Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil..1234576

Pierścionek zaręczynowy...

Polecane posty

Może autor powinie zabrac na zakupy siostrę narzeczonej lub najbliższą przyjaciółkę. Oczywiśćie wszystko w największej tajemnicy.

Gość Ja też...
Ja chce takiego narzeczonego jak ty.

Gość Kamil..1234576
Będzie go ściągał dzisiaj do siebie. Nie wiem skąd ściąga go, ale jeszcze dzisiaj ma być u niego i czekać na mnie.

Gość ale ze mnie filEciara
no dobra ,ale odp mi dziewczyny na pytanie czy wasi panowie dawali wam do pierścionka certyfikaty ? bo mnie to nieco ubodło wszak tam była cena ...

Gość Dobra decyzja
.

Gość znam sie;)
Kamil jezeli pieniadze nie graja roli to tylko cos takiego http://www.yes.pl/44542-pierscionek-z-brylantami-eternel-BB-Z-000-025-3596MSH Troche mniejsze namiastki, bo nie ma jednego, centralnego kamienia, tylko drobnica;) https://www.apart.pl/pl/esklep,c,diamenty,2,6157 https://www.apart.pl/pl/esklep,c,diamenty,2,3397 Postaw na klasyke, a pierscionki z kolorowymioczkami np, z tanzanitem czy szafirempozostaw na rocznice, lub inne okazje. Pozdrawiam i zycze powodzenia zakochanym! Ps. Jezeli moge cos doradzic to nie oswiadczaj sie w dniu kobiet, to tandetne...

Gość marta 83.....
a dlaczego on na tej stronie jest niedrogi a Ty chcesz wydac 5000zl?? ja bym sie wkurzyla gdybym dostala pierscionek za 5 tysiecy. Ale jesli sliczny. No ale dlaczego nie kupisz go za 800zl?

Gość znam sie;)
ale co mnie... Certyfikat , zazwyczaj wlasnie z cena, to cos takiego jak gwarancja przy tv. Nie traktuj tego jako nietakt, no chyba, ze byl o wiele tanszy niz sie spodziewalas!:-)))

Gość marta 83.....
znam sie slicznt ten pierscionek ale taki dosc okazaly, ja np wole skromniejsze. Noi autor pisal ze jego dziewczyna lubi skromne pierscionki.

Gość ale ze mnie filEciara
nie ,nie o cene chodzi , mógł dać ten certyfikat dopiero po slubie np , on nie ma zbyt wiele kasy a kupił cacko za 7 tyś ( zarabia 1700)

Gość znam sie;)
Tanzanit z malymi brylancikami gorszej barwy za ponad 5tys?, lepiej poszukaj kolego, bo chyba przeplacisz po tej znajomosci! Ja uwazam, ze nie powinno sie oszczedzac na pierscionku zareczynowym. Jednak ewidentnie przeplacac to nie sztuka! Posprawdzaj u innych jubilerow, wiem co mowie.

Gość Kamil..1234576
marta 83..... Bo Jego nie można zobaczyć, a che go obejrzeć. Moja nie dowie się ile kosztował.

Gość Kamilia_80
Ja lubię klasykę i marzyłam o klasycznym, mój (teraz już mąż) wtedy narzeczony kupił mi pierścionek YES z białego złota (nie lubię żółtego) z brylantem i JA BYŁAM ZACHWYCONA!!! Tzn jestem do dziś, uwielbiam ten pierścionek. Ja mam taki tylko białe złoto i diament chyba inna wielkość http://www.yes.pl/48197-pierscionek-z-diamentem-amore-BB-Z-000-150-0344M2HY Polecam przejrzec całą kategorię 'zaręczyny' na stronie YES. Powodzenia. Pamiętaj, na zarczyny powinna byc klasyka, moim zdaniem biały brylant i klasyczny kształt piersionka, tak, żeby mogła go potem nosić i do dżinsów i sukni balowej.

Gość znam sie;)
Marta83 skromne pierscionki mozna sobie samej kupic, to ma byc cos takiego, ze jak za kazdym razem spogladnie na niego to bedzie czuc sie dumna i doceniona:) Ale ze mnie...a moze pomysl z innej strony? Jak bardzo musi mu zalezec i jak bardzo chcial Ci niebo do stop przyciagnac kupujac pierscionek 4 razy warty jego pensje? Pomysl, mezczyzna, ktory robi tyle poswiecej wlasnym kosztem, zeby Cie zadowolic bedzie zawsze stawial Ciebie na 1 miejscu. I tak sie mamy czuc, kochane, adorowane i szczesliwe!

