Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość beata@w

Okres spoznia sie tydzien - nerwowka. ;(

Polecane posty

Gość beata@w

Witam wszystkich. Mam 25 lat. Moje cykle jak dotad byly w miare regularne i wahaly sie od 28-30 dni, sporadycznie 33. Ostatnie krwawienie mialam 4 stycznia i trwalo 5 dni czyli standardowo. Pozniej mialo nastapic 1 lutego lecz nie nastapilo. Uprawialismy z facetem stosunek przerywany (wiadomo, ze nie pochwalany ale wspolzyjemy tak od 8 lat i zadnej wpadki nie bylo, moj chlop to maszyna do seksu + znawca tantry), nie bylo wytrysku wewnatrz, wedlug niego nie bylo raczej mowy o preejakulacie bo na pol godziny przed stosunkiem ten onanizowal sie zeby pozniej ze mna moc wiecej poszalec, hehe. Do stosunku doszlo 20 i 24 stycznia, od tego czasu nie wspolzylismy. Wykonywalam 2 testy ciazowe plytkowe Bobotest i quixx. Pierwszy 4 lutego z porannym moczem i 7 lutego czyli rowno 2 tygodnie po seksie. Wynik negatywny. Od niedzieli 3 lutego biore antybiotyk Duomox, mam rowniez zapalenie pochwy, strasznie mnie piecze. Poza ogolnym zmeczeniem wywolanym przez chorobe i tym przekletym katarem nic mi nie dolega. 2 dni temu zauwazylam lepki sluz przy podcieraniu i myslalem, ze @ sie zjawi ale do dzisiaj nic. Wiadomo, ze najlepiej wybrac sie do labolatorium i zrobic HCG z krwi ale zastanawia mnie skad takie przesuniecie. W zwiazku z moim awansem mam bardzo stresujaca prace + sesja na uczelni ale dzisiaj mija tydzien od spodziewanej "cioci" i ani widu ani slychu. Oczywiscie chlop odchodzi od zmyslow, tym bardziej, ze jest za granica. Ja zachowuje spokoj, choc mysl o ciazy mnie lekko przytlacza bo to jeszcze nie ten moment a mialam od tej miesiaczki zaczac brac tabletki bo mialam polroczna przerwe ale nawet po odstawieniu stediril30 mialam regularne okresy. Co o tym sadzicie choc z pewnoscia nikt z was jasnowidzem nie jest. ;>

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować