Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapamietajcie panowie

Prawdziwy mezczyzna nie zastanawia sie kto byl przed nim, ...

Polecane posty

Gość do widac, ze boli was panowi
ja chce porzadna kobiete, a nie taka co spala z wieloma facetami. sam jestem porzadny

a jak spał z dresiarzem a nie facetem po studiach to juz jest gorsza? a potem narzekacie że kobeity to materialistki, jak bierzecie wyrachowane "kobiety"

Gość
klucz który otwiera wszystkie zamki jest zajebisty zamek do którego pasują rożne klucze jest do dupy :)

Gość 0000987777
do donkapatke - a dobrze swiadczy o facecie jak spal z wieloma pustakami i lampucerami ??

Gość widac, ze boli was panowi
ja tez jestem porzadna kobieta i chce takiego co nie spal z wieloma kobietami, chce porzadnego faceta a nie puszczalskiego

Gość
no to może się umówisz z jakimś chętnym stąd? tutaj pełno prawiczków.

Nie interesuje mnie co inni robią, ważne że ja wiem co robię i że nie gryzie się to z moim sumieniem.

Gość lubię motyle
porządny facet co ma duże doświadczenie - błąd logiczny

Gość Faceufd
" wlasnie, faceci sa nielogiczni sami byscie sie rzneli ile by sie znalazlo duup, a kobietom nie pozwolicie, ... tylko chyba z kobietami wlasnie sie rzniecie, nie ? " Powiedz to mężczyzną, którzy czekają na poważne uczucie i dla tego są jeszcze prawiczkami, z którego to stanu kobiety tak się naśmiewają. Kobiety gardzą mężczyzną jak nie uprawiał seksu szczególnie po 22/23 roku życia.

Gość ludzie a co tak w
ogóle chodzi,a od kiedy to taka która ma duży przebieg spojrzy na takiego,któremu z jakichś tam powodów to przeszkadza

Gość oplkuu
"widac, ze boli was panowi ja tez jestem porzadna kobieta i chce takiego co nie spal z wieloma kobietami, chce porzadnego faceta a nie puszczalskiego " Tu ewedentnie dajesz znak, że musi być conajmniej jedne kobieta na koncie.

Gość widac, ze boli was panowi
Trent Easton 2 - nie chodzi o umawianie tylko o to, ze faceci oczekuje czegos co sami nie spelniaja, a ile jest takich facetow w spoleczenstwie jak na kafe , 1%, 5 % ? ile jest takich co sie nie puszcza i to dlatego ze sa brzydcy wiec nie maja mozliwosci a nie bo maja zasady czy zachamowania !!!!

Gość ludzie a co tak w
up

Gość lubię motyle
ja jestem przystojny, i nie sypiam z kobietami do których nic nie czuję bo nie potrafię tak oraz jestem aspołeczny

Gość oplkuu
Jeśli myślisz, że facet jest prawiczkiem tylko dlatego, że wygląda jak ogr albo jest psychicznie chory czy walnięty to gratuluje środowiska w jakim się wychowałaś, rodzice widzę też mieli pewnie swój udział w tym. Widać, że dzielisz mężczyzn na superowych, pięknych i cudownych- ruchaczy i brzydkich, głupich, posranych, debilnych - prawiczków. Można Ci tylko współczuć.

Gość widac, ze boli was panowie
oplkuu - prawiczki nimi sa bo albo sa brzydcy i odtracani przez kobiety albo maja problemy emocjonalne ze soba, nie twierdze ze rownoczesnie sa glupi czy tepi, a ruuuchacze super, czyba prawictwo ci udezylo po glowie i jak kazdy prawik uzalasz sie zalosnie nad soba.😴

Gość oczeń wrawno
smardz był przed

Gość widac, ze boli was panowie
facetow dziele na porzadnych i na puszczalskie koorvy

Gość oczeń wrawno
widac, ze boli was panowi smardz

Gość oczeń wrawno
widac, ze boli was panowi to zza wysoko dla ruskich

Gość lubię motyle
w zyciu spotkałem tylko 2 lub 3 kobiety z którymi chciałbym być, reszta się dla mnie nie liczy, według was powinienem się brać za takie co nic do nich nie czuję tylko po to aby sobie poużywać?

Gość mmmmmnnbbvcxz
lubię motyle - nie uwazamy tak, sam tak uwazasz🖐️

Wiekszosc facetow tak postepuje. Gdyby facet chcial uprawiac seks wylacznie w polaczeniu z uczuciami, to wiekszosc kobiet musialoby poprzestac na wibratorze.

Gość henk1
Może nie boli,ale raczej upadla całą cywilizację.Po co ma walczyć o kobietę skoro SAM mu się pcha pedał.Oczywiście wolałbym wrócić z polowania i powiedzieć masz kobieto gotuj ! bom głodny,ale to też już minęło.Kilka wieków temu facet nie surfował komórką ale koniem i wywijał szablom.Wy kobity chcecie mieć kieckę to klikacie i już kupiona.Kiedyś trzeba było poczekać na zbiór lnu i dopiero zimą zabierano się do szycia.A te biedne Gęsie obdzierające z pierza !!! .Która z was robi poduchę !!! ? żedna. Wy też się zmieniłyście tylko tego nie WIDZICIE.nASZCZĘŚCIE JESZCZE POTRAFIĘ ZROBIĆ Z igły widły.

Gość lubię motyle
kiedyś wystarczyło być silnym i potrafiącym coś zrobić aby postawić dom, dzisiaj trzeba być cwaniakiem i skurwysynem aby kantować ludzi i robić pieniądze