Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaw...ka

Mam w końcu skierowanie na CC, tylko co teraz?

Polecane posty

Gość ciekaw...ka

Lekarz wypisał mi skierowanie na CC, z którym mam się stawić w szpitalu, musiał pilnie wyjść i zapomniałam zadać mu kilka pytań. Oczywiście za tydzień idę na następną wizytę i podpytam co i jak, ale mam pytania do mam: - kiedy mam się stawić w szpitalu, w którym chcę rodzić i pokazać skierowanie? W dniu terminu porodu, wcześniej? ale na ile wcześniej przed porodem? - wyznaczą mi jakiś termin, jaki im będzie pasował i po prostu stawię się na CC? a może mam czekać w domu aż skurcze się zaczną? a co w sytuacji jak będę po terminie? Czytałam różne opinie, że kobiety stawiały się w w w szpitaku na kilka tyg przed porodem i wyznaczano im termin cesarki, ale słyszałam też o takich, które musiały czekać aż zaczną rodzić

Hey u mnie jest take ze man sie zastanowic do 34 tygodnia ciazy jesli nadal Bede chciala CC to w 34 zarezerwuja mi sale operacyjna NA 38 tydzien.idziesz rano i cie tna poprzedniego wieczoru dostajesz jakies tablet I zapomnialam NA Co to i nastepnego dnia rano drug a tabletka

to zależy od szpitala, ja w Wawie byłam w 2 i do jednego dzwoniłam, w 1 kazali przyjść jak zacznę rodzic, w 2 jak zacznę rodzić a jak nie zacznę przed terminem porodu z miesiączki to przyjść 2-3 dni po terminie z miesiączki, a w 3 na który się zdecydowałam ustalono mi termin na 6 dni przed terminem z miesiączki,

Gość vhvghvhvhvbh
Powiem na swoim przykładzie\; Ja dostałam skierowani i musiałam sie umówić w szpitalu na wizytę na ginekologi tam ordynator szpitala ustalił ze mną wstępny termin, zbadał bo miałam ułożenie pośladkowe i dlatego cc , po tygodniu jeszcze jedna wizyta kontrolna i już terazmin na 100% potwierdzony. w szpitalu zgłaszasz się popołudniu dzień przed terminem wyznaczonym przez lekarza no i rano masz cc tak było u mnie