Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany gimbus

Cześc , powiedzmy że jestem adam, mam 15 lat i nie mogę już nic zrobic

Polecane posty

Gość załamany gimbus

sam nwm czego chcę . nie mam ochoty wgl życ (ani umierac bo po co?) palę paczke papierosów dzienna mam pojebaną rodzinkę o której akurat nie chcę pisac, nwm co zrobic po tej szkole moja średnia i zachowanie strasznie spadły a mi wgl nie zależy

Gość gvgxvxc
Na początek proponuje przestać używać skrótów typu "wgl", "nwm" itp. :O

Gość załamany gimbus
dzięki za pomoc :) miły Polak pojawia się na każdym kroku :)

Gość tyyuioo
tak już jest w życiu, przyzwyczajaj się 🖐️

Gość eeeeeeeeeee tam
taki wiek przejdzie Ci:)

Gość załamany gimbus
łątwo mówic. masz na karku masę załamanych ludzi którym w kółko trzeba pomagac od nadcisnienia czy czegos tam bez przerwy boli Cie głowa na każdym kroku ktoś traktuje każde słowo ambicjonalnie. nawet na głupim forum nikt nie bd szczery bo trzeba leczyc kompleksy, ja mam już dosyc , nie zależy mi ani na dziewczynie ani na nikim , nigdy nie zalelżało mi na samym sobie , tak juz mam , muszę się bawic w pokornego chłopczyka bez poglądów i ambicji bo otacza mnie mnóstwo "lepszych" , a przynajmniej mających lepsze CV . chcę coś zmienic , zaraz liceum a ja nie mam ochoty wszystko mnie wku*#ia .zwłaszcza ja sam.zaczynam od kilku godzin myślec że spokojniej byłoby nie życ

Gość ladna paniusia
jestes gejem ? bo piszesz jak dziewczyna

Gość tyyuioo
nie ogarniam na czym dokładnie polega twój problem. jak ci rodzina nie odpowiada to w końcu się za pare lat wyprowadzisz. jak masz złe oceny to je popraw. jak ci sie nie chce to nie poprawiaj. trochę luzu :classic_cool: nie mysl tak o tym wszystkim

Gość załamany gimbus
nie , nie wspominając o tym że gej nie bd pisał jak dziewczyna , rad jestem spostrzec ze kobiety są o wiele mocniejsze psychicznie z ciekawostek gram na pianinie i harfie , ale to chyba mnie gejem nie czyni , zresztą wspomniałem już wyżej o dziewczynie gej w związku hetero to rzadkośc

Gość załamany gimbus
troche luzu , bez ocen raczej trudniej o db pracę bez pracy trudno o kasę bez kasy trudno zostawic rodziców , poza tym to że ich nienawidzę nie znaczy że o nich zapomnę , i tak nie mają pojecia jacy znich idioci

Gość tyyuioo
w tym kraju to z każdymi ocenami trudno o pracę, najlepiej wyjechac za granice. a zreszta skoro sie tak przejmujesz to po prostu ucz sie z tych przedmiotow z ktorymi wiazesz jakos przyszlosc - studia/prace a reszte olej. ;]

wkurwiaja mnie takie skróty typy nwm, bd, i inne takie :O A wcale nie jestem stara... a moz ejuz jestem?

Gość załamany gimbus
no i wtym problem nie wiem co mam robic a w tym "kraju" w wieku 15 lat wybierajac liceum wybieram zawod i przyszłosc,nie mam trudnosci zadnymi przedmiotami ..i to jest w tym "najlepsze'

Wybierając Liceum wybierasz zawód? :D :D W jaki sposob wybor liceum ma wplyw na przyszly zawod? Jezeli chodzi o profil to nie ma on zadnego znaczenia, nawet przy wyborze studiów.

Gość załamany gimbus
no to albo socjopatia albo zwyczajna bezsensowna zawisc ..jestes w internecie , ja proszę o pomoc nie podoba Ci sie mój sposób wypowiedzi daj spokój , szkoda nerwów

Gość załamany gimbus
dla mnie tak , dla mnie ma wpływ, albo robisz coś na sto procent albo wcale

Gość tyyuioo
to nie ma wpływu, ja jestem na mat fizie a przyszlosc wiaze z biologia/chemia wiec nie gadaj ze wybierasz przyszlosc. profil w liceum nie ma znaczenia

Gość załamany gimbus
ok ale to czy tam trafie juz ma ...

Gość no niestety
mozesz trafic do liceum z najgorszym poziomem, ale jesli chcesz sie uczyc to zalezy od ciebie. jak komus sie nie chce to i dobre liceum mu nic nie da. poza tym z perspektywy czasu stwierdzam, ze najlepiej isc do technikum i zaluje wyboru.

Gość tyyuioo
ta odp wyzej to moja tylko z nickiem z innego tematu.