Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna smutnaa

wlasnie sobie uświadomiłam, ze moje najwieksze marzenie sie prawdopodobnie

Polecane posty

Gość bardzo mi się to podoba
swietnie to napisałaś, bajka poprostu

taka jedna smutna dziewczyno znajdz sobie jakieś pozyteczne zajęcie, idz do kosmetyczki, na siłkę. Pomyśl jakie masz szczescie, ze jestes wolnym czlowiekiem bez zobowiązań. I przestan majaczyć o mężu i bachorach

Gość ehhhmm
Dziewczyno masz dopiero 23 lata, ja mam 32 nie mam faceta i co mam powiedzieć?

Gość taka jedna smutnaa
napisalam tez inny, chyba nawet lepszy: moj Ty mezu drogi wloz mi miedzy nogi swojego siusiaka i zrob mi dzieciaka albo nawet dwoje -chlopca i dziewoje, bedziemy z rodzinka jesc kanapki z szynka bede szyc, prasowac i ciebie masowac, prac, przebierac dzieci, wyniose tez smieci, i piwko ci kupie, a Ty lez na dupie, bo rodzina przeciez najwazniejsza w swiecie!

Gość ja tez nie mam
a wiesz ile osob chcialoby cofnac czas i byc na Twoim miejscu? Miec przed soba czysta karte, cale dorosle zycie...

Gość ujgfrfgd
Autorko polecam Ci film "Rodzinka pl" ja o takiej rodzince marze

do Pani casablanca... Czy pani wie że jest pani pusta jak bęben z tymi swoimi przemyśleniami? Czy pani wie że niemożna krytykować drugiej osoby tylko za to że ma inne pragnienia? Inne niż pani? pani mnie nazywa mondzolem czy czymś tam bo niewiem co to urodzić dzieci i wychowywać? Co do urodzenia to niewiem. Ale za to moja żona wie. Rodząc czwórkę dzieci to napewno już trochę załapała o co chodzi. Natomiast z wychowywaniem to i mnie się tej wiedzy lizneło. Dwoje naszych dzieci jest w starszym wieku niż my gdy się pobieraliśmy więc niepierdol mi ty pusty bębnie że niewiem o czym piszę.

Gość krrruuur
dziewczyno, ja w Twoim wieku nie miałam pojęcia co to jest zwiazek,potem był jeden krótki, a od 24roku zycia poznałam obecnego narzecvzonego i bierzemy we wrzesniu ślub (teraz mam 26) i też wydawało mi sie ze będe starą panną. co więcej nawet nie pozwalałam sobie na marzenia bo twierdziłam że jestem taka beznadziejna, tymczasem znalazłam wspaniałego dobrego człowieka który pokochał mnie a ja jego :) także nie trać nadziei, wszystko może sie zmienić o 180stopni

Gość makaron_lubell@
Pani casablanka czy jakos tak. To,ze twoj wybor zyciowy okazal.sie damskim bokserem i psychopata to tez po czesci twoj wubor. Nie trzeba bylo leciec na kase i wygodne zycie. Gdybys inaczej wybrala docenilabys fakt,ze urodzilas zdrowe dzieci. A ten komentarz...idz do kosmetyczki itp itd.. zycie niczego cie nie nauczylo.

tą casablancę nic pewnie nienauczyło życie,i myślę że facet zrozumiał że trzyma w domu pasożyta i pogonił w cholerę z domu.teraz ten pasożyt chce uświadamiać innych. Niech pokaże co sam osiągnął.

arecki czy jak ci tam----nie stać Cię na bardziej przemyślany komentarz skoro taki mądry jesteś ? Uświadamiam biedną nieświadomą dziewczynkę, ze wlasna rodzinka to nie taka sielanka :D Kiedyś rodziny były inne, inni byli faceci, odpowiedzialni, dbający o rodziny a teraz to zwykli nieodpowiedzialni chloptasie. Myślisz, ze Twoja zoneczka jest taka szczesliwa za jaka ty ja uwazasz ? wątpię. Nie raz by ci powiedziala, ze rzygać jej się chce od tego zycia z Tobą :D I nie wiesz chłopie o czym piszesz. Faceci (nie mowie o facetach samotnie wychowujacych dzieci) nie maja pojecia o wychowaniu dzieci!! Chłopie gdybym ja Ci pokazała moje osiągniecia to byś z podziwu nie wyszedł. makaron------mój ex mąż jak go poznałam nie mial na czole napisane "psychopata" więc nie komentuj niedorobiona łajzo.Autorka zamiast majaczyć o mężu i dzieciakach niech się lepiej weźmie za coś ciekawszego. I moja rada, niech się przejdzie do sądu i popatrzy jak od godziny 7.30 do popołudniowych co 25 min odbywa sie sprawa o rozwód :)

Casablanka, skad wiesz,ze jestem niedorobiona lajza?:-) Tak sie sklada,ze niczego mi nie brakuje. Wyglad mam, mlodosc tez, dobra prace, meza,ktory mnie szanuje i wspiera we wszystkim i pieknego,zdrowego syna o ktorym nigdy zle nie mowilam i nawet nie powiem. A ty co masz? alimenty od brutala i same zle doswiadczenia bo z tego co pamietam na innym topiku pisalas,ze nawet do pracy sie nie nadajesz. Cale zycie jestes zalezna od innych wiec niedorobiona lajza jestes ty!

