Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil..1234576

Pierścionek zaręczynowy...

Polecane posty

Gość Kamil..1234576
Dziękuje bardzo za życzonka...

pierścionek pokazny na początku przez autora ma ładny kształt. ale ja osobiście nie chciałabym kolorowego kamienia w pierścionku zaręczynowym. kup z brylantem podobno taki kolor oczka przynosi pecha,juz nawet mmniejsza o zabobony. pierscionek zareęczynowy nie powinien byc kolorowy

Autor raczej chce wydać na pierścionek ok 2 tys :P Za takie pieniądze nie opłaca się kupować pierścionka z brylantem.

Gość Kamil..1234576
Dla mnie cena nie gra roli. Może kosztować 2 tys. , a może 5 tys. byle mojej przyszłej narzeczonej się podobał.

Ludzie dajcie żyć- jaki pech? To jest przerażające, że dorośli i poważni ludzie wierzą w takie bzdury:P Dlaczego w zaręczynowym nie może być kolorowego szlachetnego kamienia? HELLO:) Większość moich znajomych ma z kolorowym kamieniem i jakos tworza szcżęslwe małżeństwa:) Już nie mówię o wielu parach i małżeństwach np. moi rodzice, któzy pobrali się w tkaich czasach, że w ogóle nie było opcji oświadczyn z pierścionkiem i są ze soba prawie 30 lat:) Masakra....

Gość jullllllllllaaaaaaa
podoba mi sie twoje podejsce.

żADEN PIERSCIONEK NIE DAJE GWARANCJI WIECZNEJ MIŁOŚCI. To już rola dwojga ludzi:) i pracy nad sobą i ich związkiem:) autorze idź do salonu, a dobry doradca klienta (najlepiej kobieta) pomoże Ci w wyborze najpiękniejszego podarunku:) I nie wierz w jakies głupie przesądy. A może Twój aLuba włąsnie kocha jakis szczególny kamień, lub kolor? Warto się tym zaintereswoac. Ja np. uwielbiam szafiry i tanzanity:)

Gość jullllllllllaaaaaaa
A może kup z nia pierscionek

Gość Kamil..1234576
Aniołek85 Lubi kolor niebieski.

Gość Justynaaaaaa......
Wszystkie pięknie.

http://www.apart.pl/pl/ekspert,Tanzanit poczytaj sobie najpierw o kamieniach i wybierz:) To daje Ci 1000% gwarancję, że będzie zachwycona, gdy w swoim zaręczynowym zobaczy błękit- obojętnie jaki:) Zapytaj doradcę w salonie:) Pozdrawiam raz jeszcze:D

Gość Kamil..1234576
Aniołek ten twój by jej się na 100% podobał.

Gość Kamil..1234576
Dzięki.

Gość marta 83.....
kup klasyka czyli zloto z diamentem. np http://wkruk.pl/product-pol-2311426-PIERSCIONEK-JEDYNY.html szafiry teraz sa modne i duzo sie ich robi teraz ale zloto i diament sa ponad czasowe. adnie sie bedzie z obraczka komponowac. a bym nie chciala dostac kolorowego "szkielka" siepochwale ze ja wlasnie dostalam klasyczny pierscionek, do tego mam obraczke z 3 malutkimi diamencikami i wszytsko aldnie do siebie pasuje.:) powodzenia zycze i duzo milosci i zdowych i kochanych dzieci:) w przyszlsoci:)

Gość ale ze mnie filEciara
a mam pytanie , dostałyście wraz z pierścionkami certyfikaty ? bo ja tak i tam była cena hehe

Gość ale ze mnie filEciara
o kurde marta taki właśnie dotałam identyco tylko z białego

aha niebieskie kamienie szlachetne to oprócz tanzanitu, także szafir i błękitny topaz:) też są przepiekne:) http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://jubiler-glebocki.pl/images/pierscionki/zbrylantem13.JPG&imgrefurl=http://jubiler-glebocki.pl/index.php?main_page%3Dproduct_info%26cPath%3D2_12%26products_id%3D51&h=600&w=800&sz=32&tbnid=n1p2mghn638L2M:&tbnh=90&tbnw=120&zoom=1&usg=__hGdri1Hlc7146zyXAZIRWIVMIPU=&docid=ONluRvPAFeuxtM&sa=X&ei=sQgVUYCqFYrLsga2l4CIDQ&ved=0CDEQ9QEwAQ&dur=726 uciekam już:D i czekam na Twój wybór:) Powodzenia:d

Gość marta 83.....
chociaz ten pierscionek, ktory wkleila aniolek 85 i pisze ze ma podobny tez piekny. Boze ciezko z pierscionkami bo pelno slicznych jest:)

Autorze taki ma co druga kobieta na palcu:) postaw na oryginalność:D echh, jaki niezdecydowany:)

Gość barnej
nigdy nie zrozumiem po co kupować browar kiedy chcesz się napić piwa... ale najlepszego ;) - aha - pierścionek tylko od Tiffany'ego jeśli cena nie gra roli - dziewczę zemdleje :)

Gość Kamil..1234576
Wam ciężko, a co ja mam powiedzieć, gdzie ja kompletnie się nie znam, a do tego nie mam siostry, aby się poradzić. A brat nie wiele mi pomoże.

Tak piersionków jest OGROM, ale skoro Autor wie, że Luba stawia na niebiskie kolor, to dlaczego ma Jej kupić taki- jak większośc nosi na palcu? Jak kocham niebieski i wiadomo było, że chce miec równiez coś niebieskiego na palcu:) Trzeba wiedzieć co dla kogo:) echc, co nie umniejsza trudność:) dobra, zmykam, bo się za bardzo wczułam:P miłego weekendu dla Was:)

Gość marta 83.....
ale ze mnie filEciara ja mam taki tylko bez tego slaczka wokol oczka tylko wiesz taka zwykla "korona" sama wybieralam:) przynam ze masz w takim razie sliczny pierscionek:):)

Gość marta 83.....
barej facetowi nie chodzi o firme ani cene chodzi o to zeby narzeczonej sie spodobal.

Gość Kamil..1234576
Moja lubi niebieski, ale pierścionka pewne by wolała klasykę, ale żonę brata poprosiłem, żeby delikatnie pogadała zaraz do mnie zadzwoni i się dowiem.

popieram aniolka, wszystkie teraz nosza na palcu te klasyczne z apartu kruka albo yes. wszystko z diamentem. ja wolalabym kolorowy kamien. moze niekoniecznie niebeski :)

Gość Kamil..1234576
Nie wiedziałem, że będę tak denerwował się przed oświadczynami.