Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge sobie poradzić

Wciąż to we mnie siedzi...

Polecane posty

chlopak,który był dla mnie calym swiatem oszukiwał mnie...jakby tego było mało zdradził i to nie raz a wiele,kilka tych znajomosci bylo nie tylko na raz. myslalam ze jestem czujna a jednak doskonale sie kamuflowal. nie potrafie nikomu zaufać,choć prawie 2 lata po tym zdarzeniu. on chciał kontakt ze mna utrzymywac,zrezygnowałam,nie chciałam dociekać ,tyle co pobieznie sie dowiedzialam to wiem, teraz sama nie wiem czy to byla dobra decyzja bo zle mi bez niego. ciagle placze,mam leki, mysli samobojcze :( poradzcie mi cos..

nikt nic... szkoda

Gość mnmnmnmnijk
Dobrze zrobilas ze zrezygnowalas z konaktu z nim, ja wybaczylam , ale nigdy nie zapomne, zwiazek z nim po zdradzie byl meczarnia, uwierz ,dobrze zrobilas

Gość mnmnmnmnijk
Ja sie z nij rozstalam, po roku wrocilam do niego , tez tak jak Ty plakalam za nim, ale powrot do niego po zdradzie byl najwieksza pomylka

Gość czerwona0101
Nie ma co płakać. Facet taki tego nie wart wiem że łatwo tylko tak mówic ale nie masz wyjścia. Znajdź inną miłość.

Gość ja ci powiem tak
pomysl sobie o tym jakiego bys chciala miec mezczyzne... tzn o cechach mezczyny ktore sa dla Ciebie wazne... o tym jaki chcialabys zeby byl. i teraz skonfrontuj to z tym ktorego mialas. czy w Twoich myslach pojawiło sie slowo zdrada? zaznaczam ze myslalas o tym jakiego bys chciala, a nie jakiego bys nie chciala. jeśli wiec nie bylo tam nic o zdradzi to ten za ktorym placzesz nie jest dla Ciebie i pomysl o tym ze to co sobie wyobrazasz jest tym co bedzie 🖐️ spokój? czujesz to? nie myśl o byłym. nie ma po co, nie kochasz go :) to tylko mile wspomnienia.