Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

każdy pisać może

Polecane posty

trochę lepiej ,trochę gorzej ale rację mają tylko nieliczni, najmąrzejsi, nieomylni , normalni psychicznie (w ich mniemaiu) bo raszta to głupy i pojeby:D:D:D Do grona tych naj... naj... kogo byście zaliczyli?? Jest na kafe osoba,która zarzuca mi pisanie pod wieloma nickami więc informuję,że używałem tylko dwóch,a inne to wytwór twojej chorej wyobraźni.

Gość daj mi dłoń
a co to kafe to substytut twojej egzystencji zaniklej w realu na maxa ze sie tak przejmujesz kto o tobie co tu mysli i co ci imputuje?

Płaczę po nocach i wypróżnić się nie mogę z powodu tych inwektyw i imputacji :D:D:D:D

O proszę ! odezwał się ten nik niczemu niewinny :D Nawet się wysilił na założenie topiku ( jak zwykle o sobie) :D

No i NAJMĄDRZEJASZA i NAJZDROWSZA osoba na kafe informację odebrała :D Wg szanownej pani mogę być winien wszystkiemu złu tego pięknego świata ,co jednak nie zmieni pewnego faktu. No ale fakty powinny docierać tylko do takich głupców ,a nie do NAJMĄDRZEJSZEJ. Do mnie dotarły ale do waćpani widać nie.

Trochę dziwne , że ta najmądrzejsza na kafe wychodzi z całym tyłeczkiem nie tylko w świecie wirtualnym , ale i realnym :D Jak widać również , nie muszę przelogowywać się , wymyślać sobie innych ników . To co chcę powiedzieć , powiem pod własnym :D

Gość pozazdrościć
rozbuchanego własnego ego

Facet pod nikiem xyzed , nie zauważyłeś przez tyle lat , że twoje topiki nie mają wzięcia ? Jesteś toksyczny . Robiłeś "furrorę" jedynie w takim szambie jak zdrada , kochankowie itp . Masz coś jeszcze do powiedzenia na forum ?

Gość kasdhde
kakaalsd j

Gość ajsdkdls
Sprawdziłam xyzed założył 69 tematów, imperia 0 Hmm??

Szanownej pani na pewno nic więc proszę to uszanować i nie prowokować jałowych rozmów.

"Sprawdziłam xyzed założył 69 tematów, imperia 0 Hmm??" Kolejne 69 wykasowala moderacja , tak jak inne topiki i wulgarne wpisy tego osobnika w nich . Przyjmij do wiadomosci , że ten nik nie podpisuje się tylko jednym nikiem i nie dwoma . Jeszcze coś ?

"Szanownej pani na pewno nic więc proszę to uszanować i nie prowokować jałowych rozmów." Szanowny PANISKO sam sprowokował zakładając ten topik . Cciałeś pogadać w sposób debilny na forum ? Chciałeś - więc proszę bardzo .

Gość Wreszcie sie udalo
A komu sie chcesz tu okazac prawda?

Co chciałem ,to przekazałem ,a sposób może być i debilny. Zresztą inny chyba być nie mógł. Żegnam i jeszcze raz proszę uszanować moją prośbę o zanichanie kontaktów.

Ojoj pani imperia obraziła PANISKO xyzed vel 10 innych ników . Kalam się w bólu i klękam na kolanach przed PANA nikami .

Gość to kest ciekawe:D
:D podnosieme

Gość to podnosi ten unosi
jest ktos kto jeszcze nie zna xyzed?

"Co chciałem ,to przekazałem ,a sposób może być i debilny." Pokazałeś na całej linii swój poziom, chociażby wykasowaniem kontaktu gg - tchórz . A taki chojrak na kafe :D Będziesz teraz bajerował inne niunie z kafe pod innym numerkiem ? Pamiętaj , że każdą dziewuchę ( o ile zauważę ) ostrzegę przed tobą .:D

Gość do imperii....
piszesz tak jakby tylko x bajerowal,a on sie tylko nabija z takich jak ty naiwnych ,co odrzucil?ze tak ziejesz jadem kretynko.Ten se jaja robi a ta przezywa ,w porownaniu do reszty tu idiotow facetow tu przebywajacych On jest jeden normalny .Babo wez na luz

" 15:47 [zgłoś do usunięcia]do imperii...." x Nie znasz tematu i relacji między nami , więc się nie wypowiadaj ........:D

Gość miałczydełkoo
haha iks doczekales sie 👄 masz nauczke haha