Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alasssseeeeemakotaotataa

nowy temat

Polecane posty

Gość alamsssssssddddddakotaotataa
postanowilam jeszcze tu napisac tak, ze niech juz sobie wszyscy robia z ta paczka co chca. naprawde. moze tak - ja nie biore za to odpowiedzialnosci zadnej. byl i jest tam adres, sa wartosci. sama paczka jest straszna, bez rodziny i wartosci w sumie jest to wyrok i koniec. za zycie pewnych osob czy za wartosci paczki. ja nie biore za to odpowiedzialnosci. myslalam, ze ja dostane zeby cos robic. moze w czesciach. moze powinnam byc poinformwana po prostu ze istnieje, zeby zyc normalnie w tym czy innym kraju. czemu w tym? kim ja tu bylam i jestem? to wszystko. przez takie czy inne historie zmuszona zostalam do takich czy innych listow tu czy tam. no ale to koniec. jesli zostane sama z rodzina to zawsze sie bede zastanawiac z czego zyc i tak dalej - a paczka sama w sobie jest straszna. jeszcze przemysle te swoje listy tutaj, ale nie rozumiem dlaczego nikt jej nie przerzucil gdzie indziej, nie zostalo mi powiedziano slowo prawdy, wartosci mam od rodziny kimkolwiek ona jest. Po prostu mi ciezko - nagle po 35 roku zycia dowiaduje sie, ze cale zycie mam bez sensu bo mi 1 wartosc zostawiono cudza, a tak to bez sensu zyje. a czemu? i tyle. ja to juz rozumiem, ale ja tego nie popre nigdy i tyle. takze juz chyba takie wartosci sa niskie i niech kazdy robi co chce a ja tez musze pomyslec co mam mowic dalej. taka historia i tyle:(((( gdzie jest moja renta????!!!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡 ps. chyba mysle, ze chodzi tu o pewne wartosci ze sie mam ich nie trzymac a sie trzymam a nie sa najwazniejsze dla osob roznych. No to w takim razie przechodze na inne wartosci i tak pasuje mi ta paczka - bo to o to chodzilo a ciag dalszy? Nie biore odpowiedzialnosci i juz po prostu mam dosyc tych listow tu jak i panstwo. Ale mi z wartosci pasuje ta paczka , dane sa i to wszystko. tyle. i wtedy jest to bez rodziny - tak rozumiem. a tak mam i z czego zyc? taka historia. bo nie mozna bylo tego przerzucic, dac komus innemu, mnie powiedziec prawde bo wszystko bez sensu. tyle???? moze jeszcze cos wymysle???? gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

no to ja chcialam jeszcze napisac, ze przechodze na wartosci rodziny i z tego ta paczka mi pasuje, jest do odeslania. tak to chyba bylo 2 lata temu. oni mi wszystko mowili co chcieli i tak dalej - oczywiscie nie zapiszesz zapomnisz. i zostawili mi ich honor i to tak wyglada i ja to przyjmuje i tyle. no i maja racje. tylko co jak mi ta wartosc pojdzie? bo ja zawsze to ukrywalam a oni to tak maja jako wartosc otwarta. ale paczka tak pasuje i wszystko gra. i tez musza uwazac bo wartosc to wielka, a tu tego nikt nie ma. i to wszystko. gdzie jest moja renta????!!!! jeszcze wiec pisze, ale pasuje i nie wolno jej dawac gdzie indziej? 😡😡😡😡 cdn. !!!!!

moze jeszcze tak napisze - jak mam cos robic w Polsce to prosze to przyslac a jesli nie to nie - to dalsze moje zycie jakie jest. a co mi zostaje? to wszystko. a jak mnie nikt nie chce to nie. ja tylko nie dalam tego ukrasc bo to paczka od matki, ale co to tam - matka nie matka. No takie mam wrazenie...????? Bo wiedza panstwo ja to chcialam zeby cos robic, ale zdrowia nie mam no to ktos powie zeby siedziec w domu? no ja na leczenie jeszcze zbieralam.moze nie warto? nie wiem - skad mam wiedziec? cdn. gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡 ps. moze jakies inne rozwiazanie jak nie ta paczka? nie mam pojecia jakie. boli mnie kregoslup i moge miec problemy z oczami - tyle moge napisac. i ze nie przepadam za miejscem gdzie przebywam obecnie - delikatnie piszac. swoje powody mam. reszta? gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡

