Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ela w potrzebie

Czy ma któś jeszcze dobre serwce i wesprze mnie ? :( moja historia

Polecane posty

Gość Ela w potrzebie

Witam Jestem Elżbieta i żałosne jest to iż muszę prosić o pieniądze( tzn. prosić o pomoc nawet o kilka złotych! Staram się jak mogę zarobić na życie ale wciąż brakuje, siedzę i szlak mnie trafia że nie ma na życie, nie ma na opał do domu pisze to ze łzami w oczach! Chodzę do lasu zbieram drewno czasem napale w domu mam teraz jakieś 11 stopni, więc nie jest źle. Ale rano jak wstanę o 4:30 czasem poleci mi łezka że tak jest zimno. Staram się w pracy jak mogę, ale to nie wystarcza, tu trzeba mieć ładną buźkę i seksowne ciało no i ciuszki, nie liczy się doświadczenie i studia. Kilka lat temu uwierzyłam, że ktoś mnie kocha i kredyt wzięłam na dom teraz spłacam go po 1200 zł miesięcznie a wypłaty mam tyle czasem 100 zł więcej się uda zarobić...... zostałam sama oczywiście mam 29 lat a on wolał młodsze! Biegam od domu do domu z ulotkami żeby dorobić, nie jestem wymagająca zjadam bułkę dziennie czasem zupę zrobię także daję radę czasem mam ochotę na jakiś owoc ale cena 8 zł jest dla mnie duża. Myślałam już o „odejściu z tego świata, ale żal mi mamy a jej wciąż mówię, że jestem szczęśliwa i że mam, co jeść. Jestem u kresu sił, jeśli ktoś ma więcej pieniędzy (może się łudzę) ale co tam ..... błagam o pomoc mam kredytu jeszcze do spłacenia 30 tysięcy ........ Będę wdzięczna jezeli ktoś podaruje mi nawet 1 zł. BZWBK 63 1090 2008 0000 0001 1879 1562

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować