Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna o szklanych oczach

Mój chłopak wyjechał

Polecane posty

Wiem, że takich tematów było wiele ale jakoś wszystkie przedawnione. Chciałam prosić o pomoc dziewczyny, które były/są w takiej samej sytuacji. Mój chłopak wyjechał do pracy do Francji i wróci dopiero pod koniec maja. Bardzo mi trudno się z tym pogodzić i nie wiem jak sobie zorganizować czas, ostatnio nawet jeść nie mogę bo ciągle o nim myśle. Stoi mi przed oczyma nasze pożegnanie, takie wzruszające... I nie martwię się, że nie wytrwamy, nie myślę również, że mnie zdradzi czy coś podobnego. Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata i przeżyliśmy wiele chwil razem, jestem pewna jego uczuć. Tylko ja nie wiem jak mam sobie poradzić. Proszę o rady jakiejś przyjaznej duszy.

Gość ewrrawghr
aha

Gość Kobieta o szklanych oczach
bardzo dobrze Cię rozumiem, mój mąż też za granicą, ta tęsknota nie mija, nasila się wręcz :( nawet codzienne obowiązki nie odganiają smutnych myśli. Trzymaj się i bądź dzielna :)

Gość Kobieta o szklanych oczach
Mój mąż na szczęście wraca niebawem i odtąd będziemy wyjeżdżali razem, rozłąki nie są dla nas... chociaż podobno prawdziwa miłość wszystko zniesie....

Gość kaarolinaK1987
Moj tez wyjechał 19 stycznia do Niemiec i wroci dopiero w lipcu. Kochana trzeba sie trzymac, nie łam się. Ale z czym Ci jest najtrudniej? Chodzi o tesknote? Czy poprostu przeraża Cie siedzenie w domu samej?

Kobieto o szklanych oczach - masz rację, nawet codzienne obowiązki nie pomagają, ja mam dość. próbowałam ćwiczyć, na wiosnę spróbuję biegać ale czy to coś da..

karolinaK1987- wszystko mnie przeraża ale najbardziej ta tęsknota. Mam wspaniałych przyjaciół którzy wypełniają mi czas, ale wiadomo każdy ma swoje sprawy a tu pozostają samotne weekendy, długie wieczory, imienyny itp.

Gość kaarolinaK1987
Ja własnie odkąd moj wyjechał, zaczęlam dbac o siebie :)) jestem 2 tyg. na diecie, schudłam juz prawie 4 kg :))) Pracuję tez codziennie do 18-stej, więc jakoś staram się miec dzien wypełniony, żeby nie siedziec i nie dołować sie za dużo. Moze to jest jakiś sposob na tesknote, mieć duzo zajęc i czerpac z nich przyjemnośc.

Powiem szczerze, że to się nawet sprawdza, ja co prawda dopiero 1kg ale u mnie to i tak sukces. Chciałam zawsze ważyć o 3-4 mniej więc nadszedł ten moment. Najgorsze są wieczory gdy sie kładę spać.

Gość kaarolinaK1987
Ja tez chce tylko schudnąć 5 kg. Juz waże 50kg wiec jestem bliska ideału:P A co do wieczorów to owszem jest czasem smutno, ale ja podchodze do tego optymistycznie i tłumacze sobie, że musimy sie jakoś dorobić... Nie rozmyślam czy on tam kogoś pozna, bo i tak nie mam na to wpływu. Jestesmy ponad 4 lata i mam nadzieje, że zadne z nas numeru nie odwinie :P

Gość moj tez wyjechal
juz minelo 2 miesiace i niedlugo wraca ale strasznie tesknie, jak wroci to jak go dopadne to az sie zdziwi :P hahah

Ale jest strasznie ciężko, jak już sobie wyobrażam jak się witamy ale do tego czasu to ja chyba zwariuje....ehh