Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mguga

Zabójcze mleko

Polecane posty

Gość kjkjkjjjjkjkjk
to sie nie doczekasz bo laska sciemniała ile wlezie hehe tylko po co takie kity walić :D

Moje drogie, mam lepsze zajęcia niż siedzenie całymi dniami tu na kafe i odpisywanie wam. Wchodzę tu rzadko, nie jestem stałym bywalcem nie mającym własnego życia tak jak wy. Mam także lepsze zajęcia, niż zmyślanie, nie nudzi mi się na tyle, żeby wymyślać historyjki. LoLoLoLoLOLoLoLoLo- nie ma problemu, myślę, że dałoby się załatwić. Najpierw jednak poproszę o przesłanie dokumentów potwierdzających, że jesteś lekarzem. Wtedy mogę załatwić skany w celu konsultacji. W innym przypadku nie mogę udostępniać takich danych obcym ludziom. To chyba logiczne, ta kobieta nie życzyłaby sobie, żeby jakieś ciekawskie sępy to oglądały. No i teraz zjedziecie mnie, że na pewno zmyślam. A myślcie sobie co chcecie, nie interesuje mnie to. Ja opisałam konkretny przypadek, myślę, że gdybym bardziej popytała wśród znajomych być może znalazłoby się coś, co nie zgadzałoby się z moimi teoriami. Przyjęłabym to do wiadomości, jeśli źródła informacji byłyby rzetelne. Wy mi nie wierzycie- ja też nie mam obowiązku wam wierzyć i przyznaję- nie wierzę wam. Wierzę, że mleko może powodować jakieś objawy, dlatego nie jest dobre dla wszystkich, ale nie powoduje chorób. Przekonywać również nie będę, wystarczy, że wy to robicie w dość żałosny sposób, każdemu na siłę wciskacie swoje teorie. Widziałam, że udzielacie się na innych tematach i wymądrzacie o mleku. Ja szanuję ludzi, którzy szanują zdanie innych i potrafią dyskutować. A wy, niestety, nie potraficie tego. Potrafcie tylko narzucać swoje zdanie, nie mając żelaznych dowodów. Bo gdzie są wasze dowody? W jakichś nielicznych artykułach? To za mało. To nie są dowody, to są spekulacje. Pisałam już, że nie mam ochoty z wami pisać i więcej się udzielać, bo po co? Po co mam tracić swój cenny czas i nerwy na takie głupoty? Rozbrajają mnie wasze teorie i nie potrafię przestać się śmiać, czytając takie rzeczy. Poziom tej "dyskusji" (dyskusja to to nie jest, ale nie wiem jak inaczej to nazwać) jest zbyt niski dla mnie, wybaczcie. Nie musicie mnie już więcej atakować, ja nie mam zamiaru czytać więcej wątku z takimi bzdurami. Pozdrawiam i życzę miłego wymądrzania na temat, o którym nie macie pojęcia.

Gość a autorka to już totalne dno
teksty "idź się powieś" są poniżej wszelkiej krytyki:O

Gość LoLoLoLoLOLoLoLoLo
mieszanka_wybuchowa, toś wymyśliła hahaha :D takie walki to dzieciom w przedszkolu...nara :D :D :D