Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alasssseeeeemakotaotataa

nowy temat

Polecane posty

w moim nowym topiku na tym forum zapytuje jak mozna podebrac??? komus jego wlasnosc, przetrzymywac latami i miec za to uznanie spoleczne???? ze co znaczy sie???? ja nawet nie wiem jak nazwac takie zachowanie - co to ma wszystko byc? to tak teraz mozna? to sa elity tu czy tam, tak? jakie? czego dotyczace? czym sie ci ludzie w zyciu zajmuja - moze tak. bo ja nie rozumiem calej sytuacji. jaki oni maja sens czy cel zycia? prosze mi to wytlumaczyc na forum kafe. ja juz nie pytam o zadne szczegoly. to sa osoby z wyzszym wyksztalceniem wszyscy - jaki ci ludzie maja sens zycia? o co im chodzi? prosze mi to wyjasnic bo tez tu pisze i pisze - po co oni konczyli te studia? no prosze mi to wytlumaczyc na tak malo skomplikowanym forum. takim sie to forum mi zdaje. nie rozumiem tego co oni robia od wielu lat przy nie swojej wlasnosci i tak dalej. no zachowanie ich wydaje mi sie jednoznaczne do ocenyn a oni maja chyba nawet uznanie za swoje wyczyny i pomysly. czyli za co? gdzie jest moja renta????!!!! zadam jej oddania!!!! 😡😡😡😡

postanowilam sobie ciagnac ten watek az mi ta moja wlasnosc zostanie oddana. co ci ludzie sobie nie wyobrazaja? i tacy jak oni - byc moze niektory czytajacy ten temat sa tacy sami. jak ja mam sie wyrazac do jasnej cholery zeby mi w koncu raczylo towarzycho chore na leb bo jak ich nazwac tu wszystkich oddac co moje!!!! jak nie umieja czytac to niech poprosza kogos kto umie zeby im odczytal co tam pisze i prose oddawac co jest moje. bo oni maja jakies tam poglady - jakie kurwa mac? a poza tym co mnie ich poglady obchodza na nie wiem jaki temat - na wszystkie i zaden - ja chce moja przesylke i opuscic ich wielkie towarystwo. ja ich opuszcze bo oni nie zamierzaja sie wyniesc stad, gdzie byc moze prosze panstwa nie powinno nikogo byc i ja mam takie zdanie o ich stanie umyslowym i ich chce pozegnac i moge bo tyle mnie obchodzi ich zafajdane zdanie o mnie co ich zafajdane osoby wielkie bredzace dla mnie od rzeczy i wypominajace mi co robilam jak bylam niemowleciem. przeciez to jest bez sensu. prosze mi oddawac moja rente i koniec tego watku ktorego juz dawno nie powinno byc i sie nie dam i koniec. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

postanowilam odszukac moj watek i dopisac tutaj takie oto zapytanie - co ja wlasciwie powinnam napisac nt. ludzi, ktorzy cale zycie nie tylko mnie okradaja, ale po prostu niszcza i jak zapytac jak mam wyegzekwowac swoja paczke? no w jaki sposob? widze dla siebie tylko mozliwosc szeregu slow niecenzuralnych i ...to wszystko. mam chory kregoslup. co jeszcze musi sie stac zebym otrzymala z powrotem moja przesylke i jakim prawem ktos sobie w taki sposob poczyna? czy to ma byc smieszne? nie rozumiem!!!! prosze mi to wytlumaczyc? czy ja mam sie smiac w tym momencie czy co to ma byc???? ja tylko ostrzegam ze przesylka ma dane osobowe i adres a takze wartosci. Co sobie wszyscy nie wyobrazaja? nie rozumiem tego naprawde - ja nie umiem wniknac w to co kto ma w glowie. pobierasz wartosci czy je glosisz to je miej a jesli nie to mnie dalszy ciag co ma obchodzic? glosisz cos - bierz za to odpowiedzialnosc. przesylka ma adres i WARTOSCI. kto je ma? ja nie biore za nic odpowiedzialnosci - to co mi sie przydarzylo w zyciu jest straszne, to sie nie miesci w glowie jak mozna kogos tak potraktowac. co ja mam sie smiac z takiej krzywdy? co ja mam robic teraz do jasnej cholery? przeciez to szkoda slow na to co sie wyprawia i tak dalej. jakie ludzie maja poglady czy nie wiem - jak waznym krajem jest Polska. jak waznym? ja tu jestem za kare - chociaz no to do pewnego momentu, a dalej bo nikt by tu co jesc nie mial. tyle rozumiem. czy tam inne rownie wazne rzeczy i majac OMC 40 lat i CALE ZYCIE KOMPLETNIE ZRUJNOWANE. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość Zenon z Arabii
I tyle :(

