Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumny POlak

Tuska załatwił dla Polski 440 miliardów!

Polecane posty

Gość dumny POlak

wypada po jakieś 12 tysięcy złotych na łebka wliczając niemowlaki, czy to nie wspaniałe?

Gość galksaswa
posrałam sie ze szczęścia , to niebywały dzień dla mnie nasz przywódca i autorytet tyle nam daje , chwala jego czci

Gość dla mnie to
lepszy autoreytet niz klakenstein i jego puszczalsa bratanica martusia, ludzie o podwójnej moralności

Gość Student_student2
dumny POlak Pozostaje mi jedynie nadzieja, ze twoja wypowiedź to ironia;/ No chyba, ze naprawdę ktoś jest tak naiwny, by uznać to za sukces;/

Gość pięknanadia
Skurwielu grosza z tego nie zobaczysz :D i nie 400 a 100

Gość dla mnie to
Student_student2 nie to dramat, katastrofa w imię pisu powinniśmy wyrzec się tych pieniędzy

Gość dla mnie to
pięknanadia jak sie jest takim jadowitym nierobem jak ty to nie dostaniesz :) i widać obracasz się w takim towarzystwie.

Gość Halina z Obornik Śląskich
Zgadzam się z wami! Nie wiem jak pan Kaczyński może mieć czelność składać wniosek o wotum nieufności wobec rządu. Po prostu nie mieści mi się to w głowie!

Gość morgardo dryff monst
To niech je teraz rozda, to chyba wypadnie po jakieś 11000 na łeb. A jak nie to niech spierdala...

Gość Student_student2
dla mnie to PiS-u nie popieram, ale zobaczysz, ze i tak lwia część tych pieniędzy trafi do Niemiec i innych krajów od których kupujemy towary i usługi i nakręcamy tylko ich rozwój. tak prawda. Gdyby nie to, ze Niemcy eksportują dużo do Polski i chcieli zapewne wciągnąć nas do Schengen, aby nie płacić ceł, w życiu byśmy w Unii nie byli;/

Gość pięknanadia
No właśnie widzę jaki ty pracowity że jakimś groszami się zachwycasz w dodatku których na oczy nie zobaczysz, nie rozumiem po co ludzie zakładają takie prowokację

Gość DKupa
Dupek w końcu zrobił coś dla polski o jejciu :DDD jestem wzruszona :DDD

Gość ddumny Polak
znowu będziemy budować drogi :) i aquaparki w każdym powiecie i muzea i przystanki autobusowe, dworce, wodociągi, spalarnie śmieci hip hip hurra! nawet za gierka tak nie było a w Małopolsce będzie Olimpiada, Donald wybudował stadiony na Euro i 1000 orlików to i dla zimowej olimpiady będzie przychylny bo to dobry gospodarz, najlepszy od czasów Kazimierza Wielkiego

Fajna sumka. Ale zdaje się, że po tym jak to dostaniemy to już na przyszłość mamy być płatnikiem netto bo to miał być ostatni raz kiedy Unia nam coś dała?

Gość nie ma to jak bezimiennie
krytykować wszystko jak leci :( Tak, Tusku pojechał tam i negocjował pieniądze dla ciebie, żebyś mógł siedzieć sobie w domu i piwko pić :( Najbardziej krytykanccy są własnie takie nieroby, które z dziada pradziada tylko z MOPS-u korzystają i ciągle im mało :(

Gość Od 2 miesięcy walony w rogi
Tusk załatwił? Wziął to, co się nam należało! Za bycie krajem związkowym UE ze stolicą w Berlinie i rynkiem zbytu dla zachodnich firm te 106 mld niecałe to niedużo. Poza tym my też będziemy do kasy ładować coraz większe pieniądze. To nie darowizna tylko swojego rodzaju pożyczka.

Gość Od 2 miesięcy walony w rogi
Co wynegocjował dla mnie Tusk? Kolejne pieniądze za oddanie suwerenności? Wali mnie to. W Polsce pieniądze są marnotrawione. Zobaczymy ile z tej kasy pójdzie w łapska osób trzecich i na korupcję.

Gość cxklvkdlks
Polska największym żebrakiem europy . Tak się cieszę .

nia i tak z powrotem odbierze swoje pieniadze Polska będzie musiała zapłacić rocznie 1,5 mld euro do UE. Powód rząd Donalda Tuska nie realizował właściwej dyrektywy zaniżając standardy oczyszczania ścieków.

Dostał to co się należało a nie załatwił to po pierwsze a po drugie ta cała kasa za niedługo trafi tam skąd ją zabrano a im więcej obcego kapitału w Polsce tym szybciej kasa się ulotni :)

Gość nick nie ma znaczenia
Tusk załatwił(?) cała banda POwska rozkradnie