Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.Hickary.

Dieta niemowlaka.

Polecane posty

Jak wyglada dieta waszego dziecka w wieku 5-6 miesiecy? Co juz maluchy jedza? Duzo wprowadzilyscie? U nas wyglada to tak: - piers na zadanie - pol sloiczka obiadu - ziemniaki ze szpinakiem - tylko na to nie reaguje na razie (marchew i dynia odpadaja) - pol sloiczka deseru - jablko, banan, morela Dziecko 5 mesiecy z kawalkiem.

Gość akrylik
witaj, ja jestem drugi raz w ciazy, a z 1 dzieckiem bylo tak, ze jak mial 4 m-ce to oprocz piersi dalam mu starte jablko, a jak mial 5 to dodatkowo bananka i pure z ziemniakow i marchewki z mlekiem, a potem wprowadzalam wg zalecen inne produkty

No moja mala niestety na wiele ma wysypke i juz sama nie wiem jak to ogarnac, nawet po sinlacu ja wysypalo...

Gość ijfr
ma 6 mies. - pije mm - kaszka ryzowa lub minima + banan - z owocow moze tylko banana, bo po innych ma wysype i boli ja brzuszek - pije sok z marchewki - gotowane przeze mnie zupki wielowarzywne ziemniak, marchewka, seler, pietruszka - to jako podstawa + (do wyboru) szpinak, brokul, burak, kalarepa, groszek zielony, kurczak, indyk, cielecina, ryba, zóltko i kasza manna do kazdej zupki - zjada ok 200 ml - jako przegryzka chrupki kukurydziane bez glutenowe