Gość allllsssssaaaaamakotaotataa
wam chyba juz wszystkim na leb bije rowno - gdzie jest moja paczka i oddawac!!!!! gdzie jest moja paczka????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja paczka????!!!! 😡😡😡😡

smiejcie sie z wlasnej durnoty umyslowej i jak rozumiem z tego powodu wam wesolo - paczke mi oddawac i koniec!!!!! gdzie ona jest i jakim prawem sie tam znajduje wy skonczone dupodaje nie wiadomo skad. i chamidla ostatnie skurwiale i zlodziejskie oraz nie tylko!!!!! gdzie moja paczka?????!!!!! 😡😡😡😡 gdzie moja paczka?????!!!!! 😡😡😡😡

dla mnie kafe to forum skretynialych dupodajow czy dupochyjow i cip bez 1 wartosci z sensem. i tyle mnie to obchodzi. jak ktos sie do mnie dostawial to mial miec moje wartosci tu, a nie mial to co - ja za to odpowiedzialnosc mialam brac? ja wiedzialam co pisze i jeszcze ostrzegalam, zeby sie ze mna nie zadawac za bardzo. niestety. a co ma z tym wspolnego moja paczka???? pojecia nie mam. oddawac mi ja i koniec!!!! gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡

dla mnie to forum jest DO ZAMKNIECIA za brak jakichkolwiek wartosci z sensem. prosze je zamknac i zaczac jakies bardziej sensowne bo te po co jest nie mam pojecia. No po po kiego chuja to forum istnieje? nie mam pojecia:( gdzie jest moja renta????!!!!! oddawac mi ja natychmiast!!!! 😡😡😡😡 😡😡😡😡

ja sie chcialam wyniesc z miejscowosci gdzie przebywam NATYCHMIAST!!!! 2 lata ponad nie mam tu pracy. w roku 2011 bolaly mnie oczy CALY ROK RATOWALAM WZROK po pracy za granica. W tej chwili mam obolaly kregoslup - nie da sie tak spac - troche polozyc, ratowac zdrowie. Oczy tez mnie bolaly. jak mam isc do pracy po ponad 2 latach? Jakie ja mam zdrowie? co wy sobie wszyscy nie wyobrazacie? jak mam was skomentowac? psychole? ani :( i koniec. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

wrocilam tu jeszcze napisac ze dla mnie kafeteria jest to forum skretynialych jdupochujow i dupocip czy kurwocip i koniec. mozna to zamknac - po co to istnieje i koniec. takie forum. oddawac mi moja rente bo co to ma wspolnego jedno z drugim? do pracy nie chcialam isc bo narobilam wiele zla. czy ja? poczuwalam sie. czy mialam racje? obecnie nie mam zdrowia - jak mam isc do pracy nawet w teorii. a reszta to wybaczcie ale kto normalny sie do kogokolwiek tu przyzna jesli jakies wartosci mial to ja nie wiem. no wybaczcie - do kogo? do czego? gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

jeszcze chce tu napisac, ze cale zycie w tym czyms tu waszym omijam niemiecka mature i tyle wam zostaje po mnie jesli panstwo chca w Niemczech siedziec bo nikt sie nie da za pracownika po maturze niemieckiej. nie pasuje. banku tam. nie dadza sie bo by bylo ze zadnych wartosci nie maja. i tyle wymyslili, nie chca sie poddac i sie nie poddadza. a co ja mam z tym wspolnego? to moja wartosc byla jakas? a jaka? czy ja mam niemiecka mature? gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

