gość małolatatatatata

Muszę się wam pochwalić, bo mój chłopak to najwspanialszy człowiek pod słońcem! Jest to mój pierwszy partner, ale jestem strasznie z nim szczęśliwa, a jesteśmy razem niecały rok. I mimo młodego wieku strasznie się zaangażowałam w ten związek. Mam 16 lat, a on 22. Wiem, że zaraz zaczną się sypać komentarze, że to za duża różnica wieku, pedofilia itp. Ale szczerze mówiąc mam to gdzieś. ;) Ważne, że jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem! Chciałam się tylko podzielić moim szczęściem z wami. :)

Gość A.B1287
świetnie:) nastki się łatwo zakochuja a później się wieszaju na sznurku że ich chłopak zostawił:) eheheh skąd ja to znam^^

Gość małolatatatatata
Wygląda jakbym była kolejną głupią i łatwowierną nastolatką. Ale naprawdę dużo w życiu przeszłam (alkoholizm ojca, potem rozwód rodziców, pogrzeb bardzo bliskiej mi osoby) i wreszcie mam kogoś na kim mogę polegać. Stąd moja radość :)

Gość Wranleeg
Autorze, nawet dobrze sprowokować nie potrafisz, bywa:) Nie wszyscy urodzili się z wyższym IQ niż 80...

Gość a ja ci gatuluje
Ja tez jestem szczesliwie zakochana:)Mam 27lat:)Uwierz mi..wiek nie ma tu nic do rzeczy-sa ludzie którzy maja po 30 lat-niby tacy dorosli i odpowiedzialni,a rok po slubie sie rozwodzą:P czasem takie malolaty jak ty maja wiecej w głowie niz nie jedna dorosła...:P

Gość małolatatatatata
Wiedziałam, że tak będzie. Piszę tu jako szczęśliwy człowiek pragnący się podzielić tym szczęściem, a wy tylko, że gówniara, że prowokacja, że głupia, naiwna. Szkoda gadać..

Gość małolatatatatata
mam tylko pytanie, czy to normalne ze moj facet mi przypala cialo i oddaje na mnie mocz?

Gość małolatatatatata
Naprawdę śmieszne żarty podszywaczu, pogratulować :)