Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoże ktos??????

gdy cos wypije to zaraz wymiotuję...idzie coś z tym zrobić?

Polecane posty

Gość pomoże ktos??????

Jestem w 11 t.c. od 6 t. wymiotuję codziennie ( 1-2 razy dziennie ) ale od 3 dni wymiotuję po 4-5 razy. Gdy cos zjem to jesxcze ok, ale gdy się napiję ( czegokolwiek :herbata, inka, woda mineralna ) zaczyna mi sie odbijać ( co chwile i to strasznie głosno, jest to dosyć krępujące )az w końcu wymiotuję. Dziś rano po obudzeniu sie wypiłam kilka łyków wody i po 5 min to zwymiotowałam. Później zjadłam 2 kanapki i było ok. Po ok 30 min napiłam sie i po kilku min juz wymiotowałam. Przeciez musze cos pić...oprócz tego czuje sie ok.

Gość bjhujyv
moze zupy jedz zamiast picia?

Gość pomoże ktos??????
ale pić przecież tez mi się chce. Po niektórych zupach tez wymiotuję, ale np. po rosole nie. Wręcz przeciwnie po rosole czuję się naprawde dobrze. Kilka dni temu jadłam cały dzień tylko rosół z makaronem i nie wymiotowałam. Tzn wieczorem zjadłam 2 kanapki i po nich wymiotowałam.

Gość kurka bez pazurka
próbuj pić po kilka mililitrów co jakiś czas- tak się stopniowo nawodnisz. Ale jak Ci nie przejdzie to udaj się do lekarza. W ciąży odwodnienie może być niebezpieczne

Gość kurka bez pazurka
może próbuj różnych płynów- któryś możesz zaakceptować. słyszałam, ze niektóry w czasie mdłości tylko cola wchodziła :)

Gość KOBIEA ROZDARTA 34nie mam po
kola wcgodzi cudownie, woda, lekka herbata i odrzucienie od kazdego miesa i wedlin nawet wyobrazic sobie nie moge, kurczaka bo mi slabo

Gość pomoże ktos??????
po coca coli jest ok nie wymiotuje ale mam straszna zgagę. Ale nie chce codziennie tylko coli pic. No i po ciepłym mleku tez jest całkiem ok.

Gość gjhgjhgjhg
Spróbuj Sprite'a. Jest mniej szkodliwy od coli, a może również pomóc.

Gość mamarin
nie zalujesz ze zaszlas w ciaze?