Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notakjasne

DZIEWCZYNY POMOCY :(

Polecane posty

Gość notakjasne

mam problem z którym sama sobie nie radzę poznałam fajnego faceta przede mną był z dziewczyną 2,5 roku gdy zaczeliśmy ze sobą być myślałam, ze to dla niego przeszłość, ale jednak nie już na początku mnie oszukał powiedział mi, ze jedzie do rodziny a był z ta była na imprezie ich znajomych ona mi to powiedziała a on się przyznał po tej sytuacji dałam mu szansę on zerwał z nią kontakt i było ok! Ale po pół roku bycia razem zostawił mnie i to w dzień ich rocznicy nie minął nawet miesiąc a zaczął spotykać się z nią sypiac u niej itd to już trwa 4 miesiące dlaczego on to zrobił ?? nie rozumiem :( ponoć ona zrobiła mu tyle złych rzeczy a poszedł do niej :(

Gość julia94
stara miłość nie redzewieje. Nie wiem czemu sie tak dzieje ale mój były też do mnie ciągle pisze i chce sie spotykac.. w większości rozmów są to podteksty erotyczne ale wciąż mam do niebo słabość. W końcu leczyłam się z niego ponad pół roku.

Gość arwena1234
Może nawet próbował ułożyć sobie życie z Tobą, ale nie da się przestać kochać. Dlatego właśnie tyle jej zapomniał, może nawet nie wybaczył. Nie przejmuj się. To było niezależne od Ciebie. To nie w Tobie tkwi problem!

Gość notakjasne
stwierdził, ze mnie nie kocha... po co to więc było skoro i tak mnie zostawił :(

Gość notakjasne
wydaje mi się, ze byłam czymś w stylu pocieszenia i zabicia czasu a jak już mu się znudziło to kopa :'(