Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja 18

zachowanie ginekologa -normalne ?

Polecane posty

Gość Alicja 18

W piątek mialam wizyte u lekarza . Lekarz było bardzo miły i zawstydzał mnie tym, że tak przesadnie patrzył mi głęboko w oczy . W czasie badania pytał sie mnie rózne rzeczy m.in pytał sie co robie w zyciu i czy mam chłopaka. I cały czas usmiechal sie i zagadywał do mnie . Zapytał sie tez czy może mi mówic po imieniu o.O A gdy badal mi piersi to powiedzial, że sa bardzo ladne :-O Tym stwierdzeniem to mnie dobił :( Był młody jak na tego specjaliste więc podejrzewam, że nie od dawna pracuje . Czy tak wygląda uprzejmośc lekarza ? Dodam, że to była moja druga wizyta . Pierwsza miałam u kobiety Jak wasze wizyty wygladaja ?

no chyba normalna wizyta to nie byla :/ ja nigdy nie uslyszalam od lekarza ze mam ladne piersi lub cos takiego -mysle ze lekarz nie powinien prawic takich komplementow pacjentowi - nigdy tez nie slyszalam zeby ktos cos takiego uslyszal - ja na Twoim miejscu czulabym sie skrepowana :/ i pierwsze co to zmienilabym lekarza :)

choć do kobiety. mało prawdopodobne, że trafisz na lesbę.

Gość loiuse mary
Pewnie nie chciał żebyś sie stresowała - ale nie tak powinien się zachować. Kobiet ginekologów nie polecam, ale najlepiej jak sama zdecydujesz.

Gość zabusia ekolozka
Trudno oceniac z jednego opisu, ale pokieruj sie wlasna intuicja i rozsadkiem. Moze jest mlody i jeszcze nie wyrobil sobie wlasciwego podejscia do pacjentek? Moze chcial byl mily i zagadywal by cie wyluzowac? Wazne czy cie bada i radzi skutecznie. Lekarze tez ludzie i maja bardzo rozne osobowosci.

Gość Alicja 18
whedif ja nie lubię kobiet - lekarzy .Nie wiem dlaczego ale wydaja mi się nieuprzejme . Moja pierwsza wizyta u ginekolozki to koszmar ! Babka byla nie delikatna i taka "chłodna" :-O No ale ten gin to juz przeginał . Jak napalony sie zachowywał :-O Az strach tam wracać :/