Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

jaki jest wasz plan dzienny ?

Polecane posty

Gość ble ble skończ już
zakładać te tematy

Hmmm... wstaję skoro świt, idę do pracy, wracam z pracy, jem obiad i oglądam w TV "Katastrofy w przestworzach", "Polarni piloci" i czasem "Pogromcy mitów". Potem zależy, jak jestem bardzo zmęczony to idę spać, a jak nie to onanizuję się jeszcze i dopiero idę spać. Tak wygląda moje życie w dni robocze. W weekendy natomiast wstaję koło południa i siedzę przed komputerem słuchając muzyki, czasem w weekend pojadę do kolegi z którym wypijam kilka piw albo wódkę i wracam do domu pijany w trzy i pół dupy - ale to tylko w soboty. W niedzielę nie piję :classic_cool:

Gość Trent Easton orange
I ble Ble spierdolil jak zwykłe

Gość Trent Easton orange
halo!

Wstaje czasem nawet jak jest jeszcze ciemno (w lecie) jade najczęściej na jakieś zadupie i patrze jak postępy robót, potem pogadam z "kołczem" i z moim klientem, który jak zwykle wybrzydza, w między czasie robie przelewy i telefony :o no i wracam do domku uśmiechnięty ;) a w weekendy to niech już pozostanie moją tajemnicą co robie :D

Gość a ty co niby robisz
w pracy w życiu nie byłeś, jesteś tylko pasożytem :o tylko konia walisz jesz i śpisz

Gość Pan Kracy
Ja śpię do 10:00 potem oglądam telewizję. Usmażę sobie czy to pierogi czy to krokiety z Biedronki. O 15 wstaję i zrobię trochę porządków żeby mama nie myślała że cały dzień leżałem w łóżku. Potem siedzę przed komputerem do 2 w nocy