Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala land

PWSZ Tarnów kierunek Administracja

Polecane posty

Gość lala land

Czy ktoś z was tam studiuje ? Bo chcę wiedzieć, czy jest na tym kierunku matemtyka (oby nie) i w ogóle jakie wrażenia , studiowałam Administracje na UEK ale poległam po pierwszym semstrze przez bycie bezszczelną i matemtykę i chce znowu gdzieś iść na studia bo pracy nie ma a w domu się nudzi :(

Gość moze jakas pani sie odezwie
poległam po pierwszym semstrze przez bycie bezszczelną i matemtykę- hahahaha, wiesz a dlazcego w ogle chcesz studiowac- idz na jakies kursy fryzjerskie do studium fotograficznego, idz na cukiernika albo na projektowanie ubran do łodzi jak jestes ambitna a nie jakis chujowe studia w dodatku ty chyba nie nadajesz sie do studiowanie- no offence

Gość lala land
byłam bezszczelna w stosunku do dr od matemtyki który mi pokazał kto tu rządzi niestety ;/ nie chce iść na studium bo mam dwa kursy tego typu zrobione i nic po tym więc dlatego chce iść i zrobić pieprzony licencjat póki jeszcze mam na to ochotę czas i pieniądze ;)

Gość niebieskie maki
Ja studiuje zaocznie AP w Tarnowie, jak chcesz cos wiedziec to pisz. Ogolnie jest ok.

Gość kajzer soza
up up up właśnie jak wrażenia bo chce iść w tym roku tam, mój brat studiuje tam inf i narzeka ale ogólnie zdania są podzielone inni mówią, że fajnie a inni, że chujowo bo niski poziom, brak organizacji itd itd

Gość kjhkhkj
omijaj tarnów z daleka - dobrze Ci radzę. Więcej nie napiszę, ale omijaj to miasto.

Gość kajzer soza
Ale jakieś konkrety dlaczego ? TArnów to ogólnie przyjemne miasto ;)

Gość zbulwersowana o!
administracja jest dla ludzi bez ambicji i leni. zrobisz licencjat i bedziesz siedziec na dupie jak wiele moich znajomych. bo dla nich liczylo sie wyzsze wyksztalcenie a nie kierunek. bedziesz kolejnym bezrobotnym urzedasem.

Gość zbulwersowana o!
no chyba ze masz "plecy" to zajmiesz gdzies ciepla posadke w urzedzie miasta naprzyklad. dodam ze jestem z okolic Tarnowa.

Gość tarnowianka z przymusu
przyjemnne na chwilę ,ludzie jacyś zmuleni , mentalność pawlakowo kargulowa , knajpy puste , sklepy do 16-17 , galerie puste , roboty brak .

Gość kajzer soza
no niestety na inny kierunek nie pójdę bo mnie nie interesują poza tym matura też nie najlepiej zdana i raczej się nie dostanę na te, które bym chciała więc zostaje administracja ;) Ogólnie Tarnów nie jest zły nie zatrzymywałam się tam na dłużej byłam na kilku imprezach i to wszystko ale jakoś specjalnie mnie nie zraziło do siebie ;) ale nie chodzi o miasto mieszkać tam nie będę chodzi mi o PWSZ :D

Gość gość
witaj, ja ze szczerego serca odradzam ci ta szkołe zaraz powiem dalczego. MOja córka zapisała sie na admin. bardzo cieszyła sie z dostania na ten własnie kierunek Na drugim roku była mocno rozczarowana bez jej zgody zapisano ja na kierunek na który nie myslała isc bo gdyby była tym choc troszke zainteresowana to wybrała by ekonomie a tu bez jej zgody zapisano ja na kieunek karno skarbowy szok pytam DLACZEGO ?bo nie ma chetnych ?to damy tych najsłabszych!!!! czemu ,czy ktos z łaskawej uczelni pytał ja czy chce albo na wstepie powiedział ze zapisy na dany kierunek bedzie uwarunkowany srednia z I roku,Jestem bardzo zła zmarnowala dwa lata jest załamana i niechce juz znac tej szkoły.BY udzielono Ci ajka kolwiek informacje to musisz sie bardzo nisko kła\niac a i tak udaja ze cie nie widza .Zastanów sie bys potem nie zalował. Zyczliwa kolezanka

Gość gość
Chyba chodzi ci o specjalizacje a nie kierunek. Przeciez to dosc normalna praktyka, ze jak jest wiecej chetnych niz miejsc na specjalnisc to jakos musza to ogarnac. Sa 2 opcje: kto pierwszy ten lepszy, albo wg osiagniec.

Gość matura to bzdura
ja się w tym roku wybieram na administrację do PWSZ w Tarn. .. składam też papiery na romanistykę bo miałam francuski w średniej i myślę że to bardzo przyjemny, ciekawy język, poza tym uwielbiam tłumaczyć, .hmm. sama nie wiem co lepiej studiować.. admin. czy francuski? ktoś coś doradzi??