Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dr Paulina

Jestem lekarzem,a Ty kim chcesz zostać? Zrealizuj swoje marzenie na kafe!;);P

Polecane posty

Gość Dr Paulina

A Ty kim chcesz zostać? Uwaga! Możesz tutaj zostać lekarzem,psychiatrą,czy weterynarzem:) Możesz spełnić najskrytsze marzenia i zrobić oszałamiającą karierę na tym oto forum:) Nie ważne ile masz kiszonkowego czy wypłaty:P Tutaj możesz być milionerem,przeciętnym bądź biedakiem:) Sam decydujesz:) Bo kto obecnie wie,że pisząca Pani Joasia mama Karola mająca na kocie 10 zł czy 10000zł z doktoratem nie jest 40 letnim mężczyzną którego hobby jest kafe:P To tak dla rozluźnienia,wszędzie zgrzyty, kłótnie,wychwalanie się,a to tak na prawdę przecież nie potrzebne,każdy z nas to anonim i skąd mamy pewność że Pani Kowalska piszę prawdę,a niektóre zbyt emocjonalnie do tego podchodzą:) No ale cóż spełnijmy swoje najskrytsze marzenia:P:D! Pozdrowienia przesyła Pani doktor Paulina z ulicy Kosmos 1 ;)

Gość Ja to na kafe byłam
już -mamą podróżującą -prawnikiem -ginekologiem -psychologiem i nie jedna mi zazdrościła:D a na prawdę jestem fryzjerką:) Ale każdy powód do zabawy i śmiania jest dobry:D Od pewnego czasu na kafe sprzątam:P

Gość Marcyska89
Ja bym chciała być położna:p a jestem tlumaczka, minelam sie z powołaniem. I nigdy nie miałam potrzeby zeby udawać kogoś kim nie jestem.

Gość eee czasem fajnie poudawać
bo tępaki z forum wszystko łapią i się złoszczą:)

Gość tryt trytt
a ja od dzisiaj beda milionerka, bede miala 200m2 dom bez kredytu, 20 tys dochodu i moje dziecko bedzie chodzilo na basen za 1000zl/ msc. Ponadto bede wam udzielala rad, jak gotowac z eko-warzyw z najdrozszej ekologocznej uprawy.

Gość tryt trytt
A jak sie rozkrece, to bede was pouczac, jak rozciagnac dobe, zeby trwala dluzej niz 24 godziny, tak jak ja bedziecie miec czas zeby: - wyspac sie - ugotowac -posprzatac -wyprac -wyprasowac isc do spa, kosmetyczki, manikiurzystki, fryzjerki - jezdzic konno, strzelac z luku, grac w golfa /realizowac swoje pasje - wychodzic z mezem do restauracji -zawozic dzieci na zajecia dodatkowe - rozwijac zdolnosci dzieci poprzez 5-godzinna zabawe edukacyjnymi zabawkami z najwyzszej polki -no i oczywiscie, 4-godzinny spacer w kazda pogode, bo JA hartuje swoje dzieci!

Gość na szczęście swoje marzenia
zrealizowałam w realu :) nie muszę się tu wysilać :P

Gość Wiktoria 17
musi sie Wam niezle nudzic skoro udajecie kogos innego nim naprawde jestescie :-O Nie dziwie sie zatem, że dla takich ludzi jak Wy, wszystkie tematy na kafe to prowo :D Nic nie osiągnęliście to i nie wierzycie , że komus innemu sie udało :P

Gość sdffgk
Myślę,że Pani co napisała,że jest tłumaczem wali ściemę :) chyba że jest bezrobotnym tłumaczem :) Ja obecnie nie pracuje to siedzę na kafeterii,którą znalazłam przez przypadek-nie wpadłam na pomysł siedzenia tutaj jak pracowałam bo nie miałam czasu na takie głupoty wybierałam kino, jechałam na wycieczkę, chodziłam na kurs tańca fitness.Teraz ze względy na problemy zdrowotne jedyna rozrywka to kafeteria To samo tyczy się tej co napisała ze swoje marzenia zrealizowała w realu i siedzi tutaj? zero pasji?

Gość wiktoria ale dlaczego?
Właśnie połowa ściemnia i wychodzi na swiatlo dzienne te milionerki

Gość Ja weterynarz:P ale pisałam
że jestem ech duzo by wyumieniac

Gość Ja weterynarz:P ale pisałam
-wymieniać

Gość marzena z bialegostoku
wy sobie robie jaja, a ja naprawde bede psychologiem:P

Gość idiotki do potęgi:D
Trzeba było się kurwa uczyć i nie musiałybyście sobie wymyślać kim jesteście!!!:/ Ja skończyłam dobre studia i mam bardzo dobrze płatną pracę.Nie muszę nikogo udawać-JESTEM SOBĄ! Nie muszę wymyślać,że moje dziecko chodzi na basen,że z mężem chodzimy co sobotę do restauracji,że jeździmy na super wakacje,że dziecko uczy się obcych języków,że chodzę do spa,kosmetyczki i fryzjera itd. Macie bardzo marne życie osobiste skoro musicie wymyślać kim chciałybyście być! Idiotki z Was straszne!:/ No ale dobrze,że za marzenia nie każą!:D Bo by Was tutaj nie było...:/

Gość lolitka8
karzą

Sorry,mój błąd:/

pisałam na tel.na słowniku i mi nie to znaczenie wyskoczyło.Nie zwróciłam uwagi...

Gość a ja jestem ///
mamą , niepracującą. na kafe jestem , mamą , kobitą doświadczoną nieudającą nikogo kim nie jestem :P

Oczywiście, cafe to znakomite miejsce dla róznej maści ściemniaczy. Ale możnatu też w wymiarze wirtualnym realizować swoje hobby nikogo nie udając a bedąc ekspertem-samoukiem. Ja mam takie dwa. Jestem: - psychologiem-chałupnikiem (patrz mój profil/hobby ;) ) i - ginekologiem-połoźnikiem amatorem (patrz tamżę :) :classic_cool: W tej drugiej dziedzinie piszę od blisko 5 lat (!!!) (pod nickiem bywalec 1 od toxo) na eksperckim wątku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3726912&start=4800 ktorego jestem załozycielem i animatorem. :) Jest teamt z pogranicza połonictwa i chorob zakaźnych i dotyczy zagrożenia ciąży toksoplazmozą. :)

Gość juz wiadomo ze tu kazdy udaje
i tak na prawde jest biedny:) Każdy sie wychwala jaki to bogaty a prawda wyszla na jaw ze wszyscy sciemniacie:)