Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona0101

facet

Polecane posty

Gość czerwona0101

Hej dziewczyny. Słuchajcie. Bo ja juz nie wiem czy postepuje dobrze........... jestem z facetem 5 miesiecy z jego strony nie ma jeszcze milosci (jest mu ciezko bo byl wczesniej zdradzony) poza tym ma 36 lat ja 24. owszem jest miedzy nami roznica wieku ale dogadujemy sie w ogole nie jest ona odczuwalna. mieszka 30 km ode mnie na poczatku (jak to zawsze) byl inny mily czesciej dzwonil inaczej bylo ale po czasie zauwazylam zmiane w jego zachowaniu widujemy sie pare razy w tygodniu jak ma prace u mnie w miescie to wtedy u mnie nocuje a pozniej wraca mam wrazenie ze przyjezdza tylko wlasnie dlatego ze tuttaj ma prace a gdy jest u siebie to rozmawiamy czasem przez telefon wydaje mi sie ze zmuszam go do tego zeby przyjezdzal do mnie ..... nie wiem czy jestem nachalna ???? wydzwaniam ciagle do niego. denerwuje mnie to ze czesto ma czas tylko dla znajomych (pracuje u siebie bo ma wlasna firme) ja dostalam swoje mieszkanie i chce zeby zamieszkal ze mna. zgodzil sie. moi rodzice bardzo go zaakceptowali on ciagle mi mowi ze jestem zbyt nachalna ze ma duzo pracy ze mnie nie zostawi kiedys pokocha i ze wyolbrzymiam mówiąc o tym. Czuje sie odstawiona ''na bok'' ........ jakbym go nie obchodziła...... chociaz wiem jednoczesnie ze tak nie jest....... jestem zamotana dzisiaj mial przyjechac bo jutro mial pracowac okazalo sie ze kumplowa pomagal cos robic i sie nie wyrobil z czasemmmm kto popelnia blad ??????

zamilknij na chwilę miej dla niego mało czasu,na próbe,zobacz czy coś zatrybi u niego i zacznie się starac

Gość czerwona0101
tak tez myslałam, probowalam ale mi ciezko. bo wiem ze potrafi nie dzwonic caly dzien raz sie udalo i az bym zdziwiony........musze sporobowac ale nie jest mi latwo