Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapamietajcie panowie

Prawdziwy mezczyzna nie zastanawia sie kto byl przed nim, ...

Polecane posty

a moim zdaniem i ilość i jakoś, bo w tym wypadku jedno zahacza od drugie.

Hmmmm... W tytułowej tezie mimo wszystko jest dużo prawdy... tylko trzeba pamiętać,by OBIE strony o tym pamiętały (a dokładniej,by to obowiązywało w obie strony). To,że panna miała kilku przede mną,to mogło znaczyć wszystko: że była niestała w uczuciach lub że jest naiwna i trafiała na sk...li.Poza tym to,że ja jestem z nią teraz,to nie znaczy że ona zawsze była moja; jest moaj TU I TERAZ,ale np. gdzieś indziej w 2009 roku była związana z kimś innym I TO JEST TEŻ CZĘŚĆ JEJ ŻYCIA.Tego się nie zmieni :) Natomiast faktycznie dużo zalezy ode mnie,czy powiedzmy w 2015 dalej będę aktualną częścią jej życia ;)

żabciu, niektórzy muszą przekonać się na własnej skórze, nie każdy jest inteligentny 🖐️

no widzę że definicję prawdziwego mężczyzny sprowadziliście do samego seksu. tylko powinszować.

najlepiej przeszłosc sie nie liczy tylko miłosc , nie wazne czy panna sie puszczała na imptrzach czy miała sponsorów bo wazniejsza jest przyszłosc , facet swoją miłoscią do takiej panny sprawi ze ona sie zmieni

ach te twoje merytoryczne argumenty żabciu 😴 no ale czego sie spodziewać po kimś kto tylko szczekać potrafi 😴

Gość przeszlosc seksualna
jest bardzo wazna

a ja lecę się szykować do wyjścia, więc chyba sobie dziś nie pokibicujecie :P ­ miłego wieczoru na kafe i marzeń o szatynie, nieszczekający, lecz zaledwie skomlący o zainteresowanie fikusiu 🖐️

Gość JAK WIDAC ZAWSZE TO SAMO
czemu faceci ZAWSZE MUSICIE odwracac kota ogonem ??? Mowa o prawdziwym mezczyznie, a wy wtedy o kobietach😴 .. gdy jest temat o facetach, o tym co zlego robia, to wtedy panowie jedyne co maja do powiedzenia, a raczej usprawiedliwienia sie to zalosne wolanie do ksiezyca ze "kobiety tez nie sa lepsze" wytykanie bledow bla bla bla 💤 jak wy sie panicznie boicie przyznac do swoich ulomnosci:O

tutaj akurat mają rację. trzeba brać odpowiedzialność za swoje wybory, a jak listę byłych kochanków czy tam "partnerów" masz długą jak rolka papieru toaletowego to musisz się liczyć z tym, że to zostanie wzięte pod uwagę. :)

"To chyba meska duma sie nazywa." Zgadza się. Prawdziwy mężczyzna MA DUMĘ. Cieć który nic nie znaczy i jest kompletnie bezwartościowy dumy nie ma. Facetowi bez dumy wszystko jedno, ile kolesi przed nim posuwało jego pannę, on się cieszy, że w ogóle może spijać resztki po uczcie lepszych od siebie.

Prawdziwy mężczyzna zatrudni ekipę sprzątającą :classic_cool:

Chcialbym doprecyzowac. Mi chodzilo nie o to, czy miala 100 czy 1 w zwiazku, tylko kim byli Ci ludzie - w znaczeniu czy nie byly to jakies osoby, ktore moglyby np. zepsuc reputacje nastepnemu partnerowi.

a według mnei jak ktoś zmienia partnerów/ki co chwilę to nei jest to ktoś dla mnie, niby nei liczy sie ilość ale zmienność w uczuciach (albo brak uczuć względem byłych partnerów) i traktowanie seksu przedmiotowo odrzuca mnei an kilometr

Gość widac, ze boli was panowie
jak kobieta miala innych przed wami, a co ma powiedziec kobieta jak posuwaliscie wiecej niz psy na osiedlu:O ??? Szkoda, ze nie widzicie, ze to w dwie strony dziala.

widać - ale ty wiesz, że w tej chwili więcej jest tu postów kobiet, prawda?

Gość widac, ze boli was panowie
nie kazda chce ruuchacza jakich nie brakuje w polskich spoleczenstwie. Polacy nie wstydza sie na dziwki chodzic, wrecz sie szczyca licznikiem zaliczen - zenada:(

Nie, nikogo nie boli, ze kobieta miala wczesniej facetow, pod warunkiem, ze byli to ludzie na poziomie:) Zawsze to plus wiedziec, ze wygralo sie z kims wartosciowym:)