Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitek25

Czy to ciąża?

Polecane posty

Witam. Wiem, że jest już wiele tematów tego typu, lecz chciałabym opisać swoją sytuację. Więc tak: ostatni okres miałam 10 stycznia(do tej pory myślalam,że mam regularny okres,ale postanowiłam policzyć i okazało się, że tak nie jest). Kochałam się ze swoim chłopakiem w nocy z 25 na 26 stycznia, skończył we mnie. Wydaje mi się że miałam wtedy dni płodne(po śluzie poznałam) I od tamtej pory zaczęło się...od ponad tygodnia boli mnie podbrzusze i plecy(tak jak na okres,ale przy okresie bóle występowały tylko w dniu w którym go dostałam) jajniki kują mnie często,wszystko mnie męczy i czasami kręci mi się w głowie. Zrobiłam test 9 dni po stosunku (4 lutego) wyszedł negatywny,powtórzyłam test dzisiaj(14 dni po stosunku) również negatywny, okresu nie ma. Czy jest możliwe że jestem w ciąży? że obydwa testy się myliły?

Gość pomoże ktos??????
jak skończył w tobie to oczywiście, że ciąża jest mozliwa. Mi test wyszedł pozytywny jakies 18 dni po zapłodnieniu. Ale kreska była bardzo mało widoczna. doda, że objawów żadnych z wyjątkiem braku okresu nie miałam, to raczej nasza wyobraznia sprawia, że odczuwamy te objawy