ja to juz pisze bo sie dowiem ze mnie sie zadna tragedia w zyciu nie stala. no mnie na pewno tam jeszcze wczesniej, ale mnie? no coz... i mnie i wczesniej. nic nie bylo? nic? no to takie cos. a co ja tu mialam robic? czemu nie niemiecka mature jako pracownica banku w Niemczech? co to wszystko mialo byc? no jakies wartosci chyba powinnam miec. zadnych. no a kim ja bylam tutaj i jestem? no wybaccie panstwo i GDZIE?????!!!! gdzie na milosc boska???!!!! co ja tu robie!!!! po co i na co???? i zadnej krzywdy - nikt. naprawde :(((( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

kafeteria to jest forum POJEBANCOW UMYSLOWYCH. krotko bez rozpisywania. gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

jest to tez forum posrancow psychicznych. nie mam z tym nic wspolnego. pisze wylacznie za renta bo wam wali na leb wszystkim , ze ...no wlasnie? co wy sobie nie myslicie? kto sie do was przy zdrowych zmyslach przyzna? nie wiem. ja was nie potrzebuje. oddawac rente i koniec!!!! gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡

to jeszcze raz ja. prosze mi oddawac paczke ktora nie ma NIC WSPOLNEGO z niemiecka matura. natychmiast!!!!! gdzie jest moja renta????!!!! oddwac natychmiast durne paly, ciemniaki i zera wszelkie bez obrazy cyferki. !!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! oddwac natychmiast durne paly,ciemniaki i zera wszelkie bez obrazy cyferki. !!!! 😡😡😡😡

gdzie jest moja renta????!!!! oddwac smiecie ze smietnika!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! oddwac smiecie ze smietnika!!!! 😡😡😡😡

alez macie tu duzo do napisania. nie ma co:( na razie ide bo nie bede tu siedziec non stop jak wy w jakims obledzie - a wezcie i wylaczcie to swinstwo i zyjcie normalnie bez wrazenia, ze ktos na was... i tak dalej, ale niebawem tu wroce wy dupochuje jebane bo przeciez sie wam nie dam polskie straszydla i potwory czy tam nie wiadomo jakie MONSTRA MONSTRUALNE a perfifne, wstretne i odrazajace jak to forum. i pierdolniete w leb 3 razy w jedno miejsce czy pojebane :( chyj wam w dupe!!!! :( cdn.!!!! gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

to forum jest pierdolniete 3 razy w jedna dziure - w kazda dziure jaka da sie wynalezc czy wymyslic!!!! nie wolno sie mu poddac czy utozsamic bo po czlowieku!!!! ostrzegam was tu jeszcze!!!!! dawac rente!!!! gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

gdzie jest moja renta????!!!! oddawac dupochuiska!!!!! 😡😡😡😡 😡😡😡😡

oddawac cioty jedne moja rente zanim strace cierpliwosc do reszty!!!! 😡😡😡😡 cdn soon 😡!!!!

na razie ide bo nie da sie tu siedziec non stop, czlowiekowi zbiera sie na cos i tyle. ale wkrotce wroce - oddawac rente!!!! prosze nie liczyc, ze sie poddam. nie ma szans glupie ciulochuje bez 1 wartosci sensownej i tyle:( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 😡😡😡😡