ja jeszcze chcialam napisac, ze czy to mi cos pomoglo w zyciu - ta historia. bo jednak zludzen nie mialam. no to prawda. ale co mi to dalo? tak - jak do pracy przyjeta zostalam bez pojecia. zrobilam sie nieprzytomna poniewaz czytalam teksty ktorych nie rozumialam. byly to teksty. i one byly takie, ze nie umialam sie ich pozbyc. co to bylo? a zycie szlo swoja droga i co mi teksty daly? chyba bylam juz calkiem nie do przezycia???? nie wiem. nie rozumialam tego - np. nie zajmowalam sie tym. a w zyciu no to liczylam sie caly czas z wyrzuceniem z pracy. czy to jest normalna sytuacja? a moze nie? to raz, ale jak - to co? to tez pomysly takich osob i ich kolezenstwa? niemiecka matura tu pasuje. tyle ile sie dowiem. ano -mnie to nie interesuje. to wszystko :( ja mam inne problemy. gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡

jeszcze chcialam napisac ze te teksty to tam nie wiem, ale reszta???? i to wszystko - cala historia niepojeta i nie umialam sie jej od razu pozbyc. ale sie pozbylam i jeszcze sie pozbylam wartosci i tego nie rozumialam. takie cos. no i to wszystko. wiecej nie napisze bo to nie warto a teksty nie byly zle. jeszcze ktos na mnie wsiadzie znowu za krytyke a co ja soba prezentuje a w koncu czytane i lubiane i tak dalej. i czy to o to chodzi? w sumie moj poglad a ogolnie? to wszystko. a ja mam problemy zdrowotne i co mnie to obchodzi. co mnie to obchodzilo od poczatku, ale dobre serce , a to odpowiem i to wszystko. gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡

Gość alamsssssakotaotataa
to znowu ja w tym samym watku - gdzie jest moja renta????!!!! nie wiem kto czyta moje posty - chcialam napisac, ze moze kogos urazilam, ze zrobilam kiedys kogos no wlasnie... ze generalnie nic sie nie oplaca jak mozna z takimi wartosciami sie pokazywac majac takie uczynki i bedac takim swirem - niestety :( i to wszystko moglo byc i tak dalej. no wiecie panstwo - to jest net, a przeciez jest zycie codzienne - co te osoby - a moga prezentowac soba na codzien i takie wartosci jako ich motto? godlo? no nie - prosze panstwa - normalny opuszcza to panstwo bo to w ogole prosze panstwa 1000 wolt wysiada - bez obrazy a ja nie moglam nawet tego!!!! do jasnej cholery - i oprocz tego jeszcze taka kwestia KTO TO JEST? no jasna cholera - jedna rzecz mi tylko pasowala - nie obrazcie sie panstwo. nawet pojechalam , co to wszystko ma byc? nigdy nie slyszalam o takich danych osobowych, zeby to bylo cos warte, cos takiego. a te wartosci? chcialam po prostu sie zapoznac po czym... nie umialam polski opuscic i omal nie oszalalam prosze panstwa i tak mi wszyscy pomogli bo 1 rzecz i moglabym dawno byc i normalnie zyje. ale tego nie umialam wymyslic wlasnie z tej historii, ja sie tam odkrecilam, ale ta 1 rzecz mi poszla i tak dalej i wiedza panstwo -ja normalnie stwierdzilam zycie cudem jest a Polska na pewno. przeciez ja moglam to opublikowac no niby nic ale mimo wszystko - tytul - e-maile pisane noca do anonimowych znajomych???? z netu a ja prosze panstwa Z GRZECZNOSCI!!!! odpisalam - jakis inicjal - a to odpisze - bo te ksywki no mi leb odlatywal - tu jakis inicjal prosze panstwa. i tylko tyle. bo chodzilo mi o to, ze jakas znajomosc zawarlam. no coz... nawet byla jakas znajomosc tylko...co to mialo oznaczac? ja zrozumialam - oj, oj, oj alez komus bije na leb - ja tylko imie napisalam. no i to tyle. bo jak to wszystko rozumiec? tak. no imie bylo od razu i literka nazwiska... i co dalej? i nie umialam sie odkrecic. i nie poddam sie za to bo od razu powinnam sie umiec odkrecic po 1 liscie. przykro mi. dlatego skreslilam wszystkich za to, ze tyle musialam pisac i tak sie odkrecac ze zwyklego ani nie chamstwa - taka prawda. :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

