Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loti27

praca

Polecane posty

Gość loti27

Moją koleżankę wyrzucili z pracy, za to, że na firmówce tańczyła na stole. Sorry, ale to chyba nie jest powód. Zresztą co w tym złego?

Gość sdwefsegtre
widocznie fiorma stawia na wizerunek, zreszta to chyba normalne ze w firmie kurestwa sie nie toleruje

Gość loti27
to był tylko taniec. Co w tym złego.

Gość loti27
wg mnie to przełożona ma jakieś kompleksy, jest brzydka i trudno jej zrozumieć, że inni potrafią się bawić...

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
to był pewnie tylko pretekst, naprawdę za co ją zwolnili to jedynie sam szatan może wiedzieć

Gość szatan_666
ja tam nie wiem

Gość loti27
ja kiedyś też tak tańczyłam, ale na szczęście nie było po tym nic. Teraz już trzeba się bardziej pilnować...

Gość loti27
up

Gość loti27
tylko że ja nago

Gość loti27
podszywie spadaj. Ubrana w eleganckie spodnie i bluzkę...

Gość loti27
2. może i tak, ale wyrzucili ją zaraz po tej imprezce...

Wiele firm tak robi.poważny pracownik nie pozwoli sobie na takie zachowanie.W mojej poprzedniej pracy wyleciało 10 osób po imprezie firmowej jak się zabawiali po pijaku.Nie było zmiłuj.Dyrektor od razu ich wywalił.

Gość loti27
choć może to miało też związek z tym, że po imprezie razem ze mną robiła loda koledze z pracy

Gość loti27
12:39podszyw. Teqi: sorry, ale co jest złego w tańcu na stole?

Prywatnie to można tańczyć nago na rurze a później przespać się z setką napalonych facetów ale na imprezie firmowej należy umieć się zachować.Jeśli uważasz taniec na stole na takiej imprezie za coś normalnego-to Twoja sprawa.Pracodawca może zwolnić pracownika nawet za prywatna rozmowę czy kłótnie w pracy jak ktoś do Ciebie przyjdzie.Ile razy ludzie tracili pracę bo na przykład przyszła była dziewczyna faceta z awanturą do sklepu gdzie pracowała obecna?Przełożonych nie interesują prywatne sprawy.Pracownik ma być pracownikiem,ma wykonywać swoje obowiązki a nie hulać czy awanturować się.

Gość loti27
Teqi: ok, ale to była impreza. Co za różnica czy tańczysz na podłodze czy na stole?

Gość Facet z długim
A u mnie na firmówce jak ludzie się pochali to ktoś zamówił dziwki z agencji, które zaczeły tanczyć nago na scenie. No i jeden kolega dał sie im wciągnąc na scenę i rozebrac. Tańczył machając fajfusem na oczach prezesów zarządu:) Potem z miesiąc był na zwolnieniu i wstydził się ropzyjśc do pracy oraz dzwonił do ludzi i błagał, aby nikomu nic nie mówili bo by go żona zabiła :P Nie zwolnili go , ale miał delikatnie mówiąc przechlapane

Firma dba o wizerunek.Ktoś mógł to nagrywać,wrzuci do internetu i już firma straci na wizerunku przez takie osoby tańczące na stole.Poszukaj sobie zresztą filmiku "Tak się bawią w Citi Banku".Może zrozumiesz.Impreza,imprezą ale nie była to prywatka gdzie hulaj dusza.Widocznie szef stwierdził,że ta pani nie umie się zachować i nie potrzebuje takiej osoby w zespole.Tyle.

Gość loti27
facet: sam widzisz różnicę...

Gość loti27
Teqi: uważasz, że taki taniec jest zły?

Na firmowej imprezie tak.Właśnie te fotki pokazują jak się ludzie bawią ;).Osobiście nie chciałabym takich osób w firmie.Zwłaszcza,że pani i pan z fotek mieli rodziny.

Gość nannetta
ale czarnulka niezła, a cipeczka jaka slodka...

Gość wiedzma100
idiotą trzeba być aby komuś takie foty robić, wiadomo, że to może się tak skończyć, ten kto zrobił te fotki winny jest jej śmierci

Gość wiedzma100
nic nam do tego, to ich prywatna sprawa

Gość unicorn_
a tak w ogóle, dlatego też te wszystkie "imprezy integracyjne" nie mają żadnego sensu - co to za przyjemność być na imprezie, gdy inni z pracy cię inwigilują i jeszcze ktoś doniesie o twoim niestosownym zachowaniu, albo że "zbyt dobrze się bawiłeś" - a zwłaszcza jak jest alkohol, to nie powinno się nikogo oceniać, a już szczególnie brać tego pod uwagę w pracy - to zwykłe świństwo i intryganctwo. Dlatego chuj z tymi wszystkimi "imprezami integracyjnymi" z pracy, lepiej bawcie się wśród ludzi, którzy są naprawdę waszymi znajomymi i nie łączą was jakieś relacje biznesowe. Po jaką cholerę ludzie z pracy mają oglądać cię pijanego ? To jest cały ten sens tej integracji ? Raczej bezsens... A zatem polecam wam nie uczestniczyć w żadnych spotkaniach, imprezach, uroczystościach. Nie jest to nam absolutnie do niczego w pracy potrzebne. Wręcz przeciwnie, mogą cię przez to traktować mniej poważnie - a jak nie znają to będą zachowywać właściwy dystans.

Gość don diego
a siwego wyjebali z pracy bo walil gruche do glownego zbiornika i co?