Gość jesteś nic niewart
Do autorki: nic nie zdziałasz, jeśli będziesz się czuła niepełnowartościowa i niekompletna bez faceta. Oni uciekają od takich, gdzie pieprz rośnie! Wiesz, jaka dziewczyna jest sexy? Spełniona. Taka, która ma własne zainteresowania i świat jej się nie zawali, jeśli będzie sama. Uśmiechnij się :) Jeśli nie wiesz, co mogłoby Cię zainteresować, na początek idź na analizę kolorystyczną, polecam :D Może jakaś nauka makijażu, analiza szafy?... Już sama poprawa wizerunku Cię podbuduje. Czy Ty coś studiujesz, uczysz się? Jesteś, kurczę, jak Stefcia Ćwiek :D Ech. Zajmij się sobą, bo na facetów masz czas, jeszcze nie ma seksmisji ;)

skąd wiem ? czytam Twoje wypowiedzi i po nich to ewidentnie widać :) taaak taaak tu tez jedna taka była, mądrą się pisała jak ty, urody niby tez jej nie brakowało, dzieci jej były wybitne, życie jak z bajki, kochający mąż itd ha ha ha aż w końcu się wydalo kim ona jest, wrzucili tu jej foty i wtedy wyszlo szydło z worka :D i tak zapewne jest z toba :) wiec nie wciskuj mi tu bajek jaka jestes oh ah i jakie życie masz cudowne.

Haha zabawna jestes casablanka. To,ze tobie zycie dało w dupe to nie znaczy,ze inni tez tak maja. Moje zycie jest super bo umialam docenic dobre serce innych. Dbam o siebie i rodzine wiec wszystko uklada sie jak najlepiej. Przestan widziec w innych zlo i zaklamanie bo za jakis czas znienawidzisz i siebie..

casablanca. Właśnie te komentarze pokazałem żonie. Kazała mi napisać ci coś od niej. Nienapiszę wprost bo moderator zablokowałby mi IP. na conajmniej miesiąc. A tak od siebie. Możesz robić co chcesz.my nadal dajemy sobie buzi jak idziemy do pracy,jak wracamy, na dziękuję za ugotowany obiad,za to że jesteśmy razem.uwielbiamy być razem. Chodzić na grzyby.na ryby.pogrilować na działce.. A ty co masz? Taka cwaniara jesteś a faceta dobrać nieumiałaś?. Więc jeśli autorka pisze o swoich marzeniach to przynajmniej się niewpierdalaj ze swoimi mądrościami. Swoje życie spierdoliłaś więc morda w kubeł i nie doradzaj innym.

ha ha ha no teraz mnie rozbawiliście do łez :D arecki ---- współczuje ci chłopie, skoro nie pojmujesz tak prostej kwestii jak publiczne forum to juz wyobrazam sobie jak twoje marne zycie wyglada. Wiesz co to jest publiczne forum ??? Widzę, ze nie wiec ci napisze. To miejsce gdzie kazdy ma prawo wyrazić swoją opinię a takie łajzy jak ty nie maja prawa nikomu tego zabronić. Druga wazna rzecz to taka, ze ja do ciebie nie napisałam tylko do autorki :) a ty swoim spinaniem sie pokazujesz jakim idiota jestes. Teksty typu "morda w kubeł" mozesz kierować do swoich dzieci albo pozal się boże żoneczki. To bardzo wzruszajace, ze pokazujesz zoneczce swoje wypociny. Nie pisz mi co robisz ze swoja baba bo mnie to człowieku nie interesuje. Chcesz wiedzieć co mam ? Oj mogłabym wymieniać w nieskończoność, ale nie jestem taka zalosna jak ty zeby na temacie autorki o tym pisać. Więc weź się debilu ode mnie odpieprz a jak chcesz sie tu udzielać to dawaj porady autorce bo to jej temat. A ja bede jej pisać co mi się podoba. makaron - nie tylko mi życie dało w dupe (jak to piszesz), znam takich ludzi tysiące i mam prawo pisać o tym autorce a ty swoje marne majaczenia zostaw dla siebie albo dla swojego przepieknego synka.

Gość do areckiego
arecki Ty chyba mylisz swiat wirtualny z realnym :D