Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawełek202

czy ktoś miał podobna sytuację?

Polecane posty

Kochaliśmy się używając prezerwatywy i on miał wytrysk. Potem ją zdjął i za jakiś czas jeszcze raz we mnie wszedł tym razem Nie było wytrysku po raz drugi, ale przed drugim zblizeniem umył członka. co myślicie?

Gość czesto tak
robimy z zona przez 10 lat bezdzietni:-)

Gość monczkawarszawa
ktoś się jeszcze wypowie??

Ja wypypowiem sie . Nalozylam prezerwatywe na ogorka i zaczelam sie nim posuwac , nie wiem kiedy gumka pekla . Cz moge byc w ciazy ? Buha ha

do racjonalistki! to tak za pierwszym razem miał wytrysk w gumie nie pękła itd i poszedł się umyć robiliśmy to znowu tak za jakies pół godziny ale tym razem pękła tylko że nie miał wytrysku!!!!!! bo jeszcze trochę brakowało. obawiać się ten drugiej sytuacji?

Raczej nie -;) ale u mężczyzn wydziela się trochę plemników wcześniej -zrób dla świętego spokoju test za jakiś czas ale myślę ,że nie masz czego się obawiać

Na kogo wypadnie, na tego bęc.

Gość przerywany
to dobra droga do zajścia. zajść można zawsze, gdy kawaler pannie wsadzi. jak można takich rzeczy nie wiedzieć???????

Jestem 9 lat w związku -;) Coś tam wiem -ale człowiek się uczy całe życie. Nie nie stosuję ,narazie nie planuję dzidziusia a to mało bezpieczna metoda antykoncepcyjna

Przez taka sytuację mozna wpasć jak za pierwszym razem w gumie wytrysk idzie się umyć a za drugim razem pęka guma ale do wytrysku daleko od razu wycofał się jak usłyszeliśmy jak strzeliła i to nie po całości tylko z boku pojawiła sie dziurka!!! czy to realne?

Skuteczność tej metody zależy od refleksu partnera, ale nie tylko, plemniki są bowiem obecne w tak zwanym preejakulacie, czyli wydzielinie, która pojawia się jeszcze przed wytryskiem.....-;)

Spokojnie -;) Zrób sobie test to się uspokoisz ....ale szanse marne ale jakiś procent nie pewności jest ,a z tym stosunkiem przerywanym ryzyko zajścia w ciąże większe niż przy innym zabezpieczeniu

Myślę, że dobrze by było, gdybyś przestała ciągle zakładać ten zjebany temat.

Gość poiuytrertyuio
Jest możliwość że będziesz w ciąży ale niewielka. Pamiętaj żeby następnym razem powiedzieć facetowi aby się wysikał po stosunku i umył penisa :P Postaram Ci się to jasno wytłumaczyć. Przed wytryskiem u faceta pojawia się płyn zwany preejakulatem, może on zawierać plemniki jeśli wcześniej cewka moczowa nie została "wypłukana" co dzieje się podczas oddawania moczu. Preejakulat służy zaś do oczyszczenia cewki moczowej z resztek moczu oraz jako naturalny lubrykant.

Nie był to stosunek przerywany bo go nie stosujemy . za pierwszym stosunkiem w gumie nie zawiodła było spoko i poszedł się umyc czyli plemniki usuniete ale właśnie były jeszcze tzw nasieniowodach i drugie zbliżenie gumka sie uszkodział tak bardziej na boku ale za moment wycofany był i nie było wystrzału bo jeszcze brakowało to stało się na początku po paru pchnieciach!! Ludzie kochani przede wszystkim doświadczeni prosze o wypowiedzi

Mnie bardziej zastanawia, dlaczego przed pierwszym stosunkiem nie mył członka?