Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mądrymężczyzna

odpowiadam na pytania - na każdy temat

Polecane posty

Gość mądrymężczyzna
gry komputerowe same w sobie nie, ale spędzanie kilkanaście godzin przed komputerem dzień w dzień tak w biurze - rozumiem czy brunet jest pewny siebie? maz jego nr telefonu, gg, skype, email?

Gość mądrymężczyzna
może i pisze pyk, ale to oznacza, że ma troszeczkę poczucia humoru

wydaje się pewny siebie ale nie jest duszą towarzystwa, raczej konkretny facet nie mam żadnego kontaktu

Gość mądrymężczyzna
zadaj sobie najpierw pytanie czy chcesz uwieść faceta , z którym pracujesz - to ryzykowne gdyby coś nie wyszło zdobądź kontakt zadawaj pytania co robił dziś, wczoraj, na weekend jak wspomni, że był z dziewczyną gdzieś, to będziesz wiedziała jeśli sedzi w domu i zamula, zaproponuj coś ale powiedz, że Ty idziesz, jak chce może też przyjść

Gość mądrymężczyzna
nie, jeśli zrobisz to odpowiedni i jeśli nie będzie dziwnie wyglądało\ no ale skoro wiesz lepiej, jako kobieta... to sama kombinuj

Gość henk1
Gdybyś był mądry to byś odpowiadał na wszystkie pytania.

Gość mądrymężczyzna
widocznie nie umiesz normalnie rozmawiać. masz go podpytać, wybadać, a nie przesłuchiwać. nie wiem co w tym dziwnego, wiele osób pyta się innych jak spędziło czas, to miłe i pokazuje, że komuś zależy

Gość biedronnnnix
lubisz w anusa?

Gość henk1
Dobra mądry.Dziewczyny zobaczcie jaki on mądry. Pytanie dla ciebie ;Po czym pozna kobieta że jest gotowa do zapłodnienia ?

Gość kroła
czy sądzisz ze donald tusk zdobedzie wladze nad swiatem

Gość henk1
Mądry tego nie znajdziesz w internecie !!! nie klikaj .

Gość henk1
Mądry !!!! następne pytanie ,Jaki kwiat nie jest kwiatem a mimo to jest kwiatem ? Dziewczyny,ale on mądry. czekam

Tu jakoś często są takie tematy "jestem zołnierzem, jestem lekarzem, jestem mądry i... odpowiem na pytania" Zawsze wieczorami :D Lubisz się tak bawić co?:>

Gość henk1
Mądry !!! ostatnie pytanie ; W jakiej temperaturze powinna być odlana głowica silnika benzynowego aby wytrzymała temperaturę spalania gazu LPG ? dZIEWCZYNY ! ALE ON MĄDRY siedzi i klika to znaczy szuka bo nie wie. No madry czekam ! masz 3 pytania.

Gość mam pytanko !!!
po czym poznac czy podobam sie danemu mezczyznie ?

Gość Fall
zadam pytania dot. poglądów Korwin-Mikkego. według niego dobrą cechą mężczyzn jest to, że lubią iść pod prąd. dlaczego więc pochwala działanie zgodne z zasadami tego świata, tzw. naturalnym porządkiem. czy żyjąc w ten sposób ludzkość do czegoś dojdzie? a może człowiek powinien próbować coś zrobić z tymi zasadami, bo one nas ograniczają?

Gość henk1
Słuchajcie ,Mądry nie może odpowiedzieć na moje 3 pytania więc nie zadawajcie mu pytań !!! on bierze was pod szpic .A Tobie mam pytanko to ja odpowiem,Po jego spojrzeniu ,twarzy (zaczerwieni się) po objechaniu wzrokiem zauważysz u niego zadowolenie.

Gość henk1
Hej mądry gdzie jesteś ?

Gość mam pytanko !!!
henk1 - a jesli sie nie czerwieni i nie pokazuje zadnych emocji na twarzy tylko sie patrzy ? to "po prostu" sie patrzy czy podobam sie jemu ?

Gość henk1
Miągwa zastąp mądrego bo mądry uciekł,a Ty jako lekarz musisz znać odp,na moje pytanie ,które miał mądry.czekam

Gość henk1
Po prostu się patrzy i wstydzi zagadać.Jest onieśmielony własną postawą i zmianą położenia członka.

Gość henk1
Martunia 321,myślę że lepiej pojedyńczym obniem ale to zależy od skupienia wroga.Przy strzałach seria nie ma się optycznej kontroli na pociskiem a 710m/s to jednak prędkość.

Gdzie ja napisałam, że jestem lekarką? Czytanie ze zrozumieniem henk1 ;)

Gość henk1
O 22:07

Tu jakoś często są takie tematy "jestem zołnierzem, jestem lekarzem, jestem mądry i... odpowiem na pytania" Zawsze wieczorami Lubisz się tak bawić co?:> Dla ciebie z tego zdania wynika, że to ja jestem lekarzem? Brak mi słów.

Gość henk1
Oky,przeczytałem teraz dokładnie zwracam chonor,ale oglądam film na sat1.