Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minceur Cafe _ ))

Ciąża po escapelle ??

Polecane posty

Gość Minceur Cafe _ ))

Drogie Panie, poproszę o pomoc/radę. W ciężkim dla mnie czasie postanowiłam przeprowadzić się do chłopaka na kilka dni, nie planowaliśmy współżycia - a jednak... Zrobiliśmy to w poniedziałek rano. Od razu pobiegłam do lekarza, dostałam escapelle i zażyłam około 7 godzin po stosunku. Byłam wtedy w środku cyklu, czy wytrysk był - nie pamiętam... Nie zabezpieczyliśmy się niczym. Czy możliwe jest abym była w ciąży? Czy escapelle mi pomoże? NIczego nie planowałam, przeprowadzka miała mi pomóc po nagłej stracie rodziców w wypadku, a jednak...pogorszyła. Proszę tylko nie śmiać się ze mnie, nie chcę okrutnych komentarzy.

Gość Minceur Cafe _ ))
?

Gość Minceur Cafe _ ))
Już fiksuję, tak bardzo się boję. Czytałam, że mimo tabletki niektóre kobiety zaszły. A ja TERAZ nie mogę być.

Gość Minceur Cafe _ ))
Planuję zrobić test we wtorek, czyli około 9 dni po stosunku... Czy nie za wcześnie?

Gość Minceur Cafe _ ))
Dzięki. zamówiłam w aptece test, który wykrywa ciążę 6 dni od zapłodnienia. Mam nadzieję, że niepotrzebnie stresuję się tylko. Swoją drogą strach przyszedł, gdy naczytałam się o internetowych wpadkach po escapelle, że niby nie jest taki skuteczny ;/

Gość Minceur Cafe _ ))
Może ktoś jeszcze wie coś ???