moze tak napisze jeszcze - po prostu dawno temu w innym miejscu wpisalam imie na forum - moze nie bylo najgorsze, za moment jednak stalo sie ordynarne - wszystko moglo byc i poczulam sie jakby mi ktos... no nie wiem co z tym imieniem i ogolnie chcialam isc, ale pasowalo z kims sie zapoznac - ot tak - nie wyszlo i koniec. pasowalo ze te inicjaly to ktos to samo bo przeciez jest codzienne zycie. no coz... i tak dalej :( tyle. i ja myslalam, ze ta znajomosc tak wygasnie - ktos tam swoje, ja swoje - brak tematu. no ale to takie narzucajace sie i po prostu odczuwalam atak na swoja osobe, chcialam to wyjasnic. co to za w ogole cala sytuacja? hahahaha - no to sie panstwo smiejcie dalej, a ja chce swoja rente. no i pasowalo cos tam, a mnie nie i tyle. ja sie odkrecalam - troche zle - zostalam bez wartosci pewnej. ale coz... kogo to obchodzilo. tyle :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

no to mi sie przypomnialo tak - w skrzynce mialam pelno jakichs listow i INICJAL - po prostu inicjal a do gory bylo - no wlasnie? co to mialo byc? nazwisko? i prosze panstwa ja mialam w ogole nie odpisywac a ja myslalam - moze to jest jakas organizacja? moze ktos sie pomylil? co to mialo byc? to moze ktos chcial cos wyslac - to bylo dawno temu. i na to nie odpisalam. bo to nie ja. zostawialam - tylko sie zdziwilam tym napisem do gory bo jednak takie jakies to bylo. a pozniej ktos napisal 1 zdanie i ja po prostu chcialam to wyjasnic czy to jest pomylka? a dlaczego? ze strachu bo zostawilam imie oraz adres na forum. i kto stanal po mojej stronie? tyle. :( gdzie jest moja renta?????!!!! 😡😡😡😡 ps. ja chcialam jeszcze napisac, ze ja chyba - bo taka jestem - polecialam na poczte - sprawdzilam czy to jest firma czy co? nie - prywatne nazwisko. no to chyba ktos sie chcial odkrecic bo juz leciala rynna z wszystkiego. i tyle. tyle :( gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡

ja chcialam napisac jescze tak, ze ja mam takie wartosci ze ja moim zdaniem nie stanowie wiekszego problemu. moze kiedys? ale czy to wynikalo ze mnie? a jesli bylam problematyczna to nie rozumiem w czym byl problem i czy tkwil we mnie. najwyzej w tym ze bylam glupia bo niczego nie pojmowalam. i taka sytuacja jest, ze ja mam wszystko gdzies a niby gdzie mam miec - jak ktos nie ma z czegos czegos to ma wszystko gdzies. i ja taka jestem od lat i ja sie nie zmienie. no chyba, ze musze. a po co? i tyle. i ja sie poddaje, ale co? jak? w jaki sposob? a nawet ta przesylka to sie to tak musialo skonczyc? po ksiazki telefoniczne na poczte latalam, adresy sprawdzalam i ja nie moglam juz ktorys rok tam pracowac - taka glupia, wstretna, obrzydliwa. no moze, ale w sumie kto mial problem? no ja do dzis ten sam od dziecka, a reszta? bo jakim ja bylam dzieckiem. no jakim ja moglam byc dzieckiem? gdzie jest moja renta?????!!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta?????!!!!! 😡😡😡😡

Gość zuzuzuzuz
gdzie jest krzyż!?

