Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracująca mama

Siedzicie w domu po kilka lat....żenada! Bądźcie samodzielne a nie tępę.

Polecane posty

Gość po co pracowac?
aaaaa i znajomych w domu nie potrzebuje, bo sie sama ze soba nigdy nie nudzilam, a miec znajome po to, zeby mi kazdy kat obejrzlay i skomentowaly, to dziekuje. Wole zabawe z wlasnymi dziecmi, a ty zapierdalaja, zapierdalaj, bo szef cie zwolni jak mu normy nie wyrobisz :D:P

Gość huyugiy
Autorka napisała to w takim tonie że przekaz ma byc jeden: głupia pewnie brzydka zaniedbana kobieta której mąz nie szanuje i napewno zdradzi z nudów. :) Faceci zdradzaja i piekne młode zgrabne niezalezne kobiety, taki stereotypowy tekst jest dowodem marnej inteligencji autorki, chcesz nam wmówić ze żona zajmujaca sie dziecmi, do gruba baba z tłustym łbem która wybiega z kuchni witac gości a w reku ma łżke i brak zeba jedynki :o taaaa chciałabyś

Gość titollo
Myślę, że to jest nawet fajne, jak kobieta może sobie te 2-3 czy 4 lata posiedzieć w domu z dzieckiem czy dziećmi, bo to jednak najlepsze wyjście i dla dzieci i dla niej samej. Dzieci nie muszą się tułać po żłobkach i nianiach, ona sama wszystkiego dogląda, ma czas na ogarnięcie domu, bo umówmy się, że przy małych dzieciach jest zajęć od groma i praca zawodowa wcale nie pomaga ogarnąć tych zajęć domowych, a wręcz przeszkadza to ogarnąć. Ale zgodzę się, że jeśli kobieta ma już dzieci z najgorszego odchowane i mogą spokojnie chodzić do przedszkola i szkoły, to po co siedzieć w domu ? Szkoda faktycznie siebie i swojego wizerunku na rynku pracy. Owszem, jeśli nie ma się wykształcenia, nie zna się języka i jedyne, co się zna, to praca na kasie czy na hali produkcyjnej, to może nie ma do czego się pchać, ale dziewczyna po studiach z jakimś doświadczeniem zawodowym, z językami szkoda, żeby siedziała w domu i traciła szansę na pracę.

Gość titollo
Zdrada myślę nie ma tu nic do rzeczy, bo zdradzonym można być w każdej roli - i jako niezależna kobieta i jako kura domowa, a kura domowa może o siebie dbać lepiej niż zalatana pracująca matka, bo ma więcej czasu na to, by coś z sobą zrobić.

Gość lubieJapka
wielkie brawa i uznanie dla autorki!!jasno i klarownie i sama prawda!lenie śmierdzące!!!!!!!!!!

Gość lkakkskdnms
juz widze jak wy siedzac w domu sie dokształcacie, siedzicie na kafe, a dzieci w sina dal... hehe. maz wraca z pracy to wam mowi wiesz kochanie miałem spotkanie z kontrahentem podwyżke itd, a ty co kuro mu powiesz... wiesz kochanie dzis tak ładnie kibelek wyszorowałam, i pajęczyny odkurzyłam... eh interesujace. ja jak jestem w pracy to siedze na kafe, ale jak ide do domu to czas spedzamy razem, nie tak jak wy, całe dnie na kafe, a nawet jak maz i dzieci wracaja to wy dalej na kafe. tak ze nie kompromitujcie sie drogie panie. b o ten czas który ja jestem w pracy, wy spedzacie na necie. moge wam udowodnic, a w szczególnosci czarnym linka co ile minut sie wypowiadaja ale nie chce mi sie szukac w topikach. takrze kurki wypierdalac do garów. ambitne zajecie.. he

Gość lkakkskdnms
tak że

Po pierwsze zadna kobieta nie siedzi w domu,tylko wykonuje najciezsza prace jaka moze byc i jest na nogach 24godziny na dobe,a po drugie to,ze jakas mama nie pracuje nie musi zaraz oznaczac ze nie jest samodzielna,a o tepocie nawet nie wspomne,bo to nie moj poziom...Nie wiem Autorko gdzie Ty sie wychowywalas lub wychowujesz w jakim otoczeniu przebywasz,ale chyba nie jest to najlepsze towarzystwo skoro o kobietach niepracujacych zawodowo masz takie zdanie.Wspolczuje Ci,ze w swoim zyciu nie trafilas jeszcze na normalna pania domu,moze zastanow sie nad zmiana jakas u siebie?