Gość alassssddddmakotaotataa
to znowu ja - godzine pozniej i tak juz pozostanie tymczasem - gdzie jest moja renta????!!!! juz bez ordynarnych wyzwisk bo mnie to tez nie pomaga bynajmniej, ale sie nie dam -no jak mozna tak zachowywac? w ktora strone ja sie mam teraz zwrocic? dowiem sie o sobie 10 tysiecy klamstw, a jaka jest prawda? no jaka? kto ja zna? czy szlo mi w zyciu o to wszystko co mnie spotykalo? naprawde :( moze szlo mi o niemiecka mature i wyjazd z Polski niz pisanie bez sensu na jakichs forach i popieranie polskiej oswiaty czy ratowanie dalej panstwa. Tak wyszlo - o to mi chodzilo? o jakies milosci ktos powie, a ja na to poniewieranie sie bez ladu i skladu tam i siam bo co ja mialam robic? nie wiedzialam to spotkala mnie pomoc - bo jak nie wiesz czego chcesz to zawsze ci pomoga. i prosze panstwa - dalej tez nie wiedzialam czego chce. po prostu niczego nie rozumialam, ale ok. roku 2005 cos tam nawet moglo mi wyjść - czy tego chcialam? moze i tego. ale to dopiero jak mialam 30 lat - 10 lat temu. i od razu wszystko mi zniszczono. a czego ja mialam chciec w zyciu? bo do tego to w ogole nie doszlam. w kazdym razie obecnie prosze na mnie nie liczyc bo zostaje mi jedno - moja paczka i marna egzystencja z ta paczka i nie dam bo sie dowiem zadnej tragedii. jak to? jedna wielka. jak 30 lat mialam to cos nawet moglo mi wyjsc. no i tyle wyszlo. a co ja tu robie? no i sie dowiem - ja niczego soba nie prezentowalam. a co mialam prezentowac? prezenty? za co? czyje? kogo? :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

gdzie jest moja renta do jasnej cholery????!!!!! oddawac paczke gdziekolwiek ona jest!!!! :( 😡😡😡😡

Gość morgardo dryff monst
Może jednak Brygidka ją mają?

chcialam napisac tutaj, ze nawet to co niby wielce moglo mi sie udac 10 lat temu to i tak bylo znecanie sie nade mna - nikt sie nie dal. ja w sumie tez. ale czemu ja? bo mialam swoje wartosci, nie potrzebowalam innych. czy mialam racje? ja mialam juz wtedy nie istniec albowiem ... no wlasnie - wyjasnic nic i tak dalej.wez sie poddaj bo nie dasz rady. a komu? no komu w sumie? bo moze i prawda ale jedno wyjasnienie z sensem. jakiemus dupodajowi czy dupodajom. i to nie wszystko. no i co bylo dalej? jakich wartosci ja mialam potrzebowac? tylko tyle. wartosci dupochujow i ich ciot? no ale historie mam , ze tez sie nie obeszlo. a takie mialam wyobrazenie? ze pewne wartosci to sa wartosci dupochujow ktorym nalezy z drogi zejsc bo co wlasciwie? i sie panstwo nie zachowujcie jak kolejne i tak dalej - bez obelg bo mnie to nadal nie obchodzi. a was cokolwiek w sumie obeszlo co tu napisalam? no ale to sobie uszanowalam - wlasny strach i przerazenie. tyle. chodzi mi tylko o to, ze jak ja cos napisalam to to bylo moje, a to co ja czytalam to co to bylo? jakies dupochujstwo i zamiast powiedziec normalnej osobie nie, nie , nie , prosze pania to jakas pomylka to wyliz ciemna maso. wylizcie se sami a paczke oddawac zaklamane dupochuje i gnioty bez matur albo z maturami i koniec :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

