Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vocaaa

Czy 27 letni mężczyzna to dobry partner dla 19 letniej dziewczyny?

Polecane posty

Gość vocaaa

Moja 19 letnia córka jest w związku od roku z 27 letnim chłopakiem. Mam jednak cały czas wątpliwości co do tego związku, a widzę, że oni się bardzo w niego angażują. Nie mam nic do zarzucenia temu chłopakowi jednak on ma już swoje lata. Pracuje i ma jakoś zabezpieczoną przyszłość. Jest też w dobrym wieku by myśleć o ślubie, dziecku, założeniu rodziny, a moja córka? Ona jest młoda, w tym roku kończy liceum, zdaje maturę. Nie byłoby dobrze gdyby córka w najbliższym czasie zaszła w ciążę. Po za tym nie dawno zamieszkali ze sobą razem. Córka się do niego przeprowadziła. Nie mam przekonania co do tego związku, a może tylko przesadzam? Jak myślicie?

Gość cssssssssssssss
sex już na bank był

lepiej, żeby ten seks miała z 27 latkiem czy z 19 latkiem? Pewnie, ze 27 lat to dobry wybór dla niej.

Gość co za locha
a myślisz, że jak skończy jakieś chujowe studia to będzie miała fajną pracę

Gość vocaaa
Dlaczego?

Ja mam 28 lat i jestem w związku z 19 latką, jest nam razem dobrze oboje pracujemy ale nie mieszkamy w Polsce, wszystko jest super, nie martw się na zapas, jak facet jest od niej spoko to nie masz się co o córkę martwić.

Gość henk1
zależy,ale dlaczego nie ? .

Gość dogadza jej
lepiej doświadczony 27 latek niż gówniarz w jej wieku który głównie myśli o seksie

Gość afsdv
Nawet jak zajdzie w ciążę to przynajmniej on zapewni rodzinie jakieś utrzymanie.