Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuśka19992

testy negatywne a ciąza

Polecane posty

witam mam takie pytanie czy zdarzyło sie wam cos takiego że wynik testu negatywny a byłyście w ciązy? Czy takie cos nie jest możliwe, test sie nie myli?

Gość test sie może mylić,
zwłaszcza kiedy jest nieprawidłowo wykonany lub wadliwy

tak sie pytam ponieważ od półtora tygodnia mam mdłości bóle i zawroty głowy, zwracałam 3 razy ale tylko w nocy, temperatura mi skacze raz 37,4 zaraz spada do 36,6 i potem znowu sie podwyższa ale nie zawsze, wykonałam 3 testy i każdy z nich negatywny, i podbrzusze mnie pobolewa delikatnie.

ile czasu minęło od stosunku?

od ostatniego 13 dni, wczoraj test robiłam i negatywny. A wczesniej robiłam poniewaz tabletki przyjmuje antykoncepcyjne i nie dostałam krwawienia z odstawienia, ale tez wychodziły negatywne.

po pierwsze testy robiłaś za wcześnie- domowy robi się najwcześniej po 14 dniach, a po drugie jak możesz być w ciazy,skoro stosujesz tabletki? chyba że robisz to niezgodnie z zaleceniami

stosuje zgodnie tabletki, ale czytałam ze niektóre dziewczyny wpadły stosując antykoncepcje i dlatego sie troche zaniepokoiłam i do tego te objawy nie dawały mi spokoju, a do tego ja te tabletki dostałam poniewaz miałam powiększone endometrium i od tygodnia stosuje drugie opakowanie. Dodam tez że chłopakowi nigdy nie pozwoliłam konczyc we mnie.