Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak stare baby i dziady

staruchy z kafe zadroszcza nam mlodym!

Polecane posty

Nie jestem łatwiejsza jak wypiję. Jestem trudna zawsze. Czasami to mi ciężko samej ze sobą wytrzymać. Wtedy zaczynam potrzebować towarzystwa innych ludzi, zapraszam ich do siebie na wódkę. Robię to z zawiści niech i oni się ze mną pomęczą.

Kompot po 9 zł za metr sześcienny;) Urodziny. Albo chomika, albo moje, bo po wstępnych oględzinach stwierdzam, że oboje jesteśmy pijani.

Ja się z chęcią pomęczę. A czego Ci trzeba od towarzysza pijaństwa? Wysłuchania, czy monologu?

Przyznaję, że jesteś urocza po pijanemu. Musisz pić częściej;)

Ja z takiej sztampowej okazji - z okazji weekendu i skrawka swobody... Teraz będę 2 tygodnie sam w domu. Może wpadniesz?

Lubię masochistów;) Ja w brew pozorom jestem lepszym słuchaczem niż mówcą. Czemu siedzisz na tym forum Brah?

Ja też świetnie słucham;) Tak jestem sam i boję się spać, przyjdziesz do mnie?;)

Jasne. Powiedz tylko kiedy spakuję artykuły pierwszej potrzeby: szczoteczkę do zębów, korki analne, kajdanki. Ale nim przyjadę muszę Ci o czymś powiedzieć. :O

Ten chomik to on nie był pijany. Ten chomik, to on ma 13 lat i nie mieści się do żadnego kółka. Masz takie duże akwarium w domu?

No a teraz spać, ale już!;) Do następnego Brah. I nie bój się być sam. Nie wpuszczaj tylko inkasentów i listonosza. Ja zapukam siedem razy;) Dobranoc

Ja tez jestem tu starucha kafeteryjnka ,i nie nadążam za tymi tutejszymi mlodziakami ,no ale dlatego żem starolata