Gość marta 83.....
ja chyba bym postapila nieladnie ale gdybym odstala taki pierscionek za 5000 czy 7000 to bym poszla z facetem do tego sklepu, poprosilabym zeby uddal i wybralabym sobie taki za 2000. Dla mnie 2000 to zupelnie gorna cena. Ja wole sobie pojechac za te 7000 na super wakacje, bo to jest miejsce jakies sliczne, wypoczynek, wspomnienia, pogoda itd a pierscionek to jednak kawalek metalu z oczkiem. Nie widze potrzeby wydawac tyle kasy na kawalek zlota z oczkiem. Ale kazdy lubi co lubi.:)

Gość Kamil..1234576
marta 83..... Gości od którego kolega ściąga ten pierścionek nalicza coś tam sobie. Niby do 5 300 tys zł, ale jak policzy sobie normalnie to będzie gdzieś tak 3-4 tys. Firma mocno się ceni, więc cena taka jak firma. Myślę, że gościu po znajomości z kolegą nic sobie nie naliczy. Te 5 tys to by było gdyby sobie naliczył, ale jeszcze dzisiaj wszystkiego się dowiem.

Gość znam sie;)
Marta83, ale dlaczego zakladasz, ze trzeba wybierac cos kosztem czegos? Moze Twoj kandydat posiada pieniedze i nie ma problemow i z pierscionkiem i z np. z wyjazdami zagranicznymi? Mierzmy wysoko i wierzmy w siebie, a takze w swoich Partnerow haha:)

Gość marta 83.....
gdyby mial kase to co innego ale gdyby zarabial 1700zl? serce by mi peklo ze bral kredyt pozyczke albo odkladal niewiadomo ile czasu. Zal by mi bylo mojega faceta poprostu. Pierscionek ani jego cena nie sa takie wazne. Moglabym zadnego nie dostac byly by dobrze nam sie ukladalo. Ale niewazne. Pierscionek ktory wybral autor jest sliczny i napewno dziewczyna bedzie zachwycona:)

Gość Kamil..1234576
Ja uważam, że pierścionek zaręczynowy jest ważny, bo kobieta powinna go zachować na zawsze. Dlatego nie zamierzam na nim oszczędzać. I to nie jest tak, że ja wybieram.

Gość Kamil..1234576
Dobra ja powinienem na pracy się skupić, a nie... :P

Gość efwefwdwdewec
http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pi erscionki_zareczynowe,8088 Jak ktoś wczesniej zauwazył, ten pierscionek jest idealny. Marzy o nim jakies 90% dziewczyn. Podoba się wszystkim moim koleżankom i mnie też oczywiście. Jeżeli Twoja dziewczyna lubi skromne pierścionki, to nie ma się nad czym zastanwiać, kolorowe kamienie nie pasują na zaręczyny, klasyka jest najlepsza :)ef

Gość MMMMMMMMMMM.
Śliczny pierścionek.

Autorze gratuluję wyboru:(D Niebieskie kamienie są piękne:) I to wszystkie: zarówno tanzanit, szafir jak i błękitny topaz:) pozdrawiam

Witam. Chciałabym polecić śliczny pierścionek znanej i cenionej marki Impressimo ( o to link do stronki http://impressimo.pl/pierscionki-z-brylantami/99-pierscionek-z-czterema-brylantami-zloto-585.html ). Pierścionek jest piękny i delikatny, łączy w sobie wyrafinowanie i prostotę, która w pierścionku który podarujemy ukochanej osobie jest bardzo ważna. Czyste złoto o wysokiej próbie 585 zachwyci nawet najbardziej wybredne kobietki, a 4 brylanty oczarują je swym pięknem. Jeśli kochani panowie szukacie biżuterii dla swojej kobiety, szczerze polecam tę stronę ponieważ wszystko jest wykonane z najwyższą precyzją, na pewno się nie zawiedziecie. Najlepiej zaufać specjalistom, którzy dbają by wyroby były jak najwyższej jakości i aby każdy szczegół był dopracowany. Polecam serdecznie :)

Gość ragedka
ja mam pierścionek z impressimo i na certyfikacie nie ma ceny. Wiem, że narzeczony ma paragon. Myslę, że cena na certyfikacie to głupota i kłopot dla faceta.

Gość ragedka
ja mam pierścionek z impressimo i na certyfikacie nie ma ceny. Wiem, że narzeczony ma paragon. Myslę, że cena na certyfikacie to głupota i kłopot dla faceta.

Gość ragedka