Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niespełniony kawaler

Nie spałem z żadną kafeterianką :(

Polecane posty

Gość fanka Krzysia
Kawalerze przecież pisałam że się może z Tobą umówię i nic:o nawet nie zareagowałeś😴

Gość Niespełniony kawaIer
Jak nic?A czego więcej oczekujesz??Mam Ci na rączkach nosić??:P:)

Gość fanka Krzysia
Mógłbyś:classic_cool:od czegoś przecież trzeba zacząć😴 i dlaczego jesteś pomarańczowy?:P

krzysiowa poczekaj ;) .... sprawdzam horoskop 😴 do tego czasu przytrzymaj go jakos ;)

Skąd mam wiedzieć ,ze przemalowano mnie na czerwonoskórego?:DA TY jesteś ładna ,powabna,urocza czy przeciwnie??:P:)

Gość fanka Krzysia
Przytrzymać? ale jak:o do sklepu muszę wyskoczyć, może...hmm przywiążę go do kaloryfera😴

Tylko fanko nie mów że jesteś zołza i ksantypa,tego bym nie przeżył:D

Gość fanka Krzysia
Jak to skąd masz wiedzieć? se w lustro spójrz:p dobra idę bo to pewnie jakiś podszyw:P🖐️

no mam... cholernie duzo... pierwsze najlepsze ;) cytuje za horoskopem: "chodzi o to, by dogonic kroliczka. strzelec jak wszystkie znaki ogniste ochoczo ugania sie za obiektem swego pozadania, tyle ze wklada tyle samo energii w ucieczke przed miloscia!" koniec cytatu krzysiowa, nie wiem jak ty... ale ja gonic za nim nie bede, bo boje sie schudnac 😴

Gość Ryfka     Goldman
Ja też nie i jakoś żyję. Zresztą podobno one wszystkie są brzydkie, a ja na brzydotę mam alergię.

W fantazjach to wy wszystkie tutaj piękne, gorące, mokre i mądre dobrze że za fantazje nie karają;-)

Gość Ryfka     Goldman
Dark wygrywa we wszystkich rankingach brzydoty. Podobno jest naj naj paskudniejsza. Przy niej każdy może czuć się ładny.

oooooo... jakis kolejny blogoslawiony, miedzy fantazjami sie znalazl ;) ... i jaki madry 😴

Gość Ryfka     Goldman
W Twoich fantazjach Jacku?

ryfka, rankingi klamia 😴 .... corka jest piekna.sic!... wdala sie w przysposobiona matke :classic_cool:

W moich przecież nikomu do głowy nie zaglądam a w fantazjach mogę nawet Dark podnieść na wyższy poziom jak taka piękna jak lecieć to już po całości

lec po calosci 😴 .... wrocisz kiedys, czy zamierzasz fantazyjnie zabladzic w kosmosie 😴 ... bo jak juz latac, to po calosci :classic_cool:

Gość Ryfka     Goldman
Albo rankingi, albo Ty Frido. Nie dość, że brzydkie to jeszcze konfabulują. Ja bym tam z takimi nie mogła spać. Wiadomo, są tacy mężczyźni którym trzeba mocnych wrażeń. Może oni się skuszą.

Żyleta, głowa do góry! Te nazbyt ładne są zazwyczaj butne, rozkapryszone, nie wiedzą czego chcą. Bez względu jak matka natura była chojna, dbaj o siebie a będziesz atrakcyjna.

Was mogę mieć wszystkie na raz w wyobraźni a i tak skończy się realnym życiem i jedna ta sama ale jedyna w kosmosie

pogubilam sie :O .... jak mowie ze ladna, to znaczy ze ladna :) chyba wiem jak wyglada wlasne dziecko 😴... kicham na tutejsze rankingi 😴

Gość Ryfka     Goldman
Głupie jest to forum astronomiczno-antysemickie. Takie jest moje zdanie.

Gość Ryfka     Goldman
Chyba pójdę z Wami. I tak nie miałam na dziś żadnych planów. Kot się ucieszy. Dawno nie był w gościach.

Gość fanka Krzysia
Frido o co to już koniec, tylko tyle? coś mało o tym strzelcu:P a gonić to i ja nie będę, stara już jestem ledwo po schodach wchodzę:o