chcialam jeszcze tutaj dopisac, ze chodzi mi o to, ze cokolwiek cale zycie nie zrobie czy cos tam to zaraz jest wielka milosc czy nie wiadomo co. Smiechu warte czy lez - na tym forum tez, ale co zrobic? czemu? nie wiem!!!! cale zycie zyje za swoimi plecami to taki koniec jest i tu tez. czy ja sie do kogos tu dostawialam? raz pojechalam wyjasnic cos i doszlam do wniosku, ze bez znaczenia chociaz... ale coz... mialam ja racje - nie ma co. Sytuacje wytlumaczylam KOMPLEKSAMI pewnych osob. No ale coz... alez mieli kompleksy. Po prostu nie rozumialam jaka ja jestem naiwna ogolnie. I tylko jak glupia sprofanowalam ja!!!! przez pewne osoby najwyzsze wartosci bo skoro oni moga je profanowac to sie obejde i to na stanowiskach panstwowych, a tu prosze panstwa chodzilo o niemiecka mature albo zadna. taka madra bylam i tak dalej :( dlatego to wyjasniam bo to wyglada wszystko nie wiem jak - tak zawsze bylam obzarta z wartosci i tak dalej. niemieckiej matury w ogole nie rozumialam. no jesli jest taka wazna... to wszystko. i to nie sa zadne zarty. stwierdzilam z burdelu sie nie urwalam - no alez nawet i w tym mialam racje :( niestety :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alamddddddakotaotataa
to znowu ja - ponawiam swoj apel - gdzie jest moja renta????!!! 😡😡😡 ps. jeszcze chcialam dopisac, ze nie wiem tak do konca czy wartosci swoje w pewien sposob najwyzsze sprofanowalam, ale odrzucilam przez pewne historie i nie rozumiejac znaczenia osob,ktore braly w nich udzial nie umialam opuscic tego kraju bo w sumie czy to byly wazne osoby - czy bez urazy - awans sprzataczki, ktora pewnego dnia - jej rodzina (sic!!!!) mnie na drugim koncu swiata wysmieje, ze wystarczylo miotla pogrozic. Bez urazy. Ja niczego nie rozumialam - a praca? To bylo wazne czy to byly kpiny? Niestety z wartosci zrezygnowalam bo jesli takie rzeczy sa tolerowane i moga byc to ja rezygnuje bo prosze panstwa wartosci zero w sumie, a prosze panstwa wydawalo by sie, ze... no nie wiem. A w sumie zero wartosci. I ja sie przerazilam po prostu - takie jakies wypociny jak moje na kafe i co ja mialam kleknac przed tym. Ale takie dziwaczne ze czegos takiego w zyciu nie widzialam. Ale w wersji dla ubogich???? tudziez ciagle jakies przemyslenia - co prawda cudze chociaz.... ale co to mialo byc???? I pisze ostrzegajac bo to na pewno sama tak okaleczona psychicznie nie jestem i tylko nie rozumialam czy taka osoba cos znaczy czy to na przyklad - ktos z tlumu, jakis przypadek? I tak nie wyjechalam nigdzie i to wszystko. Niestety bo tez tak napisze i prosze, zadam zwrotu renty????!!!! 😡😡😡😡 😡😡😡😡

Gość alamssssddddddakotaotataa
ja jeszcze chce napisac, ze ja mam swoje zasady. ja bym juz slowa nie napisala, ale zycie jest jakie jest i tak dalej i przesylki nie mam przez te historie, z ktorej zrezygnowalam omc od razu i tak dalej. no bo nie wiedzialam jak , oczywiscie znowu poszly mi wartosci i z wielu rzeczy zrezygnowalam bo to nie mialo sensu jesli ktos byl tak dopuszczany z takimi wartosciami i takim zachowaniem???? a jeszcze musialam ogladac te osobe czy sluchac mi sie zdarzalo. no coz... to jest publiczne przyzwolenie, ze ta osoba miala racje. przykro mi :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alamssssddddddakotaotataa
ja jeszcze chcialam napisac ze ja sie tak upieram o co mi chodzi? to chce rodzine czy nie.chce ,chce. od nich mam wszystkie wartosci na starosc poodkrecane. bo sie dowiem paczka albo rodzina. no wiecie panstwo - a wy wiecie czego chcecie? bo co - ja naprawde bylam kim? no kim? jakie zasady CZEGOKOLWIEK? bo ja dla siebie bylam czytelna , ze chodzi mi o rodzine i jakas tam praca stala. Nie. No to ja tez jestem zdziwona???? Malo powiedziane???? No i tyle. Ja sie po prostu nie dalam okrasc, zeby nie bylo , ze nie dosc ze bez pracy, rodziny juz - takie mialam wartosci jakies tam, zeby nie bylo ze cos tam , ze to bylo wszystko co soba prezentowalam - no to jeszcze sie naiwniara dala okrasc. No ale to juz inna kwestia jest i tyle. To wsystko. Co jeszcze? no bo co powiem o rodzinie? 3 rok mnie okrecaja? pojecia nie mialam skad ja jestem i tak dalej i tyle :( gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