Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosna18

synowe i teściowe

Polecane posty

Gość zazdrosna18

witam mam pewien dziwny problem który mnie wkurza otóż moja teściowa ma oprócz mnie jeszcze jedną synową która jeszcze do niedawna mieszkała z nami ze swoim mężem synem teściowej i dopóki mieszkaliśmy wszyscy w jednym domu to moja teściowa przychodziła do mnie i ją strasznie obgadywała i w ogóle a że to brudas a że nic nie robi a gdy się wyprowadzili na swoje to nagle się stała dobrą synową bo ona teraz pracuje i często tam do nich jeżdzi opiekować się ich córką gdy ona idzie do pracy ja teraz czuję się ta gorsza co mam robić czy to jest fair....?

Gość anianow
Witaj. To zrozumiałe, że czujesz się zazdrosna ale może nie warto sie tak przejmować. Moja teściowa też jest strasznie fałszywa. Jak przyjeżdza druga synowa to strasznie jej cukruje, a jak tylko pojedzie to zaczyna ją obgadywać, aż nie chcę myśleć co mówi na mój temat

Gość grejs keli ale
moja mama ma 3 synowe i tez jak przyjada to im cukruje a potem strasznie obgada :D tez jestem synowa i mysle, ze moi tescie robia tak samo :D ale olewam to :P

Gość pomysłowa Gośka
obojętnie czy synowa , czy teściowa:D obie BABY:P a więc obie mają niewyparzony język i genetycznie zapisane obgadywanie i ploty:D

Gość wredniucha10
czyli jak obrabiała dupę tamtej to było w porządku, a jak przestała to źle???

Gość Jakie to żałosne!
Na szczęście moją synowa widzę od wielkiego dzwonu.Myślę że nie może mi zarzucić że ją obgaduje ponieważ nie mam na to czasu ponieważ mam inne ciekawsze sprawy od plotów, na dodatek pracuję.

Gość anianow
Ta druga synowa zawsze z teściową plotkuje jakby były dobrymi koleżankami, ale dzieci samych do babci (teściowej) to nie póści. Strasznie to dla mnie zakłamane. Ja tam teściowej podlizywać się nie mam zamiaru