Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Ciekawska_

Jakie kobiety najbardziej podobają się mężczyzną?

Polecane posty

Gość _Ciekawska_

Jakie cechy charakteru, kolor włosów, kolor oczu, wzrost, budowa itp.?

Gość ferdynand niewspaniały
Mnie najbardziej podobaja się kobiety, które maja podstawowe pojęcie o gramatyce polskiego języka. Jakie kobiety podobają sie męZczyznom. OM OM OM.MęzczyznOM. Ale - on jest fajnym mężczyzną. Liczba mnoga -om. Liczba pojedyncza - ą. U mnie nie miałabys szans, nawet, gdybys wyglądałas jak Linda Evangelista.

Gość alal
Mężczyznom... Ale chodzi ci o to jakie kobiety zwracsja uwage facetow, czy w jakich sie naprawde zakochuja? :) bo to dwie rozne rzeczy... Wyglad to nie wszystko pamietaj Pewne siebie, swiadome swojej kobiecosci, majace zainteresowania. Z ktorymi jest oczym pogadac.

Gość niveakrem
FERDYNAND - z ust mi to wyjąłeś//

Jakie kobiety najbardziej podobają się mężczyzną? x znające język polski :) no dobra...i francuski:P:P:P

Gość ula której ukradli nick
z dwojga złego lepiej żeby podobały się mężczyznom aniżeli menszczyzą

Gość ula której ukradli nick
fuck , a miałam napisać mężczyzną

Gość _Ciekawska_
Moja ortografia czy znajomość języka polskiego NIE JEST tematem wątku. Kobieta ze znajomością pisowni języka polskiego nie będzie chciała faceta bez zdolności czytania ze zrozumieniem.

Gość ertyuikasedrftgyuk7u8i9o
w polsce to nei faceci a duupki amen

Ciekawska, spaliłaś się już na samym wstępie i twoje próby naprawy wątku niewiele pomogą. Dla informacji - mężczyznOM podobają sie kobiety z mózgiem większym od kury, a kobieta z mózgiem wiekszym od kury używa poprawnej względnie polszczyzny i nie robi kardynalnych błędów. I jej wygląd jest ważny, jak sie ją bierze do łóżka, ale na wspólne życie każdy normalny facet weźmie kobietę, która mu nie przyniesie wstydu. A ty przynosisz wstyd...

Gość _Ciekawska_
No Ty w tej chwili też, bo ludzie dyskutują z ludźmi na swoim poziomie. A skoro ja mam mózg mniejszy od kury to Ty wdając się w dyskusję ze mną udowodniłeś, że w swojej głowie nie masz wiele więcej.

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
Ile masz w pasie, a ile w biodrach ?

Wiesz co, ciekawska.... Gdybys zwyczajnie, po ludzku, po kobiecemu napisała,że ok, że walnęłaś byka, ale jest ci głupio i prosisz o powrót do meritum, to bym poczuł do ciebie szacunek ( a szacunek faceta to coś, o czym marzy kazda kobieta, ale nie każda dostaje). A ty sie głupio stawiasz, bez sensu, tylko po to,żeby pokazać,że jesteś górą. Nie jesteś. Właśnie takich kobiet , jak ty, mężczyźnie nielubią - aroganckich, przemądrzałych, nieumiejących przyznac sie do błędu. W jednym faktycznie masz rację - za dużo czasu ci poświęciłem. Więcej nie będę - nie warto. To mój ostatni tu wpis. Dobranoc.

Gość roch wspaniały
Charakter- wesołe,z poczuciem humoru,inteligentne,szczere. Nienawidzę gierek,kłamstw i zaborczości. Z miejsca odpadają dziewczyny wulgarne,głośne i chamskie. Wygląd - ładna twarz,szczupła sylwetka,średni wzrost.

mężczyźni nie lubią..... Piszę z telefonu.

Gość _Ciekawska_
Uroczy Szymuś, nie mówimy o mnie.

Gość _Ciekawska_
Nie, to Ty mnie obraziłeś. Ja nie dyskutowałam o tym czy popełniłam błąd czy nie, bo go popełniłam. To Ty obraziłes mnie mówiąc, że mam mózg mniejszy od kury. Na przyszłość- ludzi się szanuje bez względu na ich wiek, płeć, inteligencję, wygląd czy charakter.

Gość lekarz 34gbnhmfd
szczere, niekiedy okrutne ;)subtelne , piękne i z poczuciem humoru :)

Gość Kardynalnie sie zgadzam
a nawet jestem przeciw... Dobrze dziewczyna usadziła "byka" ale by z tego powodu robić wojnę kto tutaj jest mądrzejszy gramatycznie??? mi bynajmniej "zaśmierdziało" szowninizmem...Jesteście paskudnie małostkowi!;/...Po za tym, nie wierzę, że nikt z WAS PROFESOROWIE SZKÓŁ GOTOWANIA NA GAZIE nie poczyniło w swym iście spektakularnym życiu BŁĘDU..No tak gdyby autorka uniżyła się WŁADCY i z straszną pokorą przeprosiła za tą hańbę to by sprawy nie było hahaha..PS Mądrusie z przerośniętym ego, używajcie znaków polskich i przecinków bo Wam też brakuje do ideału:) Pozadrawiam.

Patrząc na wpisy powyżej zauważyłam, że wszyscy trzymają się zasad ortografii i interpunkcji , by nie zostać obsmarowanymi w tej dyskusji , jak zrobiono to z autorką tego tematu.

Gość Kardynalnie sie zgadzam
poza tym* przepraszam bardzo ale dwa razy użyłam spacji.

Gość Faworka, prócz Ciebie
właściwie. Pamiętaj o spacji :D

Gość ggjjbfdgj?b
ja ro zumie. Ja umie. Mezczyzna lub kobieta w liczbie mnogiej. To sa moje ulubione byki. Reszte bykow wybaczam. Brak umiejetnosci odmiany tych czasownikow i rzeczownikow jest poprostu obciachem.

Nie wiedziałam , że to jest dyskusja na temat cudzych błędów. Robię spacje tak , jak mi się podoba. Widzę wszyscy tutaj są po polonistyce (tj. Filologii polskiej). "Czepiaki" bez spacji

Gość dfghjmk
Uroda urodą ile osób tyle gustów. Najważniejsze to by się nie puszczały. Szanująca się kobieta to ideał na stałą partnerkę! Szkoda, że dziś coraz mniej takich. :(

Gość Psyhopatic
Neorotyczki, wrazliwe z empatia, zadbane. Jak dla mnie.