Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiemcozrobicmam

odleglosc

Polecane posty

Jestem kolejna zdesperwoana idiotka ktora kocha swojegoo faceta pomimo tego, ze ten ma ja w dupie. tak. jest wlasnie taka! co zrobic zeby on sie ogarnac? zeby moje slowa zaczely do niego trafiac? zeby przestal spac po 16 godzin dziennie? zeby przestal grac w gry? zeby wniosl cos do naszego zwiazku ? zeby zaczal byc romantyczny? zeby przestal klamac i zeby przestal sie wydzierac i odwracac kota ogonem jak go na tym przylapie? jak mam zaufac? jestemy ponad poltora roku razem w ZWIAZKU NA ODLEGLOSC! 8 mieisacy- idelane. reszta- niesamowita klapa. ciagle klotnie, wrzaski. wiem, ze odlegosc wszystko niszczy. jeszcze poltora roku rozlaki i mozemy byc razem. ale ja nie wiem czy wytrzymam. a jesli wytrzymam, czy bede miec z nim wspolnego tematy po tym wszystkim co przeszlismy? KOCHAM GO ! jestem sflustrowana, zdesperowana i poszukuje szczescie, ktorego nie mam ! czuje sie jakbym byla...wypalona? czuje ze to ze jestesmy razem to tylko moja zasluga bo on jest ciota:O ktora mowi mi ze mozemy sie poklocic za godzine bo musi sie zdrzemnac. a ja przez ta godzine flustruje sie jeszcze bardziej i moj gniew nie ma konca. BOZE! utknelam w bagnie i nie potrafie z niego wyjsc...klamca...

proponuję żebyś kupiła mu kolejkę, wiesz taką na baterie, gdzie jeżdżą pociągi i można ją rozbudowywać... przestanie spać i grać w gry

Gość do autorki tematuuuuuuuuuuu
mam podobna sytuacje, mozemy pogadac?

Gość onatakma
mam to samo, teraz sie pokłociłam z nim i mi smutno :(((

to nie odlegloc wedlug mnie psuje a charakter tego faceta . Co zrobic? A nie meczyc sie i dac sobie spokoj z nim , tym bardziej ze nie jestescie malzenstwem .Tak sobie na dzien dobry zycie niszczyc? Lepiej byc sama niz w kiepskim zwiazku . Tak ja uwazam .