Gość lkakkskdnms
a ty lodowata laydy myslisz ze te co pracuja to nic nie robia, mylisz sie i to grubo. jestes leniem smierdzacym

Gość lubieJapka
Tak,ambitne jesteście bardzo kury śmierdzące!każda moja znajoma czy matka jaką znam co siedzi w domu to calutkie dnie nic nie robi oprócz siedzenia na necie i tv-wszystkie programy po kolei bo przecież żadnego nie można stracić!!a obiad na szybkiego na godzine przed przyjściem męża,byle co aby gębę mu zatkać!!nosz kurde chciałabym by było inaczej ale tak nie jest!!a u mnie jest wszystko porobione a mimo to pracuje i dokładam ponad 2 tys netto do domu.

A czy ja napisalam,ze te ktore pracuja to nic nie robia? I jeszcze jedno tak dla Twojej swiadomosci ja pracuje zawodowo,ale przez pewien okres w zyciu nie pracowalam,co wcale nie czynilo mnie tepa czy uzalezniona od meza,w tym czasie nauczylam sie dwoch jezykow obcych skonczylam kurs,ktory mi sie teraz bardzo przydaje,wiec prosze Cie nie oceniaj wszystkich niepracujacych kobiet miara swojego otoczenia.

Gość Klggyjg KGB
Ja tam wszystko rozumiem, niby wszystko. Do huja pana. Rozumiem siedzi kobieta w domu zajmuje sie dzieci ok, bo czasami nie opłaca sie niani najnowsze czy do żłobka puścić. Ale kuzwa taka co dzieci do szkoły już chodzą a ona dalej w domu siedzi to wstyd. Już nie chodzi o to zeby zapierdalac. Ale męża odraczyc zeby tyle godzin nie zapierdal to już nie. Z domu taka szmaty bym wyjebal. Bo dzieci odchowane to na huj macw domu siedzieć. Moja żona nie pracowała przez 8 lat 2 dzieci odchowalA i sama prosiła zeby jej coś znaleść bo już w domu siedzieć nie moze. I powiem wam ze wcale nie musiała bo ja sporo zarabiam ale sama chciała. Chcecie kurwa równouprawnienia? To dajcie coś z siebie. Bo jak widzę chłopaków jak po 12 godzin zapierdalaja Bo żonie nie chce sie pracować a 4, czy piątka dzieci w szkole to im współczuje. Żal żal.

Gość Klggyjg KGB
Aha nie to ze siedzę na damskie forum. Żona mi kazała sie wypowiedzieć na ten temat więc sie wypowiedzialem. Trochę agresywnie ale nerwy mnie ponoszą. Wy myślicie chłop to maszyna?!

Gość A może by tak popłynąć gdzieś
A mnie zastanawia jedna rzecz. Te co pracują mordą tu ujadają, że takie ambitne, tak się rozwijają, takie wielkie Panie a wponiedziałek od rana zamiast się rozwijać właśnie i ambicje swe pielęgnować co robią? Siedzą na kafeterii :D hahahahahahahahhahahahahaha :D I to się nazywa HIPOKRYZJA!

Gość lubieJapka
Brawo chłopie powyżej,ja męża odciążyłam jak tylko córeczka pół roku skończyła,pracowałam też w ciąży bo nic mi się nie działo i przed ciążą.Chłopy powinni gonić te lenie baby do roboty bo naprawdę wstyd,zapyta się taki kolega :a co Twoja żona robi"?odpowiedź- "ogląda Trudne sprawy,Dlaczego ja,ukryta prawda,pamiętiniki z wakacji a teraz będzie nowy program jakiś coś z enter w tytule:O

Gość Nfidn jejdj
Autorko zakompleksiony sierzchole wez sie do roboty!

