Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowy gatunek

Nie idealizujcie prawiczki kobiet

Polecane posty

Gość Nowy gatunek

Wydaje wam się, że kobiety są takie atrakcyjne i czyste. Jest zupełnie odwrotnie. Ja na przykład mam całą torbę skarpetek i zmieniam je codziennie, podobnie jak bieliznę. moje skarpetki są bawełniane i oddychają. Kobiety zmieniają rajstopy raz na kilka dni i to z tworzywa sztucznego. Ich nogi cuchną niemiłosiernie. Ja się żywię normalnie. Wiele kobiet żre trawę i otręby. Mdły smród ich stolca przyprawia o mdłości. Ja mam fiuta na wierzchu, łatwo i dokładnie mogę go umyć. Kobiecie trudniej dbać o higienę. W środku nie może się ciągle myć, bo naruszy florę bakteryjno - grzybową i będzie miała infekcje. Do tego łatwo się tam poci i wydziela śluz w majty. Nigdy nie uprawiam seksu z niewykapaną kobietą, bo one mają syf w butach i syf w majtkach. Mężczyzna myśli logicznie, przewiduje konsekwencje i ruchy do przodu - jak w szachach. Kobieta tego nie potrafi, kieruje się emocjami i co będzie, to będzie. baby gadają, po to, żeby gadać i nie zamykają im się buzie, nie ważne co mówią i czy to ma sens. Muszą się komunikować głosowo, żeby się nie zgubiły. Coś jak sygnał latarni morskiej we mgle. kobiety są jak ładne opakowanie. Wyobraźcie sobie sytuację: Kurier przynosi wam pudło, szare, może białe z niebieskim nadrukiem, a w środku jest piękny i wypasiony laptop. A kobieta? Wyobraźcie sobie, że kurier przywozi wam strasznie kolorowe pudełko z Allegro, z żywymi obrazkami, opisami funkcji na pudełku i czego to coś w środku nie ma. Otwieracie pudełko, a w środku kolorowy, chiński komputerek dla dzieci. jego funkcjonalność jest mocno ograniczona, co chwila się psuje. Jak spojrzycie z daleka, to wygląda bardzo ładnie i kolorowo, ale jak się przyjrzycie z bliska, to zobaczycie niedociągnięcia łączeń, niespiłowane odlewy. jednym słowem tandeta. I kobiety właśnie są takimi niedorobionymi bublami. Z daleka wygladają ładnie, ale jak się z bliska przyjrzycie, to czar pryska. Jak je poobsługujecie, to sobie zdacie sprawę z ich ograniczonych możliwości i tego, że jako dziecięce komputerki, ciągle odgrywają te same wkurwiające i drażniące uszy melodyjki. Tak więc prawiczki pamiętajcie. Kobiety robią dużo szumu i uważają się za nie wiadomo kogo, a tak naprawdę są żałosnymi i upośledzonymi stworzeniami, które bez mężczyzn,albo by wyginęły, albo do dziś siedziały na drzewach i wpierdalały liście. Rozumiem, że macie taki wyidealizowany obraz kobiet, bo szaleją hormony i chcecie zamoczyć pędzel. Ale jak już zanurzycie kutasa tysiące razy w dziesiątkach kobiet, to diametralnie zmienicie zdanie o nich. Mamy z nimi ciężki los i jesteśmy dla nich trochę jak ojcowie. Musimy słuchać ich dziecinnego paplania, głupich pomysłów. Musimy po nich naprawiać błędne decyzje, musimy znosić ich rozchwianie emocjonalne i humory. Musimy do nich podchodzić z pobłażaniem, jak do dzieci. Tylko po to, żeby sobie poruchać. Dziękuję za uwagę 🖐️

Gość kgysd54
A co to >> 🖐️

Gość kgysd54
Nie szkodzi, odgrzewam parówki, chcesz trochę ?

Gość kgysd54
/btw. byłeś kiedyś w grudniu nad morzem?

Gość Samo sedno
Święta racja. Takie właśnie są kobiety. I jeszcze do tego rozwiązłe i wyrachowane. Lepiej takiej zapłacić i nie musieć ciągle wysłuchiwać narzekania.

