Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce znać wasze zdanie

Mój partner kiedy słyszy, że mam problemy to nic nie mówi, nie pociesza mnie

Polecane posty

Znamy się już 3 lata. Zawsze kiedy mam problem to wstydzę się o tym mu powiedzieć, bo on nie komentuje tego, nie pociesza. Jedyne co robi to czasem działa i mi pomaga, ale nigdy nie wspiera mnie słownie. Co to oznacza?

Gość ixyyyyyyyyyyy
wolalabys zeby duzo gadal a nic nie robil?

no nie...ale na przykład mówię mu o problemach , a on nie powie nawet: nie martw się...

Gość temida bez opaski
nie każdy potrafi mówić o tym co go boli, nie każdy chce komentować twoje wybory bo masz prawo do wolnego podejmowania decyzji i nie każdy potrafi pocieszać

kur.wa laska opamiętaj się widzę już ten temat tutaj 10x ..... się chłopakowi nie dziwie.. że nie odpowiada życzę mu tego żeby znalazł sobie lepszą ...

do matolaki123: sluchaj, nie pytam o zdanie dzieciaka , tylko dojrzalych facetów, wiec zrob nam wszystkim przysługe i nie wypowiadaj sie w temacie ktory ciebie nie dotyczy

skoro mi tak ladnie zyczysz to ja zycze tobie, zebys nie mial nikogo kto cie pocieszy w chweilach strapienia i byl sam jak palec, a kazdy cie olal

i jak ci sie troi w oczach to idz chlopie do okulisty bo temat jest tylko jeden. zawsze jak tu wejde musi sie trafic jakis przemadrzalek, ktory guzik wie o zyciu i tylko wchodzi zeby pospamowac swoimi bezsensownymi wybroczynami. wyjdz i nie zatruwaj powietrza koles :O

Gość ixyyyyyyyyyyy
hahaha myslisz, ze dojrzali faceci nie maja co robic tylko odpowiadac na twoje durne problemy na BABSKIM forum? :D

Gość Eleniiiii8
Jak chcesz sie wyzalic, to umow sie z przyjaciolka. Mozgi facetow dzialaja w inny sposob. Nie nastawiaja sie na sluchanie dla samego sluchania, tylko na rozwiazaniu problemu.

może dla tego mi nie chce ciepłych słów powiedzieć bo nie chce z nim w ogóle uprawiać sexu czy to może być tego przyczyna?? już mnie nie podnieca jak kiedyś ;( ale jeśli bym z nim uprawiała częściej sex jak myślicie byłby dla mnie inny to znaczy mówił by mi jakieś słówka miłe ???? i tak mam innego faceta na oku.

do ixyyyyyyyyyyy: :D A jak pija kawe w pracy i nudzi ich monotonia malzenska to czemu nie? :D:D

ale sluszne spostrzeżenie :D czego ja oczekuje po tym forum :D już sie podszywaja u góry :D Jestem z facetem 3 lata, fakt, może ja też go nie pocieszam...:( to dlaczego on ma to robić :( Może jestem zimna czy co :(

do temida bez opaski: Aż się roi od podszywów...Czy to oznacza, że on nie umie okazywac uczuć, ale je ma? Czy może nic nie czuje i dlatego tak reaguje?

do Eleniiiii8: Masz rację. Kobiety to emocje, mężczyzni skupiaja sie na konkretach, na rozwiazywaniu problemu, racja. Moze zbyt wiele oczekuje? :(

do ixyyyyyyyyyyy: Chyba niechcący się kliknęło dwa razy dlatego jest dwa razy temat albo jakaś awaria :( Tak trudno sie domyslic? :(

facet zawsze automatycznie szuka rozwiązania,jak go nie znajduje to nie mówi nic,ale w głowie go szuka podświadomie-tacy jestesmy,kobiety często chcą obgadać problem,wcale nie chcą rozwiązań-chca o nim mówić,aby facet tylko wysłuchał,a jego to..nudzi-taka natura

do jonymnemonic: Dzięki. Pocieszyłeś mnie, bo już zaczynałam się zastanawiac czy to nie jest przejaw braku uczuć. Albo wygasających uczuć. Ale on chyba zawsze tak miał, że niewiele komentował. Może kiedyś troche wiecej. On w ogole rzadko sie otwiera.