Gość weradna
a może by tak- święte słowa :D

Gość fffbfbf
udzielają się bo mają internet w pracy?????? czy to taka niespotykana rzecz?????? a te wszystkie męczennice i kury domowe to tylko maja do powiedzenia co było w m jak milosc, klanie modzie na sukces i innych pierdolach. i prawada z tym obiadem ze godzine przed jego powrotem jest cos szykowane na szybko i wielce przemęczona (mam koleżanki "matki polki" - i zawsze jest tak samo- na spacerek zakupy i kawkę zawsze znajdą czas- mimo iż mają dziec i ale jak mąż wraca to ona taka biedna zapracowana...)... no masakra jakas. weźcie nie marudzcie chcialyscie dzieciory to se z nimi siedzcie mąż i tak już spotyka się z jakas co potrafi i utrzymać siebie dom dzieci i prace a nie gada tylko o serialach i nie potrafi się nawet ładnie dla niego ubrać bo przecież przemęczona pogaduszkami jest.... a potem zdziwiona bo seksu nie ma od miesiąca....

Gość ajksdhckxa
.

Nie no tak, mają internet pracy :D Rzeczywiście od ciula ambitna ta praca skoro od samego rańca nic tylko internet i kawka w robocie :D hahahahahahahah wielce ambitne i pracowite :D

Gość lubieJapka
do tej wyżej- a jasne,ze siedzimy na kafe!!!pewnie,ze tak!ale leniu śmierdzący jednocześnie zarabiamy kapuchę by mężowi było lzej,by był z nas dumny,by czuł,że ma wparcie w razie czego gdyby noga mu się w pracy podwinęła!!

a do tego mają tak "ciekawe" życie, że zamiast w tej pracy na necie pisac o fizyce kwantowej piszą o życiu kur domowych Aaaaahahahahahahahahahha :D

Gość Chłop jak dąb;
Dobra ja dorzuce swoje 3grosze jako facet. Głupie baby - faceci Was wykorzystują, wmawiajcie sobie dalej że jak idziecie do roboty, to jesteście lepsze. Gówno prawda. Kobieta pracująca- jest dla mężczyzny wygodna, on nie musi się starać, co tam niech żona zapierdziela. Mi to pasuje- ale tylko dla mojego wygodnictwa. Mineły już czasy, kiedy to facet zapraszał kobietę na kolację, kupił kwiaty, prezent. itp. Teraz facet nie musi się starać. Pójdziecie do resteuracji- kobieta zapłaci za siebie on za siebie, nie musi ubiegać się o jej względy. A co tam zapierdalajcie dalej- mi to pasuje.

no? I gdzie ten wasz wielki rozwój?:D na kafeterii? :D

Gość Klggyjg KGB
My już z żonka po pracy. Obiad robimy.

Gość UlalalaO
:D kolejny durny temat :D

Gość Ununun2
Zawsze te najbardziej ,, zapracowane'' maja duzo czasu zeby innym w gniazda pozagladac!

Gość Ununun2
Jeszcze sie nie spotkalam zeby jakas ,,zabiedzona proszaca meza o kase na podpaski kura domowa''' psioczyla na pracujace kobiety. Zawsze to te pracujace jada po tych co siedza w domu. Co was to boli sie pytam?

Gość mimo, ze pracuje
to uwazam, ze kobieta jesli moze i chce, powinna siedziec w domu, zajmowac sie nim i dziecimi, rodzina/ teraz kiedy pracuje, mam male dzieci moje zycie to chaos. Z rana nerwoka ze sniadaiami, ubieraniem sie, wyjsciem na czas, odwiezieniem dzieci do przedszkoli i do pracy. Tam normalnie 8 gopdzin, w domu jestem poznym popoludniem, dla dzieciakow nie mam czsu bo przeciez czeka na mnie : gotowanie , sprzatanie i pranie. Okolo godz 20.00 jestem padnieta, meza olewam i nie dbamy o siebie jako o zwiazek. Maz takze zmeczony. Najgorzej jak dzieci choruja albo maj wolne.MY akurat nie may nikogo do pomocy-wiec trzeba kombinowac kr\to kiedy zoatnie, jak to odrobi w pracy / A KIEDY bylam w omu- wszytsko robibismy na spokojnie, maz sie strsowal tylko prtaca, na mojej glowoe byl reszta. Mialam czas na szykowanie dobrego obiadu, spokojne i dokladne porzadki, czas dla dzieci i dla meza.

Gość mimo, ze pracuje
nie mam ambicji, zeby udowodnic swiatu ze jestem bao-chlopem, baba z żelaza, ktora ma rodzine, pracuje , na nic nie ma czasu ale przynosi jej takie zycie szczescie. Praca to tylko praca, najwazniejsza jest rodzina.