Gość A haha :P
09.02.2013] 18:44 [zgłoś do usunięcia]kgysd54 A co to >> 18:46 [zgłoś do usunięcia]kgysd54 Nie szkodzi, odgrzewam parówki, chcesz trochę ? 18:48 [zgłoś do usunięcia]kgysd54 /btw. byłeś kiedyś w grudniu nad morzem? - O to przykład bezsensownego paplania o niczym i przeskakiwania na różne tematy, bez sensu. do tego jeszcze prezentuje kulinarne umiejętności współczesnych Polek :D

Gość Noga kuternogi
:D

Gość haha123
koleś ty chyba dawno pędzla nie zamoczyłeś albo skarpetek nie zmieniłeś

Gość Noga kuternogi
Odezwała się jakaś urażona locha, bo ktoś napisał prawdę :D

Gość Noga kuternogi
autorze sama racja to co piszesz, obciagne ci jesli chcesz 👄

Gość niekochamtoperzakochamnietoper
taaaaak, baba z wozu koniom lżej :p, :P, :P

Gość Noga kuternogi
Dziś na Kafeterii same prymitywy i dlatego nie podejmują intelektualnych tematów.

Gość Noga_kuternogi
Bez baby masz wolność, masę czasu, hobby, kumpli i jeszcze nikt cię nie zagania do sprzątania dokładnie wtedy, kiedy jesteś czymś bardzo zajęty i nie drze z tego powodu ryja ci nad uchem od samego rana 🖐️

Gość flora bakteryjno-grzybowa
:classic_cool:

Gość Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
Bardzo słuszny wywód :D Dodam tylko, że do łez rozbawia mnie to, że to faceci muszą się STARAĆ i ZABIEGAĆ aby one rozłożyły przed nimi nogi - skoro to kobieta jest stworzeniem w 1000 % seksualnym i z dobrego seksu czerpie o niebo więcej przyjemności niż mężczyzna! A one łaskę robią i nie raz i nie dwa szantażują facetów sprawami łóżkowymi :D 🖐️

Gość fragmnet
Jak powszechnie wiadomo - kiedy Pan Bóg stworzył Mężczyznę - był zadowolony ze swego dzieła. Kiedy jednak stworzył kobietę - podrapał się po głowie i rzekł (był): "ale ty to będziesz się malować" :D niskie, brzydkie i śmierdzą = buty na obcasach, kosmetyki i perfumy :D

Gość jkhgkhj
to spijajcie sobie z kutasow swoje madrosci we wlasnym gronie a od kobiet wara!

Gość jkhghj
ja np codziennie i conocnie spijam pożywne nasienie z pędzla mojego tate oraz jego drugiego męża :) :classic_cool:

a wiece faceci kto ma największy problem z sytuacją jaką przedstawił autor tematu? WY. Bo są też faceci, którzy szanują kobiety (najwyraźniej nie byli zranieni) i kobieta sobie takiego faceta znajdzie. A reszta panów będzie siedzieć na kafeterii i siać propagandę jakie kobiety to są syfiaste i niepotrzebne światu.Pozdrawiam i zostawiam Was panowie poplotkujcie sobie :D

Alessandro del Pieropowiedz to swojej dziewczynie/narzeczone/żoniechojraku ;]

Gość Alessandro del Piero
właściwie do przytulenia czy całusa kobiety też nie są potrzebne, mi wystarczy szmina mojego psa Azora 👄

Gość Fall
no cóż to jest tak. testosteron produkowany w jajkach jest potrzebny do rozwoju ludzkości. jest też nieodłącznie złączony z seksem. dlatego maszyna do noszenia i rodzenia dzieci oraz tabletki niszczące popęd seksualny zniszczą też całą ludzkość. :)

Gość Fall
Kto mnie wyrucha ? :)

Gość mortkkia
up

Gość maggicianna
up

Gość nietonie
Alessandro del Piero Napisałeś dokładnie to co myślę. Obserwuję swoich znajomych, kuzynów i tak właśnie jest. Już nawet glupiego piwa nie może się napić jak człowiek albo zagrać z kumplem meczu na konsoli żeby nie usłyszeć jazgotu: ''które to już ?!'' ''ja chcę oglądać M jak Miłość'' a nie jakieś wasze durne mecze''