Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ubrać?

przedszkole a ubiór

Polecane posty

Gość jak ubrać?

mam dylemat....w domu mam dwójke dzieci starsza corke i mlodszego synka....kurcze nie wiem jak zaczac,moze od tego ze moj synus idzie do przedszkola no i nie wiem jak go ubierac bo z corką nie bylo problemu tzn.chodzi o zime.zakladalam jej rajstopki i spodnie,w przedszkolu zdejmowalam spodnie a na rajstopki spodniczka a jak szli na spacer to panie pomagaly na te rajstopki zakladac spodnie i bylo super:)a chlopiec?jak?tez musze mu na droge zalozyc pod spodnie rajstopki w zime...a w przedszkolu w samych rajstopkach?nie zaciekawie:( a znowu sciagac z pod spodu rajstopy i zakladac spodnie tez nie bardzo bo w razie spaceru panie by musialy sciagac mu spodnie zakladac rajstopy i znowu spodnie koszmar:(a zaznaczam ze musi miec w zime na drogie rajtki bo chodzimy pieszo do przedszkola,nie mozemy sobie pozwolic by jezdzic autem.mamusie jak rozwiazujecie kwestie ubioru swoich synkow w przedszkolu?

Gość jak ubrać?
przepraszam za błędy,to z pośpiechu :D

Gość jak ubrać?
up

Gość ja to mam tak...
ja córce zakładam spodnie dresowe a na to ocieplane albo jeansy... a na mijescu ściągam i ma dresik ..to może zrób tak synowi ... bez kłopotu ubieraniu , przebieraniu..

Gość jak ubrać?
dzięki w sumie mogloby byc i tak:) tylko troche sie obawiam ze jak nogawka sie podegnie to goła noga a rajtki to zawsze rajtki:( ale cóż

Gość takaona*
W przedszkolu ściągam synkowi spodnie i na rajtuzki zakładam krótkie spodenki . Tak robi większość mam chłopców w naszym przedszkolu.

Gość dresy, luzne spodnie
No normalne luzne dresiki, jakie materialowe spodnie, bluzke dresową , czy zwykla nie koniecznnie dresowa Moja corka nigdy spodniczek do przedszkola nie ubierala,

Gość ja to mam tak...
od tego jest skarpetka by koniec nogawki złapać w nią...

Gość dresy, luzne spodnie
a w przedszkolu malumu sciagaj rajtuuzy a nakladaj spodnie te co ma na sobie

Gość jak ubrać?
z tymi spodenkami też fajnie :)

Gość wez go
na nago

Gość takaona*
Z krótkimi spodenkami jest o tyle wygodnie, że dziecko idąc na spacer przebiera spodenki na spodnie i gotowe. Natomiast nie zawsze pamięta o rajtuzach a panie nie zawsze tego dopilnują i dziecko w mróz idzie na spacer w skarpetkach i spodniach.

Gość jak ubrać?
tak chyba zdecyduje sie na spodenki:) dzieki:)