Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil..1234576

Pierścionek zaręczynowy...

Polecane posty

Gość Kamil..1234576

Kobiety. Możecie mi pomóc. Mam zamiar oświadczyć się mojej dziewczynie i muszę wybrać zajebisty pierścionek. Moja przyszła narzeczona lubi skromna pierścionki. Cena nie gra dla mnie roli. Możecie mi dać jakieś linki do pierścionków ???????? Dla mnie to bardzo ważne. Chce, aby wyszło jak najlepiej.

Gość Kamil..1234576
Chce jej się oświadczyć w marcu w dzień kobiet.

Gość daj mi dłoń
postaraj sie by pierscionek mial jak najmniej takich "pazurkow" przytrzymujacych kamyk, bo bedzie sie nimi o wszytko zaczepiac, rwac rajstopy az w koncu przestanie go nosic- mialam tak samo. mnie sie takie cos podoba, bo nie lubie zoltego zlota i niefunkcionalnej bizuterii http://www.okazje.info.pl/okazja/odziez-i-obuwie/zloty-pierscionek-zareczynowy-z-szafirem-i-brylantami-jp-27b.html

Gość Poduszka_na_igły
Obydwa piękne!! PRZEPIĘKNE :)) Pierwszy dokładnie w moim stylu! :) Szkoda że to nie dla mnie :( :P

Gość daj mi dłoń
tak jak mówie pierwszy pierscionek jest piekny, ale niepraktyczny, ponieważ o wszystko bedzie sie zaczepiac tymi haczykami na kamyk i z czasem zamist cieszyc staje sie uciazliwy

Gość Poduszka_na_igły
a może klasyka: http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,8088 Zawsze bedzie pasował.. no i dobrze skomponuje się z obrączką.

Gość Kamil..1234576
Dzisiaj mam zamiar wybrać się do Apart. Siedzę w pracy i nie mogę się skupić tylko myślę o niej i o zaręczynach.

a mnie się podobają też bardzo podobne pierścionki:) ważne, żeby kamień był dobrze osadzony:) zobacz na stronkach takich jubilerskich marek, jak kruk, apart, yes. I koniecznie idź do salonu jubilerskiego. Nie rozumiem jak można wirtualnie kupować biżuterię- bez zobaczenia jej w realu i prawdziwym blasku złota. powodzenia:)

Gość Kamil..1234576
Ten z Apart by Jej się podobał.

Gość Poduszka_na_igły
Gość narzeczonananana
Tylko kup jej pierścionek z żółtego złota, a nie białego. Tzn wiem ze gust jest rozny, ale w pierwszym linku pokazales zolte zloto, wiec pewnie wiesz co lubi przyszla narzeczona. Moja kolezanka ostatnio dostala z bialego zlota i plakala przez tydzien :P

Gość Kamil..1234576
Ja najchętniej kupiłbym Jej wszystkie.

Gość Kamil..1234576
Żółte złoto, bo moja przyszła żona nie lubi srebra i białego złota.

Gość Kamil..1234576
Oby była zadowolona z pierścionka.

Gość Zuza lalka nie duża
Ja też chce takiego narzeczonego.

Gość Kamil..1234576
Czy może będzie się zaczepiał ?

Gość Kamil..1234576
Muszę znaleźć ten pierścionek, bo zamiast pracować to ja szukam pierścionka. Myślę jak tu Jej się oświadczyć, zeby była szczęśliwa.

Gość Do AUTORKI, tak do cb
Wszystkie piękne.

Gość xdfhdfghfdg
fajny z Ciebie facet, ile masz lat?

Gość Kamil..1234576
Dzięki. 28 lat.

Gość Kamil..1234576
A czemu taki fajny?

pierwszy jest piekny. ostatnio w linku, który podałes tez sliczny. tyle ze osobiscie nie chciałabym nosic na palcu az tak drogiego pierscionka. balabym sie, ze zgubie. i takze uwazam, ze zolte zloto jest ladniejsze. widzialam obraczki z bialego zlota ktore po jakims czasie matowieja, rysuja sie i wygladaja jak tania metalowa obraczka z bazaru. ja mysle, ze przy oswiadczynach ni kombinuj za bardzo i zadbaj o to zeby bylo romantycznie we dwoje a nie z milione gapiow kamerami i itp:o:D:D:D

pierwszy jest piekny. ostatnio w linku, który podałes tez sliczny. tyle ze osobiscie nie chciałabym nosic na palcu az tak drogiego pierscionka. balabym sie, ze zgubie. i takze uwazam, ze zolte zloto jest ladniejsze. widzialam obraczki z bialego zlota ktore po jakims czasie matowieja, rysuja sie i wygladaja jak tania metalowa obraczka z bazaru. ja mysle, ze przy oswiadczynach ni kombinuj za bardzo i zadbaj o to zeby bylo romantycznie we dwoje a nie z milione gapiow kamerami i itp:o:D:D:D

Jaki byś Jej nie kupił- na pewno będzie najszcżęśliwszą kobieta na ziemi:D wiem, co mówię... Miałam podobnie i pamiętaj, że nie jest ważna cena i marka pierścionka, ale po prostu gest i słowa z jakimi się Jej oświadczysz. Moze wymyśl coą bardziej orginalnego, niż tylko "zostaniesz moją zoną"? Dla kobiet liczy się cała oprawa- niekoniecznie w drogiej resteuracji:P Pomysl nad magicznym dla Nie, Was miejscem:D Sorki, że tyle błędów, ale piszę w pracy i szef się patrzy:P

do AMERYKA POŁUDNIIOWA:) 100 % racji:) z tym nastrojem a Autor jest fajny, bo widać, że się bardzo stara, denerwuje i przeżywa oświadczyny:) Dużo miłości Wam życzę w imieniu wszystkich forumowiczów:D

Gość Kamil..1234576
Myślałam, żeby pojechać na weekend do Chorwacji i tam się jej oświadczyć w nocy nad morzem. Nie chce oświadczyć się jej w sposób ,,zostaniesz moją żoną'', bo to nie o to chodzi. Mam zamiar myśleć nad jakimiś bardziej romantycznymi...