ale wy wszyscy jestescie :( moje listy to jest apel - tojest pewna prawda. jestem od zawsze oklamywana. praca - nie mialam powolania. w sadzie mi tak powiedziano. dobrze. zastanowilam sie nad tym - co to jest powolanie? moze go rzecywiscie nie mam lub mam - ale zarzut. pomyslalam. nie nie pomyslalam, rzucilam sie z piesciami na wszystkich. no taka mam opinie. naprawde :( i zeby tylko - no ale panstwo jestescie ochrzczeni, z Polski, nikt wam nie zrobil z zycia tragedii calkowitej. o co chodzi? a swoja droga co to za sad ktory takiego czegos nie wytlumaczy? a jesli pani nie jest polka? nic nie rozumie. jak ja. nie takie tragedie sie dzieja. ja pisze krotko - nie popieram samobojstw, nie popieram takich rozwiazan. popieram rozmowe, dialog. nie popieram klamstwa - no 1 klamstwo, ale moje zycie to jest nie do pojecia? po co ja sie tyle uczylam? i koniec. nikt sie nie chce poddac. ja tez za bezsens. niczego nie rozumialam. a jest ono tez zemsta za to, ze ludzie gdzie jestem byli jacy byli i sie nie poddali. a ja nie rozumialam wielu rzeczy. a jak? i tyle :( i moje zycie jest calkowicie zniszczone , na paczce jest renta i tak dalej. i czlowiek wie ze ma sie powiesic i moze, a ja mam swoje zycie i ja mam je zniszczone od a do z - tak jak cala rodzina biologiczna ktorej nie mialam. jakies pierdoly mam opowiadane. ale po co ja mam to pisac? kogo to obchodzi? co to wszystko ma byc? i tyle. no i coz... moglam byc i ekonomistka, ale jak? jedno swinstwo bo mnie nikt nie chcial. no to moze nie wiem - i tak dalej. zawsze sa rozwiazania. ale nie obecnie. juz za pozno i tyle. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

po prostu chodzi tu o to, ze nie rozumialam ze nie mialam szans na niemiecka mature. duzo rzeczy rozumialam. wredne wakacje i brak miejsca w ekonomiku ze strachu!!!! ale niemiecka matura? nie doszlam do tego. dzis. przed 40 stka . tyle :( no i co mam zrobic? nie mialam szans na niemiecka mature?nie wiadomo. nikt mi nie dal takiej szansy. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

to jeszcze raz ja - chyba??? juz ide.pisze tu ze nie chodzi mi o wywnetrzanie sie - nie to mam na mysli tylko nie rozumiem o co chodzi po prostu? co mam pisac, zeby no wlasnie... paczka mi pasuje mam wszystko gdzies. przeciez to jest 10 raz to samo!!!! to jest nudne po prostu. moze ani i tyle. ale co robic? mam pisac za ta paczka zeby bylo dobrze. ja juz mam zycie zniszczone, a licze sie wylacznie z osobami, ktore choc 1 % mi pomogly. z nikim wiecej. a panstwo z kim sie licza? i 1% prawdy tez uznam. reszta do kitu. np. cala kafe. ale co tu pisalam bo sie nie dam? zwierzenia - po co? komu? i po co? gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alassssddddmakotaotataa
napiszcie cos ktos. niech ktos cos napisze. nie wiem co. cokolwiek. czemu nie? mnie potraktowano :( ja tutaj malutkie wydawnictwo - moze ktos szuka jakiejs reklamy i tak dalej. no moze nawet sie ucieszylam, no taka niepewnosc - az moze wiersz napisalam. a dalej prosze panstwa tak kilka listow - jakie wartosci - czegos takiego w zyciu nie czytalam. bo po co ja to czytalam? listy jakiegos degenerata, ale wiedza nie od razu. takie wartosci - nigdy czegos takiego nie czytalam. ale pozniej prosze panstwa - co to mialo byc - no i wiecie Panstwo - nawet by moglo byc, ilez to dobre moglo trwac, cokolwiek przez to rozumiemy.Ale nie z tymi wartosciami...no wiecie Panstwo co. No i co sie wydarzylo dalej? Widocznie bardzo sie interesowalam malutkim wydawnictwem. Naprawde. A reszta - czy to bylo smieszne? Sami sobie panstwo odpowiedzcie i po prostu przestan juz człowieku. Nie docenilam poczatku. Ale to juz nie nudze :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