Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorgia222

beznadziejna wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość gorgia222

byłam u ginekologa i badał mi piersi (bardzo bardzo małe piersi, a właściwie wg mnie miejsce gdzie powinny się znajdować ) i czułam się strasznie okropnie bo było mi strasznie wstyd, że nie mam biustu i że lekarz nie ma co badać chodzi o to, że jak się położyłam na kozetkę i kazał mi podnieść rękę to mi się tak spłaszczyła pierś, że dotknął dwa razy i po badaniu bo jak podniosę rękę to w ogóle nie widać i nie czuć w dotyku że mam pierś zrobiłam się strasznie czerwona ze wstydu, lekarz chyba widział moje zażenowanie ale nic nie powiedział czy byłyście kiedyś w takiej sytuacji???? czy lekarz widział że was to aż tak krępuje????

Gość ekids
Mogłabyś pokazać jakieś foty, w staniku oczywiście jeśli używasz :P

Gość gorgia222
nie chce żebyście oceniali mój biust:) chodzi o to, że tak kretyńsko się czułam a lekarz nic, szczerze, gdyby coś się odezwał to może było by mi lepiej a tak to leżałam i zastanawiałam się co myśli, że nie ma co badać, albo, że wszędzie tylko żebra:(

Gość j.w.,
:)

Gość jasnie poan
jesteś głupia więc tak się czułaś no i co jeszcze chcesz usłyszeć pocieszenia chcesz czy współczucia bo nie wiem? :)

Gość grzegorz brzęczyszczykiewicz
ja lubię małe cycki ❤️

Gość gorgia222
jasniepoan - jestem głupia bo źle się czułam że mam małe piersi???? nie jaże, nie chce współczucia, ani pocieszenia, mam jakie mam, tylko chcę wiedzieć czy któraś z Pań miała podobne odczucia????? bo nie wiem czy tylko mnie to tak krępowało???? że czułam się aż tak źle

Gość jasnie poan
tak :)

Przestań. Ja mam problem w drugą stronę- mam duże piersi i kiedyś mam zamiar je zmniejszyć,bo wyglądam z nimi nieproporcjonalnie. Wszystko siedzi w głowie ;)

Gość latte23
Słuchaj, zdajesz sobie sprawę ile takich kobiet się u niego bada. Ile kobiet z tak małym biustem było u niego. To był kawałek ciała, który on badał i pewnie dla niego to wszystko. Czy sądzisz, że po przebadaniu tylu kobiet w ciągu iluś tam lat swojej pracy on rozważa to w kwestii - ale ta ma mały biust , ale ta ma duży biust ?? Jest to bardzo mało prawdopodobne. A uważam, że lepiej iż się nie odezwał. Co Ci miał mówić. Ja mam duży biust i niestety mimo młodego wieku, nie jest jędrny. Też nie czuje się komfortowo podczas badania, ale staram się do tego podchodzic racjonalnie. To jest LEKARZ a ja nie jestem winna temu, że mam takie piersi. Ten lekarz też z pewnością nie jest idealny. Daj spokój. Nie jest to efekt zaniedbania lub czegoś takiego. To jest lludzka natura i nikt nie zdaje sobie z tego sprawy lepiej niż lekarz.

Gość gorgia222
jasnie poan może i masz rację, kogo ja się wstydziłam, lekarza, on ma gdzieś moje cycki:) chyba faktycznie problem mam w główce, że mnie to wprawiło w zakłopotanie, moje piersi, moja sprawa:) a facetowi jak się nie bedą podobały to nie będzie moim facetem!!!!

Gość gorgia222
latte 23 pocieszające to co piszesz, gdybym przyszła np bardzo późno z jakąś infekcją to mogłabym się wstydzić, bo zaniedbałam coś , ale jeżeli nie mam wpływu na to jak duży mam biust to jak mogę sie tym przejmować....

Gość hgyug
się ciesz, że masz zdrowe

Gość latte23
biust zwisa mi do pępka :(

Autorko nie martw się:)Ja mam piersi jak u dopiero co rozwijającej się dziewczynki:/ ja wiem o co chodzi bo też się czuje głupio,a i lekarz ginekolog nie badał mi ich...nawet było mi na rękę,bo to jest straszne uczucie gdy się rozbierasz a tu cycków brak...:( tyle,że było mi na rękę dopóki nie wyczułam guzka w dole piersi... fakt muszę nosić te upodlające staniki super push-up,ale nie mam innego wyjscia... ciesz się autorko,ze chciał i zbadał Ci je...nie wiesz jakie myśli przychodzą jak się znajdzie guzka:(Pozdrawiam...

Tez mam tzytze jak koreanski nastolatek, nauczylam sie z tym zyc, a nawet znalazlam amatora owych :-).

To tylko pozazdrościć...to chyba jakiś wyjątkowy facet,bo 98% woli balony:/

Gość gorgia222
to nie jest tak, że 98% facetów woli większe...wolą te które ma ich dziewczyna:) nie jestem facetem ale widzę, że dziewczyny moich facetów nie mają wielkich balonów a jakoś są ich dziewczynami:) myślę, że wolą ładne, jędrne i średnie a nie balony. Nie będę się upierać,że woą małe bo to nie zawsze prawda, ale nie sądzę, żeby lubili mega wielkie cycki które wypływają im z dłoni:) , choć to pewnie też nie tak do końca:) są gusta i guściki:):) wreszcie ktoś jest kto rozumie moje kompleksy podczas badania:) to nie jest tak, że umieram z nerwów przy badaniu piersi ale jest mi tak dziwnie jak lekarz mówi :zbadamy piersi" a piersi prawie brak:( ale macie racje, ważne, że zdrowe:) mam nadzieję, że po ciąży się choć odrobinę powiększą i takie zostaną:) moja mama też miała małe a teraz cycki , że ho ho:):) tak na marginesie, jeśli ona była tak chyba,że ja w wieku 15 lat nie mieściłam się w jej sukienkę ślubną to skoro jej takie urosły i zostały to może mi zostaną jeszcze większe:):) jest nadzieja, tylko kiedy to będzie:(

Gość gorgia222
"dziewczyny moich facetów" hehe- dziewczyny moich znajomych miało być:):)