Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i badz tu madry czlowieku

odezwać się pierwsza?

Polecane posty

hej, poznałam kogoś miesiąc temu na imprezie u wspólnej znajomej. bawilismy się całą noc i wymienilismy sie numerami. pisalismy ze sobą, aż w koncu wczoraj umówilismy sie do teatru. potem poszliśmy do knajpy i fajnie nam się rozmawiało. wiem, że nie leciały iskry, ale widziałam, ze zerkał na mnie w teatrze i w ogóle zachowywał się bardzo przyzwoicie. aczkolwiek dziś milczy, nie wiem, czy mam sie odezwac sama, czy poczekac az on to zrobi. a moze mu sie nie spodobałam?

Skoro utrzymujecie ze sobą znajomość, wychodzicie razem, macie świetny kontakt, to nic nie stoi na przeszkodzie żeby się odezwać, ot tak po prostu. Nie oczekuj,ze zawsze facet ma sie wpier odezwać - macie w tym zakresie takie same prawa. Także zadzwoń, napisz, jak uważasz:) W stosunku do mnie dziewczyna nie bawiła sie w takie konwenanse, po prostu zadzwoniła, a ja sie bardzo chetnie z nia umówiłem :)

Gość tak z ciekawości :)
Po ile macie lat?

Gość julia94
ja uważam że jeżeli zerkał na Ciebie to cos może byc na rzeczy:) Ja bym na Twoim miejscu się odezwała i poczekała na dalszy rozwoj.

ja mam 23, on 26. Nie jest to aż tak zażyła znajomość, żebyśmy do siebie wydzwaniali codziennie czy coś, ale ten kontakt raczej był do tej pory płynny i niewymuszany. oczywiście macie rację, że jest rownouprawnienie i że nie ma znaczenia kto pierwszy napisze, ale nie wiem czy mu się spodobałam, a nie lubię rozczarowań... i w sumie to nie wiem co napisać...

Nie wiesz, czy mu się spodobałaś, - on zapewne też nie wie, czy się Tobie spodobał i możliwe, że się też nad tym zastanawia. Jak tak oboje będziecie się zastanawiać, to na pewno nic z tego nie wyjdzie. Jesteś młoda więc zaryzykuj, zamiast kiedyś żałować,że nic więcej nie zrobiłaś. Nic nie stracisz, a możesz tylko zyskać. Poza tym, to tylko telefon, to zwykła rzecz.

AgentT - masz racje. ja ogólnie jestem wstydziochem jesli chodzi o takie sprawy. ostatnio bardzo sie sparzyłam i datego tak na to wszystko reaguje. straciłam wiare w siebie i to było moje pierwsze spotkanie z facetem po kilku miesiacach. On jest chłoapkiem odważniejszym, otwartym, szczerym.. dlatego myślałam, że jeśli chciałby się odezwać zrobiłby to juz dawno, a nie myślał w tych samych kategoriach co ja...

Może i jest chłopakiem odważniejszym, otwartym, szczerym, ale jesli inicjatywa, kontakt będzie pochodził tylko od niego, to moze sobie pomyśleć, że Tobie nie zależy, a on może jest zbyt nachalny lub za nachalnego go odbierzesz. Ja bym się milo poczuł, gdyby druga strona też przejawiała inicjatywę, ot tak po prostu sie odezwała, nawet z jakąś głupotką. To jeśli się odezwiesz do niego NA PEWNO nie zaszkodzi, a może tyko pomóc, pomyśl nad tym, ale nie za dlugo bo koniec konców nie odezwiesz sie heh

Ok dzięki za radę, zapytam czy nie zaspał do pracy i czy ma siłę na ostatki :) w sumie wrócilismy o 1 w nocy a on na 7 do pracy miał :)

o i masz genialny pretekst do zagajenia rozmowy, aż szkoda tego nie wykorzystać! To powodzenia, hej!

dłuugo nie odpisywal i juz myslałam, że nie odpiszę, ale wystukał długie wypracowanie :) zobaczymy czy się rozmowa z tego jakaś fajna wywiąże :)

Gość dhskj
a o czym tak dużo w skrócie napisał ? ; ) jak klei się rozmowa ?

napisał, że dziś leniuchuje sam, ale chetnie poleniuchowałby z kims.... że miał ciezki dzien, ale poprawia mu humor wspomnienie wczorajszego wieczoru :)

to zly znak ze on pierwszy ni napisal......... taka dyplomayczna odp dal moim zdanim

Gość dhskj
No widzisz! I po co były te obawy? Jest bardzo dobrze!: ) to ze pierwszy nie napisał to wcale ni musi nic znaczyć..dobrze ze sie odważyłas.

poki co dalej rozmawiamy, zadzwonił do mnie :)

poza tym jakby nie chciał to wydaje mi sie, ze by nie odpisał. a teraz nawet jesli wiadomosc nie wymaga odpowiedzi, to i tak pisze. dzieki za rady :)

teraz rozmawiamy o życiu i o tym co nastęnym razem zobaczymy (umawiamy sie do teatru/kina) i zaprosiłam go na obiad :)

Gość Dziewczynaaa20
A kto z Was napisał pierwszy (ale tak na samym początku?)

Gość dhskj
No i pięknie, do przodu ; )

On dał mi nr i zagadał pierwszy po tej wspólnej imprezie.

Umowiliśmy się na wtorek. powiedziałam, że zrobię coś dobrego do jedzenia, a on stwierdził, że chciałby spróbować dzisiaj co go czeka i że wpadnie po drodze i się przywita :D